2. Polsko hodnocení hotelů

7,9

• WiFi zdarma

9,0

100% autentická hodnocení

Skuteční hosté. Skutečné pobyty. Skutečné názory.

Zjistit více– otevře dialogové okno
Napsat hodnocení

zobrazeno 1 – 3

• Hodnocení napsáno: 4. srpna 2024

7,0
    Tento apartmán mohu doporučit, pěkné ubytování v klidné části města, popis apartmánu odpovídal.
    • Dovolená
    • Rodina s malými dětmi
    • Apartmán s balkonem
    • 2 noci

Lokalita výborná, blízko centra, dobrá dostupnost na metro. Parkování přímo před domem.

Termínem pobytu byl srpen 2024

• Pár
    • Apartmán
    • 2 noci
    • Posláno přes mobil

Ubytování rozhodně neodpovídá fotografiím. Když přijedete k vilce, přivítá vás neopečovávaný, neudržovaný dům a okolí. Zahrada je zarostlou džunglí, na chodníčcích válející se odpadky, přetékající popelnice. Při pohledu na dům vás přivítají visící dráty. Při vstupu do budovy na vás čekají nepřipravené třídící koše (zarážející, vzhledem k třídění v celém Polsku). Visící dráty a další elektronické krabičky i v budově. Při vstupu do pokoje vás uklidní čistě povlečená postel a čisté ručníky. To je ale bohužel asi tak všechno. Zásuvky 10 cm od stěny, kam se bojíte cokoliv zapojit. Na stropě zabitý pavouk i s otiskem boty. Při vstupu do koupelny vás udeří zápach odpadů a přivítá neodtékající umyvadlo. "Snížení hluku" v pokojích, jak inzeruje pronajímatel nikde....sousedy jsme slyšeli jakoby seděli u nás. Ubytování též nabízí placený soukromý parking. To je sice pravdou, jenže - parkování se nachází pod domem, vjezd do "garáže" (ačkoliv se zdráhám toto slovo použít) je přes klasický obrubník, nespočet pavučin, suchého listí a odpadky. Přestože vlastníme klasické kombi, vjet do garáže vyžadovalo několik manévrů, bylo na milimetry a to ubytování uvádí, že je to pro více aut! Posledním hřebíčkem do rakve byla "skládka" starých a rozbitých postelí v rohu garáže. A o funkčnosti odvětrání bychom mohli polemizovat. Naše znechucení nás donutilo odjet hned další ráno, a noc byla plná proseb, aby do garáže nezajelo jiné auto. Souhrnem....na krátkodobé pobyty bez vozidla možná ok, ale cena rozhodně neodpovídá "výkonu". Za nás už nikdy víc.

Čisté povlečení a ručníky.

Termínem pobytu byl červenec 2025

zobrazeno 1 – 3

Rozdíl v ceně vyrovnáme
Rozdíl v ceně vyrovnáme
Nízké ceny • Žádné rezervační poplatky • Našel/našla jste se nižší cenu? Rozdíl v ceně Vám vyrovnáme!