Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ITC Hotel 2-sterren

Prinsengracht 1051, Amsterdam Centrum, 1017 JE Amsterdam, Nederland

#371 van de 449 hotels in Amsterdam

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2001 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    5,0
    De ligging was best goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onze kamer was gelegen in de kelder. M.a.w. we waren omringd door enkel en alleen muren op een klein raampje na dat uitkeek op andere muren. Voor ons raampje lag zelfs een dode muis, wat dus niet zo leuk was. Ook kon je alles horen, zelfs als de gasten in de kamers naast of boven ons gebruik maakten van het toilet of de douche, konden we tot in detail alles horen.

    De ligging was best goed. Vlakbij een tramhalte waardoor je makkelijk in het centrum kon geraken.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,5
    Het personeel was vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was vriendelijk. Het ontbijt prima, de lokatie top, de kamer Oke alleen wat gehorig vanuit de entree en gang. Tip doe wat aan de gordijnen want dat maakt de kamer echt af!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    5,4
    Bijna niet in de douche te komen, geen gordijntje bij wc,...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijna niet in de douche te komen, geen gordijntje bij wc, waardoor de onderburen je konden zien plassen. Allemaal gaten in het hoofdbord, matras verschuift.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    7,1
    Prima hotel voor een weekend stappen
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De warmte (er was geen airco aanwezig) en het enkel glas waardoor je s'nachts geen oog dicht doet. Oordoppen is een aanrader! Of misschien scheelt het als je niet aan de straatkant zit.

    De locatie is top en de gastvrijheid. Er werken hele lieve mensen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    5,4
    Had meer verwacht voor dit geld
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor €200,- per nacht werden we in een soort bezemkast gedumpt. Pasten net 2 bedden in. 1 twee persoonskamer was prima, de andere (voor het zelfde bedrag) was klein, liep scheef af en een hele oude badkamer

    De locatie is super

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    6,7
    Het was ons niet duidelijk dat we het Town house hadden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De trappen ...

    Het was ons niet duidelijk dat we het Town house hadden gereserveerd, dit stond achteraf ook niet aangegeven. Aan de overkant wat tegen viel, we konden ook onderin in het ITC naar een kamer kijken, dit was echt niks, bedden in een hoek, in de kelder met een klein raampje. Duur betaald, toch maar aan de overkant naar kamer 10 , 4 hoog, steile trappen. Kan nu nog maar over 10 jaar haal ik dat niet meer. Kamer was veel beter dan de overkant dus die maar genomen. Bleek goede keus en de trappen went. Toch wel vrij duur maar wat wil je op deze locatie...

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    5,0
    Te klein - goed voor 1 nachts
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine kamers en badkamers. Toilet staat bijna in de douche en hele kamer onder water na het nemen van een douche.

    Kamers en badkamers veel te klein. Ook al ben ke er enkel op te slapen - blijft te klein! Ontbijt zeer duur voor wat je krijgt!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    6,3
    Hoe krijgen ze het voor mekaar om zoveel kamers in 1 gebouw te stoppen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • - Basic Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit is vooral kwantiteit boven kwaliteit. Een hele kleine kamer. Er stonden 2 bedden in plaats van 1 zodat er geen m2 meer vrij was.

    De kamer was proper wat altijd het geval is in Amsterdam

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    8,3
    Waren speciaal in Amsterdam voor bezoek aan Carré en Hermitage. Loopafsand naar beiden 5 minuten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uitzicht uit de kamer. Maar niet zo een probleem want we waren er alleen maar om te slapen

    Centraal gelegen voor bezooekaan Amsterdam. Prima en betaalbaar ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    6,3
    Gelukkig wel prima bed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de badkamer viel alles zo’n beetje uit elkaar, hele vloer nat door lekkende kraan. Bed tegen schuin dak met balk waar je je je wel aan moest stoten. Gelukkig het ontbijt niet genomen want dat zag er wel erg simpel uit. Verwarming stond te loeien en knop was stuk dus kon niet uit.

    Het bed was goed en schoon Aardig personeel Prima locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    5,4
    Zeer matig
    • Individuele reiziger
    • - Basic Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was op een ander adres om de hoek, drie zeer steile trappen omhoog, opening deur met de toegangskaart werkte niet goed; kraan van wastafel zat los; blauwe schoonmaakspul zat in de wc (geen gezicht), tv werkte niet goed en was niet zichtbaar vanuit bed, douche oogde niet hygiënisch/ was oud, slechte verlichting, kamer klein.

    Locatie, bed was schoon, lage prijs

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    7,1
    Prima voor een overnachting.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was wat aan de kleine kant, maar voor één overnachting was dat geen bezwaar.

    De locatie, vlakbij Carré en de Utrechtse Straat. Vriendelijke ontvangst, kleinschalig hotelletje.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    5,4
    De ligging van het hotel het was dicht bij carre
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we piepklein kamertje hadden en niet eens een 2 persoons bed hadden en het bed onder het raam daar was het zo koud .de tv hang op een hoogte waar je een nekletsel van over kan houden en niet eens te zien is vanaf het bed onder het raam we hebben het hier over kamer 15

    De ligging van het hotel het was dicht bij carre

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,5
    Perfect voor een nachtje stappen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen vliegenramen op de kamer maar wel enorm veel muggen. Zeer onpraktisch als je allergisch bent voor muggen. De kussens waren zo hoog als de Mont ventoux.

    Ligging van het hotel was fantastisch voor een nachtje stappen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,1
    Pracht locatie, hele nette kamers. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is pas laat aanwezig, was hiervoor nog te vroeg (zondagochtend half 8). Heb direct uit moeten checken, maar gelukkig kwam er gauw personeel, anders had ik later terug moeten komen.

    Goede bereikbaarheid

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    5,0
    Goede prijs kwaliteitverhouding voor één overnachting, wel goed ter been zijn!
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden oorspronkelijk een kamer met gedeelde badkamer maar kregen een gratis upgrade naar kamer met privé badkamer. Vermoedelijk omdat de kamer op de 3e etage lag wij iets ouder zijn ... Prima service maar het was wel op een andere locatie, een dependance om de hoek. Ook op de 3e etage maar i.v.m. eigen badkamer toch geaccepteerd. Het ging ons puur om de overnachting in verband met bezoek aan Carré waar we een dagje Amsterdam aan vast wilden knopen. Voor dat doel en de prijs die we betaalden prima geschikt. Niet geschikt als je slecht ter been bent. Naar onze kamer 3 á 4 hoge smalle trappen wat ook problemen geeft als je een grote koffer bij je zou hebben. Ontbijt was niet inbegrepen maar kon wel, wij kozen ervoor elders te ontbijten. Er zijn veel locaties waar dat kan. Kamer van de originele boeking niet gezien, was waarschijnlijk iets beter geweest. De badkamer in de dependance bleek in een soort kast te zitten; douche WC en wastafel aanwezig maar allemaal erg krap. Telefoon naar receptie werkte niet. Douchekraan is ondersteboven gemonteerd waardoor slang afknijpt en waterstraal belemmert wordt. Maakten ons enigszins zorgen over veiligheid bij bijvoorbeeld brand. Was op bovenste etage, veel smalle trappen en geen brandtrap naar buiten. Wel een raam en klein zijraampje in de kamer die beide uitkomen op het dak. Als je erg soepel bent kun je je daar wel doorheen wurmen.

    De locatie is op loopafstand van het centrum. Bed was goed, heerlijk geslapen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    7,1
    Uitstekende ligging om Amsterdam te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer in de kelderverdieping was wat aftands en stemt niet overeen met De foto's op de website. Zeer gehorig.prijs kwaliteit verhouding is goed door de goede ligging voor een kort verblijf.

    Uitstekende ligging om Amsterdam te bezoeken. Uiterst vriendelijk personeel. Nette kamer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    7,5
    Wij zaten in een bijgebouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zaten in een bijgebouw. Dit was redelijk gehorig, je kon iedereen het hotel binnen horen komen en het leek zelfs alsof ze voor de deur stonden zo goed hoorde je alles

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    7,1
    Tevreden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou het ontbijt niet willen aanbevelen voor die prijs. Dan kun je beter naar het dichtbij gelegen Rembrandtplein lopen en daar ontbijten.

    Zeer tevreden over de kamer. Mooi ingericht en schoon.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    4,2
    Goed locatie i.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Slapen in de kelder zonder ramen koude douche met zeer gladde vloer,het ontbijt voor de volgende dag stond bij aankomst al klaar of wordt niet opgeruimd en vervangen door vers, wij hebben het niet geprobeerd.

    Goed locatie i.v.m. bezoek aan Carre.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    6,3
    Nette eenpersoonskamer met veel geluidsoverlast.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was in het gedeelte aan de Utrechtse straat .Er was veel geluidsoverlast van vooral de bel en van het stoppen van de tram vlak voor het hotel. Zelfs met oordoppen in lukt het niet te slapen. Tegen over het hotel zit een kroeg met buiten een terras.

    Schone kamer maar matig verlicht. Lekker eten bij een Italiaanse traiteur op de hoek van de straat.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    8,8
    heerlijk overnachten in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer met uitzicht aan de gracht, rustig s.nachts echt centrum Amsterdam, ontbijt kun je overal nemen in de buurt

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2018

    7,5
    kort en oke.
    • Individuele reiziger
    • - Basic Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Piepklein kamertje met twee bededen, maar verder alles in orde, voor een klein prijsje.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,9
    Aan de prinsengracht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan de prinsengracht. Uitzicht !

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    4,6
    Veel te klein is absoluut geen 2 persoons kamer en geen...
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te klein is absoluut geen 2 persoons kamer en geen toilet.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    6,7
    Locatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid personeel

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    6,3
    Ontbijt was goed
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Indeling badkamer

    Ontbijt was goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,5
    Super locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer erg klein

    Super locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    8,8
    Geweldig
    • Groep
    • - Basic Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat mijn matras van mijn bed gleed en dat de wc op de gang was.

    De locatie en de vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    8,3
    Eenvoudig en dit in verhouding met de prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • - Basic Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenvoudig en dit in verhouding met de prijs. Heel proper en zeer vriendelijk personeel. Toplocatie!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,6
    Locatie was top!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • - Basic Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd onder mij gerookt.

    Locatie was top!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te klein

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    8,3
    Klein maar fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk onthaal, propere kamer. Het was klein maar er was alles wat nodig was. Goede ligging.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    6,7
    Prima voor een nacht.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gemiddelde caravan heeft een groter bed, als stel dan ook nog gescheiden.. niet heel romantisch.

    Netjes en schoon, klein maar fijn.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    6,7
    oké
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • - Basic Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    de natte douche

    gewoon de douche is een probleem

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,1
    Hotel op prima locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud kan beter

    Locatie en prijs

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    4,6
    zeer slecht
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen warm water. Slecht ontbijt. Ouwe bende.

    Alleen mijn bed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    6,7
    Het is de tweede keer dat ik hier verbleef, maar het...
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is de tweede keer dat ik hier verbleef, maar het schoonmaakpersoneel maakte beide dagen vreselijk veel lawaai

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    5,0
    Blij dat het maar 1 nacht was, veel te gehorig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te gehorig, je kan de iedereen gewoon horen praten in de kamers.. vind ik heel slecht. Wil er niet nog eens slapen

    Bed was lekker

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,1
    Gunstig geprijsd hotel met een goede ligging aan de Amsterdamse gracht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parkeergelegenheid in de buurt en moeilijke trappen in het hotel.

    Ligging van het hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,1
    De matrassen worden waarschijnlijk nooit gedraaid waardoor...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De matrassen worden waarschijnlijk nooit gedraaid waardoor je niet vlak ligt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    6,3
    Prima verblijf voor een nacht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel had wat vriendelijker mogen zijn.

    De kamers waren klein maar wel heel fijn, en mooi ingericht.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    3,8
    De ligging is goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was veeeeel te klein Geen badkamer in de kamer Geen toilet in de kamer Niks van luxe aanwezig Kamer was 2mx4m 😱

    De ligging is goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    2,5
    Slechte kamer, geen airco
    • Individuele reiziger
    • - Basic Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,5
    Goede accommodatie
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nietsgoede

    Alles

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    9,2
    Het was er keurig schoon.
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was er keurig schoon. Waar menige hotels in Amsterdam nog een puntje aan kunnen zuigen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,5
    Redelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs en kwaliteitsverhouding. Kleine kamer voor de prijs.

    Goede locatie.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    6,3
    Prima voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • - Basic Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt. Voor 9.50 euro kan er wel iets meer gedaan worden.

    Locatie is goed voor als je naar Carré wilt of als je Amsterdam wilt verkenoen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,3
    Zeer tevreden
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen erg zacht

    Personeel was erg vriendelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,1
    Voor jeugd is het ok, voor echt een nacht weg matig
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was slecht en kamer gehorig

    Ligging is goed en centraal

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    6,7
    Kamers zijn klein maar wel netjes waren net gerenoveerd...
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn klein maar wel netjes waren net gerenoveerd zeiden ze!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    5,4
    Teleurstellend
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    te klein bed, ouderwetse badkamer, zeer gehorig

    ligging

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    5,4
    kamers en sanitair simpel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de kamer, sanitair

    Ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    8,3
    Prima hotel voor een nachtje in het hart van Amsterdam.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Graag vooraf informatie dat je soms veel trappen op moet en niet pas nadat je geboekt hebt!!!

    Kamer prima. Goed bed en sanitair.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    8,8
    Een prima hotel voor wat het kost op een top locatie
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    de wc die achter de douche zat.

    De locatie en de bedden

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    4,2
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer in de kelder met klein raampje tweepesoonsbedje en eenpersoonbed

    Goede locatie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    4,2
    Leuke bezemkast
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel erg klein en benauwend, geen daglicht/raam.

    Centraal gelegen

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    7,9
    Goede prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie. Eenvoudige kamers maar al het noodzakelijke was aanwezig. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    5,4
    Goed bed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • - Basic Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezamenlijke wc en douche! Hout en muren op de kamer verouderd

    Goed bed

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    4,6
    Als laatste keus dan !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    4,5 verdiepingen hoog .. super klein .. erg duur voor wat je krijgt ...

    Lekker in het centrum ... en de "goedkoopst"

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    6,7
    De ligging was goed, de kamer schoon
    • Vakantiereis
    • Groep

    toen we na het uitgaan om 5:15 pas op de kamer kwamen viel het behoorlijk tegen dat om 7:15 een team bouwvakkers een complete muur onder onze kamer er met grof geweld uit sloegen! Ze hadden ons minimaal in kunnen lichten over bouw werkzaamheden!

    De ligging was goed, de kamer schoon

  • Beoordeeld op: 3 februari 2016

    4,2
    Ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer vreselijk primitief. badkamer kon je kont niet keren, zo klein en oud. we zaten bovenin op een zolderkamertje. uitzicht afschuwelijk. Met gruwelijk steile trappen. niet te doen. Prijs was hiervoor veel te hoog !

    Ontbijt was prima. (boven verwachting)

  • Beoordeeld op: 11 december 2015

    8,3
    Een prima kamer, met TV en een hééérlijk ruim bed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Zelf zat ik op een locatie aan de overkant van de straat. Er was geen nachtportier of manier om de nachtportier te kunnen bereiken vanaf deze locatie.

    Een prima kamer, met TV en een hééérlijk ruim bed. Voldoende handdoeken en erg centraal gelegen (halte van tramlijn 4 stopt voor het hotel).

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    6,3
    Het hotel lag op enkele minuutje fietsen van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik boekte een hotel aan de gracht. Ze blijken 2 lokatie te hebben en wij hadden een kamer in een zijstraat. Niet heel slecht maar wel jammer.

    Het hotel lag op enkele minuutje fietsen van het centrum

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    4,2
    De ligging is centraal
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamers in de dependance zijn veel te klein en hebben te slecht sanitair. Het is enorm gehorig en de gang en entree zijn veel te smal. Er kan nauwelijks een koffer door. Prijs - kwaliteitverhouding komt zeker niet overeen.

    De ligging is centraal

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    4,6
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eerste kamer die we toegewezen kregen was in de kelder, geen raam, was meer een fietstenstalling, nauwelijks ruimte en ongeschikt voor iemand met claustrofobie

    Locatie

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2015

    7,1
    Dat het dicht bij het centrum is.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamer en het bed. Bovendien moet je zelf je koffer naar boven dragen over een enge smalle trap.

    Dat het dicht bij het centrum is. Bovendien de tram bijna voor de deur.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    6,7
    Balievriendelijkheid ligging en prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dat je van de schoonmaker van de kamer nog geen Goodmorning kunt krijgen en alleen maar snauw 'what roomnumber?' ... Ik vond shocking om 3 x tegen zo iemand te zeggen ' can we start with a Goodmorning' In verlengde hiervan is dat je als gaat zakken wasgoed stofzuiger ed moet wegschuiven om naar buiten te gaan

    Balievriendelijkheid ligging en prijs kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    6,7
    Lief personeel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamertje smal en toilet is echt te klein met een camping vouwdeurtje als afscheiding ; privacy is dan ver te zoeken. Do not disturb sign is ook welkom! Een extra handdoek kan ook geen kwaad

    Lief personeel! Behulpzaam! Locatie is top; zeker voor die prijs! Ontbijt ook prima voor de prijs! Atmosfeer relaxed!

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    4,6
    De locatie is goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamers zijn echt veel te klein! Ik kreeg in eerste instantie kamer 1. Hier kon je nog net naast je bed staan. De douche en toilet zijn gemeenschappelijk.

    De locatie is goed.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    4,6
    De locatie vlakbij het Rembrandtplein is prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamer in het bijgebouw was schoon en had WC en Douche maar daar was ook alle mee gezegd. Geen enkele luxe of comfort. Het voelt als kamperen zonder je tent te hoeven opzetten. Een kamer in het hoofdgebouw had niet eens een raam.

    De locatie vlakbij het Rembrandtplein is prima. Leuke buurt.

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    2,5
    Niets
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik werd ondergebracht in een kelder in een hokje wat nog kleiner is dan een gevangeniscel, geen wc en geen douche op de kamer en geen raam in de kamer, licht lavabo was stuk, geen water uit kraan van lavabo,

    Niets

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    5,0
    Schoonmaak was prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    ITC heeft 3 vlakbij elkaar gelegen gebouwen. Dit keer was mijn kamer in huis van Utrechtse str. Slechte goedkoop aandoende locatie. Als ik mijn kamerdeur dicht wilde doen lukte dat alleenmet veel kracht en enorme knal waardoor alle andere hptelgasten wakker werden. Toen ik dat melde en zei dat dit probleem niet een kwestie was van weken of paar maanden, erkende receptioniste de klacht... Uiteraard was deze locatie zonder enige receptie.

    Schoonmaak was prima

  • Beoordeeld op: 23 maart 2015

    5,0
    De ligging tov de concertlocatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sanitair was echt heel erg slecht. Douche kwam nauwelijks water uit, toilet was zo klein dat je niet echt kon zitten omdat je knieen dan de deur raakten.

    De ligging tov de concertlocatie

  • Beoordeeld op: 27 februari 2015

    10
    De locatie was super.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De locatie was super. Lag dicht bij het leidse plein en direct naast het hotel is een tramhalte. Daarnaast was de kamer zeer goed en het personeel erg vriendelijke. Zal hier zeker nog eens boeken

Er zijn ook 31 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van ITC Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: