Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Restaurant 'de Vossenberg' 3-sterren

Elspeterbosweg 1, 8076 RA Vierhouten, Nederland

#4 van de 7 hotels in Vierhouten

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 698 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    5,4
    prima uitvalsbasis voor mooie wandelingen en fietstochten over de Veluwe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    vanaf de foto hadden we een mooiere kamer verwacht. het was vrij schoon, leuk ingericht. alleen de entree nr de kamer viel tegen. buitendeur afgebladderde verf. hal armoedig. het was ook rommelig in het bijgebouw, waar wij onze kamer hadden. de hele dag mensen die in en uit liepen. de nachten waren wel heerlijk rustig, geen herrie van buitenaf.

    het ontbijt was prima. alleen jammer dat er geen oude kaas (of geitenkaas was). het avondeten was heerlijk. genoeg en fijn dat er extra warme groente bij geserveerd werd.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,9
    Sfeervol restaurant, comfortabele kamers en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig vanaf de gang en het licht vd gang schijnt door de kieren van de deur heen. Erg jammer dat je zelf je ei en bacon moest bakken (je ruikt zelf gelijk naar een bakplaat). Het kan met een tegelijk en je moet wachten/ in de rij staan, waar je juist geen zin in hebt met een weekendje weg, maar uiteraard wel trek in. Wellicht toch zelf klaar maken en serveren in aubain maries? Rest van het ontbijt stond er erg netjes bij.

    Vriendelijk personeel. Schone kamer en badkamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    7,1
    Mooie uitvalsbasis voor diverse dagtochten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het plaatje van het deurbeslag rammelde en heb ik zelf vastgedraaid (altijd schroevendraaierset in de auto) en het bedlampje knetterde binnenin met gevaar voor kortsluiting/brand en heb ik ook zelf veiliggesteld. Personeel mag hierop alerter reageren.

    Mooie locatie en prima uitvalshoek voor (fiets)dagtochten. Prima ontbijtbuffet.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    8,3
    prima, heerlijk gefietst, maar eten doen we bij een ander restaurant.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het eten was niet goed, Het broodje warm vlees met satesaus bijv. het vlees was hard en taai, en de snitzel was ook erg taai, te hard gebakken. Aan het personeel ligt het zeker niet allemaal zeer vriendelijk.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    7,9
    Prima hotel in een mooie omgeving. Service gericht personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer van de 1 persoonskamer erg klein. Wc, douche en wastafel in een hele kleine ruimte. Douchecabine zat hier en daar onder de schimmel. Erg gehorig, dunne muren.

    Nette kamer, schoon. Omdat ik moest uitchecken voordat het ontbijt buffet werd geopend, kreeg ik s ochtends een ontbijt pakketje mee. Super goede service!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    10
    Heerlijk genoten Mede door het geweldige personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het was voor ons de eerste keer hier maar wat was dit leuk! Vriendelijke mensen, heerlijk eten . Echt fantastisch! Bij uitchecken gelijk opnieuw gereserveerd voor November.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,3
    Fijn hotel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer is aan de kleine kant, wel heel schoon en alles wat je nodig hebt is aanwezig.

    Heel gezellig ingerichte kamer. Vriendelijk personeel, goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,3
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets viel tegen

    Het hotel ligt in 1 van de mooiste bosrijke omgevingen van Nederland, met de heide op loopafstand. Rustig en toch gezellig! Perfecte plek om bij te komen en fietstochtjes te maken

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,3
    Heerlijk gehad!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er waren heel veel borden en schaaltjes tijdens het ontbijt vies, opgedroogde etensresten eraan.....staat niet fris en nodigt niet uit tot eten.

    Ontbijt was prima, gevarieerd en voldoende van alles!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,3
    Erg vriendelijk, behulpzaam personeel en je kunt er heerlijk...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het matras was ontzettend zacht, je ligt dus direct in een kuil. Dat is niet alleen onprettig voor je rug, maar ook erg warm. De kamer was overigens sowieso behoorlijk warm, maar de buitentemperaturen waren dan ook erg hoog.

