Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. zachodniopomorskie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Bobolin – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Dębowa Osada

Dębowa Osada – opinie

Piracka 1, 76-156 Bobolin, Polska

Ocena

Na podstawie 30 opinii o hotelu

8,9

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,5

  • Komfort

    8,8

  • Lokalizacja

    9,0

  • Udogodnienia

    8,2

  • Personel

    9,7

  • Stosunek jakości do ceny

    9,2

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 9 września 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 5 noclegów

    Doskonałe miejsce. Bardzo sympatyczny gospodarz. Pyszne śniadania. Miejsce idealne dla rodzin z dziećmi. Brak jakichkolwiek zastrzeżeń. Serdecznie polecam.

    Pobyt: sierpień 2023

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2023

    10
    Idealny odpoczynek z rodziną w bliskości pięknych krajobrazów.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 7 noclegów

    Przemiły właściciel, z którym można było miło i interesująco porozmawiać. Cisza i spokój, wszechobecna natura, bliskość stadniny koni i całe miasteczko Bobolin - blisko wszędzie (na miejscu jest wszystko co potrzebne). Okolica bardzo czysta, świetne domki. Już po dwóch dniach czuliśmyh się tak wypoczęci jak po tygodniu :) Dla nas same superlatywy!

    Pobyt: sierpień 2023

  • Ocena dodana: 19 sierpnia 2023

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Domek z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W domku jest absolutne minimum, trzeba zabrać trochę swoich rzeczy.

    Obiekt w sam raz na weekend, cisza i relaks także dla zwierzaków. No i super śniadanie, z własnymi wypiekami i smaczną owsianką :)

    Pobyt: lipiec 2023

  • Ocena dodana: 17 sierpnia 2023

    10
    Rewelacyjny pobyt w pięknych okolicznościach przyrody.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Domek z 1 sypialnią
    • 6 noclegów

    Nie mam nic do napisania.

    Śniadania przygotowywane osobiście przez właścicieli były czymś wyjątkowym - niczym uczta dla podniebienia, codziennie coś innego, zaskakującego. Pasty i kawa to kulinarne mistrzostwo, a ciepłe danie (kaszka, ryż, płatki) niby coś zwyczajnego, ale jednak ujmującego.

    Pobyt: sierpień 2023

  • Ocena dodana: 8 sierpnia 2023

    10
    Idealne miejsce na odpoczynek
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Początkowo brak telewizora, ale po pierwszym dniu uznaliśmy to za plus :)

    Bardzo wygodne łóżka - wysypialiśmy się! Przepyszne śniadania. Teren wokół domków pozwalał i na aktywne zabawy z dziećmi, jak i na relaks na hamaku czy leżakach.

    Pobyt: sierpień 2023

  • Ocena dodana: 2 sierpnia 2023

    10
    Można dobrze wypocząć
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cisza i spokój. Idealne miejsce na odpoczynek i wyciszenie. Pyszne autorskie śniadania. Bardzo dobry kontakt z właścicielem obiekt. Zdecydowanie polecam

    Pobyt: lipiec 2023

  • Ocena dodana: 2 września 2022

    10
    Wygodne łóżka, pyszne śniadania, dużo przestrzeni.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 10 noclegów

    Pysznę śniadania, codziennie wypiekany świeży chleb, świetna obsługa. Lokalizacji w cichej miejscowości, w ogóle nie zatłoczonej. Dookoła pełno zieleni która pozwoliła wypocząć, a dzieci miały gdzie biegać. Duży parking, świetne materace. Gorąco polecam!

    Pobyt: sierpień 2022

  • Ocena dodana: 31 lipca 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Świetny personel i pyszne śniadania, poza tym cisza i spokój. Wszędzie blisko

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 24 lipca 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cisza, spokój, piękna okolica, pyszne śniadania- chleb pieczony na miejscu - bardzo dobry. Mili właściciele. Blisko stadnina koni. Plaża szeroka, spokojna, bez zgiełku i tłumów. Plaża oddalona (ok.1.4km) polecamy wziąć ze sobą rowery.

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 7 lipca 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko w obiekcie było zgodne z oczekiwaniami, opisem i zdjęciami. Byłoby jeszcze lepiej, gdyby obiekt był bliżej plaży, ale lokalizację znaliśmy wybierając to miejsce i była ona zgodna z informacją na stronie, więc nie można na to narzekać.

    Wspaniałe śniadanie, przygotowywane bezpośrednio przed podaniem z naturalnych składników, bardzo smaczne!

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 20 czerwca 2022

    9,0
    Znakomity
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Domek z 1 sypialnią
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak półeczek w łazience, brak stolika i krzesełek przed każdym domkiem

    Pyszne śniadania, domki nowe komfortowe, duży teren do rekreacji, miejsce na ognisko, bezproblemowy pobyt z psem, bliskość stadniny ze zwierzętami, piękna plaża, cisza spokój

    Pobyt: czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 31 sierpnia 2021

    9,0
    Bardzo udany
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Szkoda, że na śniadanie codziennie była ta sama owsianka(pyszna!)

    Świetna lokalizacja, cisza i spokój, zaraz obok stadnina koni, domki czyste i zadbane, na śniadanie pyszny chleb pieczony na miejscu.

    Pobyt: sierpień 2021

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pyszne śniadania, doskonała lokalizacja dla podróżujących z psem. Blisko łąki, spacer na plażę przez las. Dobre warunki dla miłośników rowerów. Gospodarze gościnni. Bardzo dobra atmosfera. Miejsce do którego chce się wrócić.

    Pobyt: sierpień 2021

  • Ocena dodana: 13 sierpnia 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko nam się podobało !!!

    Pobyt: sierpień 2021

  • Ocena dodana: 2 sierpnia 2021

    9,0
    Znakomity
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 7 noclegów

    Świetna lokalizacja, blisko centrum miejscowości, a jednocześnie bez hałasu. Świetne śniadania, bardzo miła obsługa. Podróżowaliśmy z psem, który miał pełną swobodę na obiekcie.

    Pobyt: sierpień 2021

  • Ocena dodana: 25 lipca 2021

    10
    Polecam w 100%
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przemiła obsługa! Pyszne jedzenie i piękne, czyste domki! Czuć, że właściciel wkłada kawał serca w to miejsce! Wrócimy za rok ❤

    Pobyt: lipiec 2021

  • Ocena dodana: 10 czerwca 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zaangażowanie właściciela i jego siostry, lokalizacja.

    Pobyt: czerwiec 2021

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2023

    7,0
    Skrajny minimalizm. Pyszne śniadania. Podróżny musi mieć świadomość (bo są tacy, którzy tego minimalizmu szukają)jakie s
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Skrajny minimalizm. Brak oświetlenia przed domkiem. Brak miejsca gdzie można razem usiąść wieczorem i porozmawiać przy stole.

    Wspaniałe śniadania, sympatyczny właściciel.

    Pobyt: sierpień 2023

  • Ocena dodana: 31 lipca 2022

    5,0
    Można przyjechać z pieskiem bez problemu, miła obsługa, czysto.
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Domek z 1 sypialnią
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Domek typowo do przenocowania, nie było żadnej kanapy ani leżaków do odpoczynku w domku lub przed domkiem. Małe okienko jak w bunkrze.

    śniadania w miarę, mało urozmaicone

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 18 lipca 2022

    7,0
    Dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 3 noclegi

    brakowało mi kącika kuchennego - w wyposażeniu tylko czajnik kubki i łyżeczki. wystarczyłaby mała szafka jakiś blat i chociaż talerze i noże. Zrobienie np. kolacji dość karkołomne z racji ciasnoty i braku sprzętu. Brak stolika przy którym można by usiąść na dworze. Przy każdym domku to by się przydało.

    Super miejsce dla wypoczywających z psem . Gospodarze przychylni dla zwierząt. Cicho więc spałam jak suseł. śniadania smaczne aczkolwiek brakowało mi wędlin. Lubię Bobolin z racji ładnej plaży nie obleganej przez tłumy. Kameralnie :) stosunek jakości do ceny adekwatny więc nie mam zastrzeżeń.Właściciele bardzo mili. Obiekt wart polecenia

    Pobyt: lipiec 2022

  • Ocena dodana: 23 września 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: sierpień 2023

  • Ocena dodana: 20 sierpnia 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: sierpień 2023

  • Ocena dodana: 24 lipca 2023

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: lipiec 2023

  • Ocena dodana: 18 lipca 2023

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Domek z 1 sypialnią
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza

    Pobyt: czerwiec 2023

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!