Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bilderberg Hotel De Klepperman 4-sterren

Oosterdorpsstraat 11, 3871 AA Hoevelaken, Nederland

#3 van de 4 hotels in Hoevelaken

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 395 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    5,0
    De kamer was zeer verouderd met een heel klein...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was zeer verouderd met een heel klein tweepersoonsbed (140cm). Daarnaast was het veel te warm op de kamer en hing er een vreemde lucht in de badkamer. Douchen achter een gordijntje vind ik niet hygiënisch in een hotel... Voor ons niet nog een keer!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    7,5
    Prima
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt niet inbegrepen. Ontbijtzaal door stenen vloer zeer gehorig (schuivende stoelen en veel gesprekken maken dat het geen prettige ruimte is.)

    Ruime kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    6,7
    Het ontbijt was goed van kwaliteit.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bediening in het restaurant was zeer matig. Dit is goed gemaakt door de balie medewerkster bij vertrek, maar zou niet nodig moeten zijn omdat de ergernis/verbazing niet alleen van mijn gezicht was af te lezen maar bij meerdere gasten. Erg jammer. Ik was anders gewend, ook op deze locatie.

    Het ontbijt was goed van kwaliteit.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    heerlijk kunnen relaxen
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    zou niets kunnen noemen

    Het hotel is een authentiek en mooi gebouw en heeft een goede uitstraling. Ontbijt en diner was zeer goed. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,8
    Aangenaam verrast.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niet al het onthaalpersoneel bleek op de hoogte te zijn van de troeven die dit hotel heeft.

    Uitstekende uitvalbasis voor fietstochten. Keurig en net hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,9
    Prima. Aan te bevelen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eten in het restaurant was wat minder, biefstuk niet altijd even lekker (wat taaiig). Ook geen bijgerechten dus zat niet snel vol. Wel snel eten en aardige bediening. Verder hou ik meer van hotels met buitenaf ligging. Dit ligt echt binnen de stad/dorp zélf. Maar wel het dichtstbij waar ik moest zijn

    Erg aardig personeel. Kamer was prima. Eindelijk een hotel met degelijke kussens ipv van die zachte waar je helemaal in wegzakt (en je er 2 van nodig hebt voor een beetje hoogte).

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    6,3
    Verouderd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minibar op de kamer (staat wel op booking.com), tapijt op de vloer rook muf, douche in het bad, wc zodanig verwerkt dat je er schuin op moet zitten, en erg warm op de kamer (geen airco). Gewoon gedateerd interieur.

    Lokatie, terras, restaurant en makkelijk parkeren

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    10
    Fantastisch
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk niks

    Heel goed ontbijt en leuk om in de tuin zitten met het prachtige weer. We kwamen 's nachts met de trike aan. Deze konden we dicht bij de voordeur neerzetten zodat het personeel hem goed voor ons in de gaten konden houden. Dat vonden wij geweldig!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,3
    Goed verblijf, we komen graag nog eens terug!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er stond de hele avond/ochtend een bus voor ons raam, waardoor we geen uitzicht hadden.

    Goed ontbijt, fijne lakens. Goede bedden. Goede ligging vlakbij de snelweg. Rustig gelegen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    10
    Gewoon prachtig en rustig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets , wij zijn tevreden en zullen in de toekomst steeds naar een Bilderberg hotel uitkijken. Als we naar Amsterdam gaan dan verblijven we in de Garden en eten in de Kersentuin echt een aanrader. Gewoon lekker.

    De netheid en vriendelijkheid van het personeel. De ontbijtkamer is zeer sfeervol en het eten van goede kwaliteit en voldoende aanwezig. De hulpvaardigheid van de receptie bij het vinden van een restaurant in de buurt ( jullie restaurant had geen plaats meer)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    6,7
    De ligging was goed, het ontbijt was okay.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was gewoon niet meer van deze tijd. Zeker van een modern hotel van deze keten verwacht je bvb geen vloerbedekking, alleen al om hygienische redenen. De zogeheten Spa is een mini sauna en de gym bestaat uit twee fietsen in de voorruimte van de sauna.