    Erg vriendelijk, behulpzaam personeel en je kunt er heerlijk dineren! Bovendien is de omgeving fantastisch.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    8,3
    Goede centrale ligging, dichtbij Harderwijk en de Veluwe.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hotelkamer had geen ventilatie mogelijkheid, het raam (geen hor) kan open maar in een bosrijke omgeving heb je veel last van muggen etc.

    Goede centrale ligging, dichtbij Harderwijk en de Veluwe. Lekker gegeten in het restaurant.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    9,2
    De gemoedelijke sfeer en het fijne terras.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden graag een klein koelkastje op de kamer gehad, vanwege het fietsen en het drinken wat we dan meenemen. Airco zou ook fijn zijn, maar het was nu ook extreem warm!

    De gemoedelijke sfeer en het fijne terras. De kamers met eigen terras. De prachtige omgeving.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,9
    Kamers waren netjes en modern.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens ons verblijf was één van ons jarig. Jammer dat dit niet opgemerkt was en/of iets extras voor gedaan is....

    Kamers waren netjes en modern. Kindjes geslapen in het mooie stapel bed. Vonden ze geweldig! Prima ontbijt, niet uitgebreid maar voldoende. Personeel erg vriendelijk en aandacht voor onze kindjes.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,5
    Sfeervolle kamer.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De warmte op de kamer. Gezien de temperatuur buiten en het ontbreken van airco misschien een tip om een tafelventilator neer te zetten op de kamer...

    Sfeervolle kamer. Netjes en schoon. Goed verzorgd ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    5,4
    ik had zelf niet goed gekeken of er al dan niet airco...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ik had zelf niet goed gekeken of er al dan niet airco aanwezig was, maar het hotel had met dit warme weer wel een inspanning kunnen doen voor ventilatoren. De temperatuur in de vrij kleine kamer voor 4 was onslaapbaar hoog. Spijtig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    De kamers zijn prachtig en zeer schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn prachtig en zeer schoon. de aankleding van het restaurant en het terras zijn zeer sfeervol... Het personeel heel vriendelijk. We gaan zeker nog eens hier naar toe.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    9,6
    Geweldig, heeft heeft alles wat je maar wenst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten

    1 klein puntje maar ook echt 1, zou fijn zijn als de kamermeisjes de prullenbak elke dag zouden willen legen,

    het ontbijt was in buffetvorm, en met ook echt alles wat je maar kan wensen, en je kon buiten gaan eten , of binnen , wat je zelf wilt top!! we hadden een kamer met terras wat fijn is als je even naar buiten wilt, we hadden zelf een ventilator meegenomen , omdat het nogal warm weer was, want er is geen airco en er was wifi , dat was ook heel fijn

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    6,3
    Het ontbijt was super
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de warmte in de kamer ik heb met een open deur moeten slapen unheimlich je gaat niet rustig slapen dus verstand op 0 blik oneindig!!!!!!!!!

    Het ontbijt was super

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    9,2
    Heerlijk en uitermate ontspannen, met een immer vriendelijke en opgewekte eigenaar en personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie hierboven wat de zit accommodatie betreft.

    Het ontbijt is prima. De kamer waar wij verbleven was goed doch er zou een iets betere zitgelegenheid kunnen zijn. Er was een stoel en een tweezitsbankje dat voor senioren aan de lage kant is. Wat wel heel fijn is: een eigen terrasje met een door ons gevraagde parasol. Wat een service.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,3
    Gezellig hotel met restaurant, dichtbij bos en heide
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Gezelligheid. Mooi restaurant met mooi terras, waar je de hele dag gezellig kon aanschuiven. Heerlijk "gewoon"eten voor een goede prijs. Niet te deftig en bijzonder zoals bij de meeste hotels. Prachtige omgeving met vele fietsroutes direct vanaf het hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,3
    Ondanks de matige accommodatie hebben we ons toch vermaakt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was aan de kleine kant en donker. Met deze warme dagen misten we een airco op de kamer.was niet aanwezig. Geen ijskastje op de kamer.

    Het ontbijt was prima. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    8,0
    Gezellig, en aan te bevelen bij familie en kennissen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht

    Het bad gezien onze leeftijd die was voor ons te glad , een anti slip matje zou welkom zijn. Het bed was wel heel erg slap, als je omdraaide viel je bijna uit het bed.

    Vriendelijk personeel, sfeervol terras, goed ontbijt, en een gezellige kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    7,9
    de ouderwetse sfeer met bv die krakende houten vloer.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de ouderwetse sfeer met bv die krakende houten vloer. het maakt geen steriele en of gelikte indruk. De verhouding prijs kwaliteit is zeker goed te noemen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,3
    Comfortabel hotel met uiterst vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de badkamer is op een aantal punten wel te zien dat het een ouder hotel is. De spiegel en het handdoekenrekje zijn aan vervanging toe. De rand van de douchebak zit vol kalk en is niet overal even schoon.

    Personeel is uitermate vriendelijk en doet er alles aan om het je naar je zin te maken. Goed diner en ontbijt in het gezellige restaurant en een heerlijk terras. Kamers zien er goed uit en de bedden zijn prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,5
    Een heerlijk verblijf met mijn twee dochters. Mooi MTB parcours in Harderwijk, mooie fietstocht!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Twee carpaccio's, twee verschillende kleuren, een heel erg mooi rood en de andere dof. Uiteindelijk niet naar tevredenheid opgelost. Lams racks werden koteletjes. Een Leffe Bruin voor €4,75 is een beetje aan de hoge kant.

    Een heerlijk ontbijt, zelf eitje bakken of een gekookt ei, het is er. Echte verse jus d'orange en heel fijn brood om zelf te snijden. Kwark, cruesli en muesli en vers fruit!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    Voor herhaling vatbaar
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat gebreken op de kamer zoals losse wc bril, handdoekrek, vreselijk krakend stapelbed, losse verlichting bij bed... 4 persoonskamer maar 3 stoelen..

    Hygienisch, mooi modern ingericht, zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    7,9
    Leuke kamer, goed eten in het restaurant, fietsknooppunten beginnen voor de deur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hoort een terrasje bij de kamer, wat natuurlijk super is. Daar zou best iets méér van gemaakt kunnen worden. (beetje bouwputidee)

    Voor €15 de kamer tot 18 uur kunnen gebruiken. Ideaal! De hele dag fietsen, daarna nog lekker douchen, een hapje eten en dan weer naar huis.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,8
    Heel erg meegevallen, prachtige omgeving, om terug te komen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks!

    Hotel ligt midden in een aangename omgeving vol met mogelijke uitstapjes. Hotel straalt iets uit wat je echte vakantie gevoel geeft. Ook al is het heel druk in restaurant, alles blijft gemoedelijk en onder controle.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    5,8
    Prima hotel en uitstekende ligging, maar ik had meer comfort verwacht.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne was niet helemaal oke. Bij binnenkomst lagen er op meerdere plekken haren in de badkamer en veel stof in de kamer. Na aangeven bij personeel is het netjes opgelost. Daarnaast zijn de gangen en deuren heel gehorig, zodra iemand sleutel in het sleutelgat steekt of deur open/dicht doet, dan hoor je dit erg goed. Niet bevordelijk als je rustig wilt slapen. Ook de mensen op de gang kan je horen praten. Dit zorgde voor een stuk minder comfort. Persoonlijk zou ik betere kwaliteit deuren in de kamers plaatsen, zodat de beleving en comfort beter wordt. Verder waren de kamers prima, maar ik had meer verwacht n.a.v. de goede beoordelingen.

    Ontbijt was heerlijk en het bed lag prima. Locatie is ook goed. Dichtbij hotel diverse wandel en fietsgelegenheden, ook een strand in de buurt. Avondeten in hotel was ook erg lekker.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,5
    Heerlijk gehad, fijn hotel in mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Muziek op terras. Was er de hele dag, uit slechte spiekers onder de luifel van terras. We hebben een ander tafeltje gevraagd bij diner wat we gelukkig konden krijgen. ‘ s Morgens werd ontbijt op het terras hierdoor verstoord. Kan het ook eens gewoon rustig zijn zonder achtergrond herrie?

    Prettige sfeer. Goede fiets mogelijkheid. Ontvangst met kopje koffie. Heerlijk gegeten in restaurant.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    9,2
    Een prima locatie voor diverse leuke uitstapjes in de omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer zag er keurig uit, maar de accommodatie is niet nieuw. Zo moet je de hotelkamerdeur met een sleutel open en dicht doen. Ook dus 's nachts en dat is niet echt veilig.

    Heel vriendelijk personeel, een lekker bed en een goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,9
    Gezellige sfeer, vriendelijk en bekwaam personeel, goed...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het stapelbed voor de kinderen was gemaakt van steigerhout. We hebben niet goed geslapen, omdat het bed enorm kraakte.

    Gezellige sfeer, vriendelijk en bekwaam personeel, goed ontbijt, mooie kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,8
    Prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer aan de achterkant was ongezellig donker. Zouden wij niet meer boeken. Een eerdere ervaring aan de voorkant was veel prettiger.

    Het hotel is een levendige ontmoetingsplaats.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    9,6
    Het was een relaxed verblijf met heerlijk eten en top personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een korte omschrijving bij de koffieautomaat hoe je de verschillende kopjes met welke koffie je moet gebruiken

    Kamer met een terrasje in de middagzon. Terras van het hotel supermooi. Gastvrij van ontvangst tot weggaan. Uitgebreid ontbijt en vriendelijk behulpzaam personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    5,8
    We hebben 2 geweldige dagen gehad door de omgeving en we hadden een fijne kamer met terras.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel was onvriendelijk. We waren zonder auto, en dat werd niet gewaardeerd. Er waren vragen van onze kant (bus staking, taxi enz.) die onvriendelijk werden beantwoord. Ach ja, iedereen die hier komt heeft een auto. Wij vinden dat je soepel moet zijn tegenover je klanten en samen naar een oplossing moet kijken. Al bij binnenkomst werden we onvriendelijk benaderd naar onze mening. Het diner was minimaal terwijl we de 2de dag bij de buren aten, al onze wensen werden vervuld en genoeg te eten kregen. ik zou dit hotel niet meer aanraden.

    de omgeving was geweldig. de kamer was oke.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,5
    Heerlijk een paar dagen genieten in een geweldige omgeving
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Servies bij ontbijt kwam niet altijd helemaal schoon uit de vaatwasser en savonds waren de kamers wel wat gehorig, bijv tv op kamer ernaast letterlijk kunnen verstaan

    Het ontbijt was heerlijk, vriendelijk personeel, geweldig mooie omgeving!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    5,8
    Het ontbijt was lekker, de locatie is erg mooi.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 6 nachten

    De kamers waren netjes schoon, maar gedurende ons verblijf van 6 nachten is het beddengoed niet een keer verschoond.

    Het ontbijt was lekker, de locatie is erg mooi. Het bos ligt op loopafstand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Prima uitvalsbasis om de prachtige omgeving te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was heel klein en daardoor niet comfortabel.

    De ontvangst was hartelijk, de locatie top. Goede parkeergelegenheid en prachtige natuur om de hoek. Heerlijke bedden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Ontspannen weekendje weg
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is nogal krap. Douchebak zit in de weg bij toiletgebruik. Oppassen dat je niet valt.

    Vriendelijke ontvangst, sfeervolle inrichting, ruime eenpersoonskamer, prima bed en goed eten in het restaurant. Ontbijt uitstekend met mogelijkheid om zelf een eitje met of zonder spek tr bakken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,6
    Er is ruim voldoende keus voor mensen met een glutenvrij en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten

    Weinig stopcontacten. De ventilator in de badkamer is luid.

    Er is ruim voldoende keus voor mensen met een glutenvrij en of lactosevrij dieet. Het restaurant heeft zowel voor het ontbijt, lunch en diner meer dan genoeg op voorraad.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,3
    Goede sfeer, goede bediening, klantvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer gedateerd. Vuil bij m.n. onderkant douchewand. Behoorlijk veel stof op kamer m.n. poten v.d. tafels en onder de tafels.

    Heerlijk ontbijt en sfeervolle kamer. ook de genoten maaltijd was prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,3
    Heerlijk Paasweekend genoten!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Heerlijk ontbijt en prima kamers. Niet superluxe, maar wel gewoon goed en netjes. Qua plek ligt Vierhouten ook ideaal. Er ligt flink veel natuur om heen en het dorp zelf biedt van alles qua happen en dranken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,2
    Ontspannend, rustige omgeving, en vriendelijk personeel!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was helemaan in orde met veel afwisseling! De omgeving is prachtig en een gezellig verwarmd terras en verzorgd! wij komen einde augustus, begin september terug, samen met mijn kleindochter en ter gelegenheid van haar vejaardag van 28 augustus. Ook de heide staat dan in bloei!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    8,8
    (H)eerlijk restaurant/hotel met een huiselijk tintje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel met een huiselijke sfeer. Kamer netjes. Vriendelijk en kundig personeel. Eten is ook heerlijk, we hebben ontbijt, lunch en diner gedaan. Aanrader!!!! Wij komen zeker terug.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    8,3
    Weekeinde op de Veluwe
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Doucheruimte was heel koud door ontbreken van verwarming, en werd tijdens douchen drijfnat door ontbreken van douchegordijn o.i.d. Wat extra haken om bijvoorbeeld een kamerjas op te hangen was handig geweest. En jammer dat er geen tweepersoonsbedden waren (of niet beschikbaar waren). Als koppel in twee naast elkaar geplaatste enkele bedden slapen blijft altijd weer behelpen door het gat dat onvermijdelijk gedurende de nacht ontstaat tussen de twee bedden.

    Uitstekend ontbijt, heel vriendelijk en behulpzaam personeel, gezellig restaurant. Gunstige ligging vlak bij bossen en heide.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    10
    Bijzonder gastvrij, mooie schone kamers. En een fantastische service.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ruime kamers, en echt schoon. Personeel is erg gastvrij en vriendelijk. Wegens een calamiteit thuis moesten we helaas eerder naar huis en hebben we niet volledig kunnen genieten van alles. Het hotel is ons hier enorm in tegemoet gekomen, wat ze niet hadden hoeven doen, een fantastisch gebaar! 10+ in dit geval.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,8
    Zéér gezellig hotel, aanrader voor wandelaars en hondenliefhebbers. Wij komen zeker nog een keer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas geen verwarming in de badkamer en dat was echt heel koud!. Geen douchedeur of douche gordijn waardoor de badkamer wel erg nat wordt tijdens het douchen. Een klein bankje in de badkamer zou wel handig zijn zodat je je kleding daarop kunt leggen. Deze tips hebben wij ook doorgegeven.

    Wij waren met onze hond wat totaal geen probleem was. De hotelkamer ziet er leuk en verzorgd uit. Je kunt er echt heerlijk en gezellig eten. Het ontbijt was uitstekend met alles erop en eraan en op een bakplaat kun je zelf je eitjes met spek bakken verser kan niet!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    7,5
    Top en we komen graag weer. We weten dat de eigenaar druk bezig is met verbeteren!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen echt te zacht leek wel waterbed. Bouwwerkzaamheden achter. Terras voor de gasten kan gewoon netjes afgescheiden en bijgehouden worden.

    Sfeer, ruime kamer, goed restaurant vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    9,2
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche werd wat snel koud

    We werden heel gastvrij ontvangen en naar onze kamer gebracht. De bedden liggen erg lekker. Het ontbijt was heerlijk. Het hotel ziet er echt netjes en modern uit. Het was onze tweede keer in de Vossenberg en we komen zeker nog eens terug!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,5
    was fantastisch zeker omdat het die dag ook had gesneeuwd, was een mooi gezicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen, we konden meteen naar ons kamer, die zag er mooi en netjes uit. daarna zijn wij wat gaan drinken bij de openhaard , waar we ook vriendelijk werden geholpen, ontbijt was goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    9,6
    Gezellig en fijn, heerlijk om er even uit te zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 2 nachten

    De slaapkamers, wij hadden de kamer met terras, zijn behoorlijk gehorig. Gesprekken in de kamers er naast zijn bijna woordelijk te volgen.

    De ontvangst, het vriendelijke personeel, het eten, de mooie kaart, het ontbijt, de omgeving. Gewoon een prima locatie om er even lekker uit te zijn.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    6,3
    Goed voor een nacht
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Familiekamer : stapelbed voor kinderen kraakt enorm en beïnvloed nachtrust van de ouders :-( Sanitaire voorzieningen verouderd bv loszittende wc bril, geen handdoeken haakjes

    Ontbijt was goed verzorgd en compleet

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    6,7
    Het ontbijt was geweldig.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer en de sanitairruimte waren schoon maar verder zeer gedateerd. Eigenlijk niet meer van deze tijd. zeker gezien het prijsniveau.

    Het ontbijt was geweldig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    7,5
    een goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een goede beschrijving instellen verwarmingsradiator

    Ontbijt was goed verzorgd. Kamer was goed minpuntje was het sluiten van de deur maakte veel geluid een verbetering om 2 rubberen dopjes in de kozijnen te plaatsen en een kleinere label aan sleutelbos

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    10
    Huiselijk, goede verzorging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zitje in de kamer is wat krap. Maar: wel twee stoelen en met een kleine verbouwing goed te doen. Verder is het aan de open haard heel goed toeven.

    Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Geeft een huiselijk, thuisgevoel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    10
    Top!
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gehorigheid.

    Prettige familiare sfeer! Kleinschalig. Thema mooi doorgevoerd! Heerlijk diner in het restaurant vh hotel! Vriendelijk personeel. Mooie locatie!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    5,4
    Fijn gefietst, 3 nachten in dit hotel was net voldoende.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten

    Het uitzicht uit de kamer was op een half vergane schuur. De badkamer was minimaal, de wasbak veel te klein en je stootte je hoofd bij het tandenpoetsen. Het(bruine) interieur van het restaurant was uit de jaren vijftig. Daarom was de prijs/kwaliteit-verhouding niet geweldig.

    De bedden waren prima, het eten (wild) ook. Ontbijt was ook goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    7,5
    Rustig verblijf in een super omgeving. Kleine dingen niet tevreden maar zijn makkelijk op te lossen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Maandag was er geen vers brood om te snijden alleen van een dag oud. Ook werd maandagochtend het restaurant gedweild terwijl ik zat te ontbijten. Voelde heel onprettig en niet rustig. Dekbed was veel te warm en geen keuze voor iets dunners

    Het ontbijt zondag was super. Ook het driegangen menu was heerlijk. Kamer was gezellig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,1
    Gezellig,basic hotel op heel goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer niet netjes (schimmelvoegen) en koud (geen verwarming in de badkamer

    Heel goede locatie, zeer attente bediening, lekker ontbijt, gezellige open haard

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,5
    Prima naar ons zin gehad voor een weekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De schoonheid van de badkamer. Wij troffen bij aankomst bijvoorbeeld geen schoon toilet aan... wel melding van gemaakt en er is iets mee gedaan. En hoewel de badkamer modern aandoet is de afwerking niet netjes.. her en der wat 'bijgewerkte plekjes'.. Maar verder goed te doen!

    super locatie, midden op de Veluwe. Vriendelijk personeel, heerlijk uitgebreid ontbijt en de mogelijkheid om 's avonds te dineren in hun heel gezellige restaurant. De keuken is erg goed! Zeer gastvrij!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    5,0
    Viel tegen.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was in bijgebouw, direct voor het raam auto's geparkeerd waardoor helemaal geen privacy in de kamer. Je verwacht in Vierhouten toch eerder een mooi uitzicht op wat groen. Het bad was niet schoon. De bedden waren erg hard.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    6,7
    Mooie groene omgeving!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers waren net gerenoveerd, maar wellicht meer door een doe-het-zelver. De afwerking was niet optimaal. Familiekamer was relatief klein, zeker als je met 2 grotere kinderen daarin slaapt. Het stapelbed kraakte enorm wat toch wel hinderlijk was als je al op een kleine kamer slaapt.

    De lokatie ten opzichte van natuurgebied was uitstekend. Ontbijtbuffet was prima! Je kan als je met 5 personen bent ook een 'en suite' erbij boeken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,5
    Heerlijk genoten!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wandelroutes waren op (eind van het seizoen).

    Heerlijk versgeperst sinaasappelsap bij het ontbijt, het diner was zeer goed. Gezellig restaurant en verwarmd terras, kamers met mooie fotowand. Vriendelijk personeel. Prachtige omgeving.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    10
    Omgeving is prachtig, ontbijt heerlijk en goed bed.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De deur sluit met een sleutel en laat volledig geluid door. Zeker de eerste kamer tav het restaurant.

    Omgeving is prachtig, ontbijt heerlijk en goed bed. Ook goede douche.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    5,8
    Te doen voor 1 nachtje, maar ik zou er niet graag meerdere nachten slapen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Slecht geslapen door slechte bedden (matras zakt erg in). Het stapelbed van de kinderen kraakte echt enorm. Allemaal wakker van gelegen. Kamer was klam, vochtig.

    Het feit dat er familiekamers waren. Vriendelijk personeel op het terras.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,9
    Gezellige sfeer, lekker eten, prachtige omgeving
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rooster van de ventilator in de badkamer was vies en de kamers zijn iets gehorig, maar de omgeving en het restaurant/terras maken dat weer ruimschoots goed.

    Nette kamer, lekker ontbijt met vers brood en verse jus d'orange. De gerechten in het restaurant waren heerlijk. Bij aankomst kregen we als welkom koffie/thee met wat lekkers.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    8,3
    Heerlijk paar dagen even in het bos genieten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het slot op de deur is wel uit de tijd, tegenwoordig veel hotelkamer deuren met pasjes of codes.

    Het ontbijt was erg uitgebreid en vers. Bedden waren heerlijk comfortabel. Bad heerlijk om in te zitten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    7,5
    Voor de prijs een goed verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamertje is piep klein

    Ontbijt begint pas om 7.30 maar er is iemand om 6.50 die het ontbijt klaar zet en kon ik eerder ontbijten hoefde niet met een lege maag de deur uit Prima zo!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    8,8
    comfortabel veblijf met erg lekker eten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    douche in 1 persoonskamer met douchecabine niet handig ingericht, daardoor erg weinig bewegingsruimte zelfs voor een slank persoon, parkeerterrein erg gehorig (grind)

    Gezellig restaurant met heerlijk diner, vriendelijk personeel, kamers met mooie natuurposters

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,3
    HEERLIJK EN DE MOEITE WAARD!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Moeilijk hoor...!!! Badschuim was de 1e dag op, de 2e dag was het bijgevuld!! De ventilator maakte vrij veel lawaai...Verder geen tegenvallers

    Heerlijke tijd gehad!!! Fijne kamer. Aardig personeel, hele goede service op het terras!!! En....super gegeten!!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,8
    Prima en heerlijk verblijf in prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel. Niet altijd een begroeting. Bijv. Bij het ontbijt. Even goedemorgen wensen. Klein detail

    Prima ontbijt en kamer. Alles zag er schoon uit.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,1
    Heerlijke tijd gehad😃
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Honden in het restaurant. En s nachts was het wat rumoerig van gasten die terug kwamen.

    Het bed was goed en de inrichting van de kamer. Heerlijk terras.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    8,3
    Fijn verblijf voor enkele dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 3 nachten

    Toen we aankwamen stonk de kamer naar de hond van de vorige bezoekers. Maar na het openzetten van de terrasdeur was dat zo verholpen. Na het douchen moesten we wel de terrasdeur openzetten omdat anders de kamer erg vochtig bleef.

    Rustig gelegen kamer met een fijne douche. Gezellig terrasje achterzijde kamer. Erg fijn dat je de terrasdeur ook op kiepstand kon zetten. Goed ontbijt, zelf je eitje bakken. Verder genoeg keus in beleg. Vriendelijk, hardwerkend personeel. Fijne locatie om te wandelen en fietsen. Prijs / kwaliteit verhouding van het restaurant is zeker niet verkeerd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    9,2
    Heerlijk 'natuur' verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was prima, maar wel wat krap.

    Mooie, schone, ruime kamer met een lekker bed. De sfeer in het hotel is erg leuk. Je voelt je helemaal in de natuur. Het ontbijt was erg goed. Leuk ontvangst met een kopje koffie en zwienekeutels.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,9
    Ontbijt prima en veel keus.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt prima en veel keus. Leuk extra is dat je zelf een eitje kunt bakken. Kamers simpel maar netjes. Restaurant en terras gezellig en heerlijk eten.

    Verbleven in september 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: