Pobyty Loty Wynajem samochodów Atrakcje Taksówki lotniskowe
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. łódzkie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Łódź – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Dom KD KRUK

Dom KD KRUK – opinie

6 Sierpnia 68, 90-645 Łódź, Polska

Ocena

Na podstawie 74 opinii o apartamencie

8,9

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,4

  • Komfort

    8,6

  • Lokalizacja

    8,9

  • Udogodnienia

    8,5

  • Personel

    9,5

  • Stosunek jakości do ceny

    8,8

  • Bezpłatne WiFi

    10,0

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 8 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio z widokiem na ogród – nr 4
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bez zastrzeżeń :)

    Czysto, cicho, przytulnie, miła obsługa. Niedrogo. Jeśli będę miała znów ponowić wizytę w Łodzi. Na pewno skorzystam ponownie z tego noclegu. Polecam :)

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 9 Luty 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio z widokiem na ogród – nr 8
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo podobał nam się aneks kuchenny w pokoju dający niezależność. Pozytywnie zaskakuje spora ilość gniazdek w pokoju oraz oświetlenia ;D Super jest tez fakt, że pod hotelem można sobie za darmo zaparkować samochód wzdłuż ulicy ;) Zachwyciła mnie także pościel (dokładnie taka jak na zdjęciu) oraz miękkość kołdry przypominająca obłoczek 🙈

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 13 Styczeń 2020

    9,2
    Polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 2 sypialniami i widokiem na ogród nr 14a
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super opcja za dobrą cenę, idealne dla osób, które cenią sobie prywatność. Czysto i przytulnie. Prywatna łazienka i aneks kuchenny zdecydowanie na plus. Polecam

    Pobyt: Styczeń 2020

  • Ocena dodana: 4 Grudzień 2019

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio z widokiem na ogród – nr 8
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę zbyt miękki materac

    Bardzo miła obsługa, wszystko czego potrzebowałam było dostępne, przytulnie urządzone

    Pobyt: Grudzień 2019

  • Ocena dodana: 6 Listopad 2019

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Studio nr 7
    • 2 noclegi

    zimno w nocy

    ładny obiekt, czysto, cicho

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 13 Październik 2019

    9,6
    Domowo
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami i widokiem na ogród nr 14a
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Za mało zastawy stołowej i sztućców, oraz brak szklanek do napojów i kieliszków do wina

    Było bardzo czysto, ciepło i cicho. Przemili gospodarze, bardzo kontaktowi.

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 9 Październik 2019

    9,2
    Polecam
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio nr 7
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Stare Polesie jest chyba najbrzydszym miejscem w Łodzi.

    Bardzo miła Gospodyni Obiektu, przestronny pokój, nieskazitelna czystość.

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 30 Wrzesień 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Polecam, fajne miejsce. Bez napięcia i bez nadecia.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 27 Sierpień 2019

    9,2
    Ciekawe miejsce, o wyjątkowym klimacie
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 3 sypialniami – nr 12
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Fajne, klimatyczne miejsce

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 4 Lipiec 2019

    8,8
    Ogólnie jestem zadowolony z pobytu, choć nie miałem czasu skorzystać z wszystkich możliwości miejsca
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament
    • 2 noclegi

    brak klimatyzacji

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 22 Czerwiec 2019

    10
    Polecam zwłaszcza na dłuższy pobyt, można się poczuć jak w domu!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio z widokiem na ogród – nr 4
    • 3 noclegi

    Przemiła właścicielka, wszystko super, jak w domu.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 9 Czerwiec 2019

    8,3
    Architektura, duch miejsca, pasja, historia, niedrogo, zaskakująco dobrze, mimo otoczenia.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio z widokiem na ogród – nr 8
    • 1 nocleg

    Minus ewidentny to propozycja "parkowania przy ulicy". Niestety, pierwszy raz od kikudziesięciu lat zaliczyliśmy przypadek obicia naszego auta...przez kogoś kto nie wie do czego służy hamulec ręczny w jego aucie. Pech? Odradzamy jakiekolwiek parkowanie przy ulicy. Niestety sporo butelek po alkoholu. Parking strzeżony blisko. Lepiej tam zaparkować i spać spokojnie.

    Tzw. duch miejsca - czy jeśli ktoś woli - genius loci - historia obiektu, bardzo wyraźne. Plany z 1929 r. doskonale zachowane. Szczegóły pielęgnowane. Brawo. Otoczenie kamienicy jest jeszcze zniechęcające, ale wnętrze kamienicy serdeczne, zaskakujące ładem, porządkiem i całkiem przyjemnym ogrodem (szkoda, że większość zimozielonych). Ten ogród także trzeba ożywić niekoniecznie roślinnością z mitologii greckiej :) Naszym zdaniem sukces i "wskrzeszenie" dawnej kamienicy w 99%. Wahaliśmy się, ale spało się świetnie. Polecamy już bez wahania. Gospodarze z pasją do architektury. Zapewne także zawodowo.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 31 Maj 2019

    9,2
    Znakomity
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio z widokiem na ogród – nr 8
    • 2 noclegi

    Bardzo mili właściciele obiektu

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 24 Maj 2019

    9,2
    Bardzo fajne miejsce
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio z widokiem na ogród – nr 4
    • 2 noclegi

    Wejściowe drzwi są strasznie niskie...

    Bardzo wygodne mini mieszkanko jako pokój.

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 11 Kwiecień 2019

    7,9
    Dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 3 sypialniami – nr 12
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Obowiązek sciagania butow na klatce schodowej prowadzacej do pokoi.

    Bardzo mili właściciele, fajny ogród

    Pobyt: Kwiecień 2019

  • Ocena dodana: 3 Kwiecień 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami – nr 6
    • 1 nocleg

    Polecam obiekt.Przesympatyczni właściciele.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 28 Marzec 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami i widokiem na ogród – nr 9
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Hotel jak najbardziej polecam.Wlasciciele sympatyczni.

    Porządek,lokalizacja

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 26 Marzec 2019

    9,2
    Cena adekwatna do komfortu.
    • W parze
    • Studio z widokiem na ogród – nr 8
    • 2 noclegi

    Cienkie drzwi,przez które słychać było wszystkie poranne i (nie tylko) rozmowy gości tego obiektu co niestety znacznie utrudniło wypoczynek i obniżyło komfort.

    Rodzinna atmosfera,bardzo mili właściciele,świetna lokalizacja.

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 19 Marzec 2019

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio nr 7
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super lokalizacja, przyjemni gospodarze. Polecam ;)

    Pobyt: Marzec 2019

  • Ocena dodana: 26 Luty 2019

    9,6
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Studio z widokiem na ogród – nr 4
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo dobry kontakt z właścicielami, dobre warunki i lokalizacja (niedaleko Łódź Fabryczna czy Atlas Arena, ulica Piotrkowska również). Polecam! :)

    Pobyt: Luty 2019

  • Ocena dodana: 18 Listopad 2018

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami i widokiem na ogród – nr 9
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Powiedzenie „wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej” w przypadku pobytu u Państwa Kruków zupełnie nie ma zastosowania :) Doskonała lokalizacja, świetne warunki - nawet na dłuższe pobyty.

    Pobyt: Listopad 2018

  • Ocena dodana: 29 Październik 2018

    10
    Wyjątkowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio nr 7
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Fantastyczne miejsce,bardzo czysto,cicho i dogodna komunikacja.Z przyjemnością tam wrócę:)

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 7 Październik 2018

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio z widokiem na ogród – nr 8
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament w bardzo dobrej lokalizacji, wyposażony we wszystkie potrzebne sprzęty.

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 30 Wrzesień 2018

    8,3
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami i widokiem na ogród – nr 9
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Konieczność pozostawienia butów na parterze klatki schodowej przed wejściem na 2 gie piętro.

    Czystość. Przyjazna atmosfera.

    Pobyt: Wrzesień 2018

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!