    De ligging was goed, het ontbijt was okay. Het personeel was heel vriendelijk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bad- en wc faciliteiten. De badkuip zag er oud uit en trok niet aan tot een lekker ligbad. De waterdruk van de wc was behoorlijk laag waardoor je vaak meerdere keren moest trekken.

    De kamer was netjes opgeruimd, heerlijk comfortabele bedden. Heerlijk ontbijt. De rustieke ambiance van het hotel en de locatie zijn ook goede pluspunten voor het hotel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    8,3
    Prima hotel, goed bereikbaar en voldoet prima voor zakelijk reizen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    'Fitnessruimte' deze ruimte is deze term niet waardig. Daarnaast direct gelegen naast de sauna en daardoor zeer warm.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid, lekker en boven verwachting!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    3,8
    Te duur voor weinig luxe
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vieze kamer, oud en gedateerd, Badkamer vies douchegordijn. Vlekken in vloerbedekking Prijs kwaliteit ver te zoeken Lift was ook nog kapot dus met koffers 2 hoog sjouwen.

    Ontbijtbuffet

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    7,1
    Prima, maar niet uitmuntend.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een 4-sterren hotel kan douchen in bad echt niet meer. Alles wordt nat en je staat op het doucheputje. Voor oudere mensen niet aan te raden. De menukaart in het restaurant vond ik beperkt.

    Goede bedden, donkere kamer en schoon!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    8,3
    Prima hotel, prima kamer, fijn bed en goed ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel, prima kamer, fijn bed en goed ontbijt. Rustige locatie met ruime parkeergelegenheid en toch vlakbij de zakencentra van Hoevelaken en Amersfoort.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    10
    Hebben van deze week genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Niet van toepassing.

    De hartelijke ontvangst. We hebben onze bestelde accomodatie "opgehoogd" tot een suite. Een elegante combinatie russen rustiek en modern. Familie heeft een nachtje ook in het hotel gelogeerd. Succes!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    6,3
    Tegenvallend voor een viersterren hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een viersterren hotel, maar matige uitrusting van de kamer (geen koelkast op kamer, voor koffiefaciliteit dient bijbetaald te worden). De welness faciliteiten waren niet optimaal (1 bubbelbad buiten gebruik, voetbad diende zelf gevuld te worden, voor de badjas diende bijbetaald te worden). Tevens diende men naast de toeristenbelasting (wat normaal is), ook een milieutoeslag van 2,20 € ppn betaald te worden. Wij verbleven reeds in meerdere hotels in meerdere landen (ook de voorbije dagen in Nederland), maar nog nooit diende dit extra betaald te worden.

    Goed ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    8,8
    Heel vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer is verouderd en doet wat af aan de rest van de (goede) uitstraling van de kamer / het hotel. Hetzelfde geldt voor een leeggehaald kastje waar ooit een minibar zat.

    Heel vriendelijk personeel. Prima restaurant. Mogelijkheid om van thermen gebruik te maken na 18.00. Gezellige, lounge met open haard en gezellige inrichting in het algemeen Goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    9,2
    “Aan te bevelen.”
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    In onze kamer was er geen minibar aanwezig.

    Gastvrijheid. Super mooie locatie. Huiselijk sfeer. Een plek waar je je direct thuis voelt.Heel vriendelijk personeel. . Heerlijk ontbijt met ovenvers brood en croissants.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,3
    Prima hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    - Spinnenwebben en stof in de kamer. - Balkondeur die niet goed op slot kon; voelt minder veilig. - Trage wifi

    - Voldoende gratis parkeergelegenheid. - Geweldig restaurant; heerlijk gegeten. - Ruime kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,1
    Prima voor 1 nachtje, alles mooi schoon.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste voor die prijs wel een waterkoker en koffie/thee op de kamer! Ik vond de prijs van het ontbijt te hoog, daarom hebben wij het. Iet genomen.

    Prima kamers, geen ontbijt genomen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    4,2
    Personeel en kamer goed verzorgd echter de badkamer is echt aan vernieuwing toe.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was prima. Bed en ander faciliteiten echter: De badkamer was zwaar verouderd. ìn bad douchen. weinig plaats om te staan in bad. Een douchegordijn waardoor de vloer naast het bad drijfnat werd. Gevaarlijke situatie met in en uitstappen. Toilet echt zeer verouderd met zeer weinig ruimte. We verbleven in kamer 9.

    De ontvangst , personeel was aardig

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    6,7
    Middelmatig
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Via Booking.com lijkt het wel dat je altijd de minste kamer krijgt? Naast de lift en naast achteringang hotel. Dus wordt je er in de nacht wakker als er een groep lallend aankomt?? Pfff Kort nachtje dus. Klein badje met douche gordijn. Beetje erg gedateerd. Onder bed veel stof. Denk dat ik voortaan niet meer boek via de website????

    Ontbijt prima.. Uitstraling hotel gemoedelijk en knus.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    5,0
    Op het ontbijt was niets aan te merken.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is gewoon verouderd. Een goede opknapbeurt zou wonderen doen.

    Op het ontbijt was niets aan te merken. Maar voor de rest was het vergane glorie. Bij het bruidspaar (onze vrienden) liepen de pissebedden over de muren.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,1
    Erg goede bedden
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt. Ik heb een glutenallergie en dit van tevoren aangegeven. Ze zouden er rekening mee houden. Alleen het enige aan brood ed. wat ik kreeg waren 3 sneetjes. Dit vind ik erg minimaal als je kijkt naar wat je betaald voor een ontbijt. Hier moeten ze meer rekening mee houden. Mensen met een allergie moeten ook keuzes kunnen maken in brood/ croissant/ beschuit/ crackers ed. Helemaal voor deze prijs!

    Erg goede bedden

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    2,5
    Laat de directie met de rest van het personeel voor het...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Laat de directie met de rest van het personeel voor het hotel gaan staan met menu kaart in de handen Tussen de 2 palen van hek van de lagere school En dan zeg afvragen wat doen wij verkeerd. Het oogt niet heeft geen uitstraling niet onderhouden Klant waar ik op dat moment aan het werk was is naast de school geboren en zij dit was HET Hotel van de omgeving daar keek je tegen op. Toen ze het lunchpakket zag sprongen de tranen al helemaal in de ogen. Heb een hekel om te klagen maar omdat jullie mij bestoken met mailtjes moet ik reageren anders gaat het maar door. Het gaat mij nergens om kom er niet weer in ieder geval en hoef ook geen geld terug of zo Ze moeten zich schamen daar Ben nadien bij hotel Duinberk in schoolr geweest. Prima. Luisterd goed na klant Bij hotel hotel Dorhaut Mees. Prima ook daar luisterse na klant Carl

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,7
    Heerlijk ontbijt en uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onhandig bad met douche erin, verouderde badkamer. Van de welness hadden we veel meer verwacht. Het bleek erg klein en 1 bad was stuk. Er was geen geschikte shampoo en conditioner aanwezig, dat had ik wel verwacht van een 4 sterrenhotel.

    Heerlijk ontbijt en uitgebreid. Vriendelijk personeel. Het hotel is rustig gelegen en ook nabij uitvalswegen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    3,3
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vreselijk gedateerd, versleten meubels etc. smerige badkamer, losse toiletbril, geplamuurde badbodem met scherpe randen, de welnesssalon was dicht, niemand aanwezig, en dat op zaterdag. Smerige 'Spa', deprimerend donker hol dat nergens op sloeg en baden die met een klein laagje vol liepen. Niemand die een drankje kwam inschenken van achter de bar. Stond voor niets te wachten. Brandalarm dat 10x afging snachts en de staf was in paniek, en geen excuses de volgende ochtend. Het personeel in t restaurant was stug, er kon geen lachje of vriendelijk woord af, het eten te duur en flauw. Nooit meer, zonde van mn geld.

    Niets

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    8,8
    Weinig te doen en donker geen personeel later wel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar.

    Alles maar het ontbijt was top, personeel met het ontbijt zeer gedienstig, uitcheckbalie was helder en duidelijk, kamer oké in de avond was het wel heel rustig maar dat was voor ons oké.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    4,2
    Afrader ivm geen hospitality
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zeer warm. 3x brandalarm zeer luid midden in de nacht 2uur snachts. Geen info. Zeer lange bedientijden bij restaurant. Bij de dutymanager kan er van der hoeve krijg je een koude sorry en bied geen oplossing.

    Ontbijt was prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    8,8
    goed verblijf, met prima personeel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen airco. Het bad was erg hoog wat voor ouderen niet zo handig is.

    De kamers waren keurig, schoon, goede bedden, verduisteringsgordijnen, zelfs de schoensmeer ontbrak niet. De ontvangst aan de receptie was perfect. Ook de bediening aan de bar was uitstekend. Bad water was goed van temperatuur. Rustige locatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,9
    Heerlijk ontbijt, mooie locatie en goed bed.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Check in kon beter. Het is fijn om wat informatie te hebben waar het ontbijt is, tot hoelaat het ontbijt is, wanneer je moet uitchecken of we misschien wat over de omgeving willen weten etc.

    Heerlijk ontbijt, mooie locatie en goed bed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    8,8
    Heerlijk rustig slapen in een comfortabel bed!
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Lastig dat personeel wat voor ontbijt zorgt met name in de keuken was......... Je kon daardoor niets vragen of bestellen......

    Zeer behulpzaam personeel. Goede sfeer. Goed eten, in restaurant!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    9,6
    Prima hotel.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was een beetje gehorig.

    Schone nette kamer, goed bed, zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Voelde me echt welkom. Het ontbijt was uitstekend.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    9,2
    heel aangenaam en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    wel jammer dat er geen vliegenraam was, en dat ik de wijziging niet kon veranderen (van 2 naar 1 nacht) en dat ik nu de aanpassing in de mailbox krijg, na 4d Ik wou niet annuleren en terug reserveren uit schrik geen plaats meer te hebben dan. Je zou toch zelf dit moeten kunnen wijzigen op de site.

    het ontbijt was prima, de gelegenheid zeer mooi, leuk al die gebouwen die aan mekaar gebouwd waren, restaurantruimte ook gezellig en rustig; kamers heel rustig,

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    10
    Fantastisch verblijf gehad! Aanrader
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, koeling minibar misschien. Inhoud niet echt koud...

    Sfeer hotel, uitstraling , uitgebreid ontbijt. Hadden een brief op de kamer laten liggen, bij nabellen bleek deze door het hotel al netjes gepost! Super!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    7,5
    Goede lokatie, goed eten, kamers ruim, fijne sauna en...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers erg gedateerd, badkamers moeten nodig worden vervangen (oud en verkalkt, bad eruit en inloopdouche geeft meer ruimte voor toilet. Nu zit je bijna in de muur op toilet).

    Goede lokatie, goed eten, kamers ruim, fijne sauna en bubbelbad.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    8,8
    Personeel bij balie bar restaurant en tijdens ontbijt izeer...
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vegetarische salade, had weinig smaak . Het werd werd besteld en gemaakt toen keuken net gesloten was en dat is weer vriendelijk dat het kon.

    Personeel bij balie bar restaurant en tijdens ontbijt izeer hartelijk en vriendelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    8,8
    Goed sfeer en lekker eten.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is niet netjes afgewerkt: behang niet goed behangen, verf heeft kleurverschil. Douchen in bad is wat krap en een slappe straal.

    Lekkere bedden, aardig personeel, restaurant erg lekker en goede prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    7,1
    Degelijk hotel centraal gelegen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer, maar vooral de badkamer is enorm gedateerd. Hij is klein en disfunctioneel ingericht. Douchen in een smalle badkuip is niet comfortabel. De badkamers zijn zeker aan verbouwing toe, is mijn mening. Verder vond ik het hotel over-prijst gelet op dit euvel.

    Wat mij het meest beviel was de vriendelijkheid en de behulpzaamheid van het personeel. Ook de locatie was verder prima. Het restaurant was verder ook best goed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    9,6
    al met al mooie plaats om te verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    matrassen in zon luxe kamer moeten op tijd omgedraaid worden of vernieuwd nu zijn ze beetje doorgelegen dit veroorzaakt rug klachten

    had de luxe kamer met enorm bed met een topping dat was een uitkomst als stel wil je niet tussen bedden vallen roken op mini terras super bad heerlijk

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    9,2
    Zeker
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de badkamer een zeer laag toilet en ik vind het altijd jammer dat er gebruik wordt gemaakt van een douchegordijn.

    Vriendelijk ontvangst, latere aankomst geen probleem. Ruime kamer met een goede bedden. Ontbijt was uitgebreid en zeer verzorgd. Overal zeer vriendelijke en behulpzame bediening.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 november 2016

    8,8
    Rijke keuze aan ontbijt en de vriendelijkheid bij de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De haardroger had zijn kuren en het douchegordijn was niet netjes meer.

    Rijke keuze aan ontbijt en de vriendelijkheid bij de bediening van het ontbijt. Alsook de vriendelijkheid aan het onthaal.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,5
    Een heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Badkamer enigszins gedateerd en aan de kleine kant.

    Een zeer plezierig kleinschalig hotel.Uiterst vriendelijk en deskundig personeel.Goede kamers, heerlijke bedden. Ontbijt uitgebreid, gezellige zitjes en een leuk restaurant.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    10
    Overnachting in Hoevelaken dagje weg
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ons kopje koffie wat we in de lounge gedronken hebben , meteen bij aankomst, moesten we betalen. Het was een leuk gebaar geweest wanneer we dat als warm welkom van het huis gekregen hadden. Of een flesje wijn op de kamer o.i.d.

    Behalve dat de Klepperman er mooi uitziet is het ook heel comfortabel. Er is ook aan details aandacht besteed:genoeg waterdruk om je bad vlot te vullen, een lekkere zachte topping op het matras, met goede hoofdkussens en ook geweldig:een kan koffie op de ontbijttafel. ..hoef je niet met zijn allen in de rij bij de koffie automaat. Heerlijk vers brood bij het ontbijt . Verder was alles zó schoon!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    6,7
    kort familiebezoek
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt vanaf 7 uur, moest eerder weg, dus geen koffie of broodje kunnen krijgen. mi waterkoker en koffie/thee op kamer zeer welkom

    had kamer op de begane grond, met 2 stoelen buiten, kon dus een sigaret roken

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,9
    Zeer vriendelijk personeel en een fantastisch bed.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer is aan een opknapbeurt toe. Een rand in de wc pot, de tegels dof van de kalk en de voegen in de wandtegels zijn zijn echt aan vervanging toe, er ontbreken voegen of ze zijn zwart.

    Zeer vriendelijk personeel en een fantastisch bed.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    7,5
    Prima
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk oud hotel, zou wel wat gemoderniseerd kunnen worden. We misten mogelijkheid om koffie/thee te zetten op de kamer.

    Heerlijke bedden, geen enkele geluidsoverlast. Fijne omgeving om te sporten (lopen/fietsen/skaten)

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    6,7
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het Hotel heeft 4 sterren, dat maken ze met hun kamers niet (meer) waar, vooral de badkamer raakt gedateerd, dat je in een bad moet stappen om te douchen is niet meer van deze tijd. De kamer aan de zonzijde gelegen was te warm, er was geen airco en die dag was het ook niet buiten echt warm. een ster eraf past beter.

    Ontbijt was goed, bedden waren goed, dit was ons 2e verblijf hier.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    7,1
    Perfecte locatie, gezellig knus en super personeel. Alleen de warmte was een minpuntje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was echt ontzettend warm in de kamers terwijl het buiten niet erg warm was. Duidelijk de hitte van voorgaande dagen die nog in de kamers hing. Ondanks het open raam heb ik heel erg slecht geslapen. Dit lag echt aan de warmte. De bedden zijn perfect! Dus een airco zou zeer gewenst zijn. We hoorden tijdens het ontbijt dat meerdere mensen hier last van hadden.

    De locatie en het hotel zelf.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    9,6
    Vriendelijke mensen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer iets gedateerd.

    Vriendelijke mensen!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,3
    Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer. WC slecht geplaatst. Instap bad veel te hoog

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,9
    Huwelijk zoon
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet tegen de muur ; gevaarlijke instap bad ; we hebben een zwembad gemist

    Bed, ontbijt en diner

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    zeer lekker restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    zeer lekker restaurant.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    net en goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    ontbijt en kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    Omgeving is schitterend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat de fitness voor hotelgasten pas toegankelijk is vanaf 18u.

    Omgeving is schitterend

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,9
    Prettig verblijf, keurig personeel .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niets wat tegenviel.

    Hygiëne was goed Bedden en het ontbijt waren ook goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,5
    Fijne vakantie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkameropstelling

    Diner: heel lekker!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    7,1
    Goed ontbijt
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    9,2
    I'll be back
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ventilatie systeem waardoor de gordijnen niet goed sloten

    Idyllische setting, personeel, eten Voelde als een warme deken

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,3
    Fijne sfeer
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs eten was beetje aan de hoge kant wel erg lekker

    Schone kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    5,8
    Matig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    doucheruimte, kamer

    De parkeerplaats

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,5
    Kort
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs voor het ontbijt, dat kun je dan beter bij de kamer doen.

    Het ontbijt was prima, alleen 15 euro p.p. vind ik wel iets veel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,5
    Douchen in een bad, vonden wij niet prettig
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in een bad, vonden wij niet prettig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    9,2
    Heerlijk ontspannen en genoten
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stoomcabine in bij de sauna deed het niet

    Heerlijk ontbijt... super vriendelijke mensen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    9,2
    Geweldige kamer en geweldige faciliteiten ter plekke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geweldige kamer en geweldige faciliteiten ter plekke

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,3
    Goede kamer, in hotel leuk zitje bij open haard. Bar mag wat gezelliger licht hebben. Ontbijt prima.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner was relatieft duur en kwaliteit viel tegen.

    Kamers (luxe) ok.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    10
    Geslaagd weekend. Ik zou zeker terugkomen.
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas zat het restaurant vol voor het diner. We zijn naar een restaurant in het dorp gegaan.

    Fijn bed, heerlijk geslapen. Goed ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    6,3
    Aan de balie heeft ze van alles geprobeerd om de wifi te verbeteren maar niets lukte...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras was doorgelegen en de wifi verbinding op de kamer was slecht tot niets

    Was in de buurt van het feest....

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    10
    Uitstekend
    • Zakenreis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen via booking com kloppen niet met prijs die aan de receptie wordt gegeven. Toch vreemd anno 2018

    Ontbijt supergevarieerd heerlijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    7,9
    Goed genoeg voor een nacht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vond het hotel zeker voor een Bilderberg Hotel erg gedateerd !

    Heerlijke bedden, matrassen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    10
    goed ontbijt;
    • Individuele reiziger
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    goed ontbijt; fijne kamers

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    7,9
    Ontbijt was geweldig.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was geweldig. Ruime keuze. Hotel ziet er sfeervol uit. Vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in maart 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: