1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. Polska – opinie o hotelach
  4. Polska – opinie o hotelach
  5. Opinie o obiekcie Dom KD KRUK

Dom KD KRUK – opinie

6 Sierpnia 68, 90-645 Łódź, Polska

Ocena

Na podstawie 84 opinii o apartamencie

8,9

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,5

  • Komfort

    8,9

  • Lokalizacja

    8,5

  • Udogodnienia

    8,8

  • Personel

    9,5

  • Stosunek jakości do ceny

    8,9

  • Bezpłatne WiFi

    9,2

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 18 Lipiec 2022

    10
    Wyjątkowe miejsce. Będę wracał i polecam.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio z widokiem na ogród – nr 8
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Nie ma nic takiego.

    Bardzo mili gospodarze. Wspaniała atmosfera. Wyjątkowo czysto. Wszędzie blisko.

    Pobyt: Lipiec 2022

  • Ocena dodana: 11 Lipiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 2 sypialniami nr 14
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo mili gospodarze, czysto, wygodnie, w pokoju wszelkie potrzebne podczas podróży wyposażenie, bardzo dobra lokalizacja. Polecam.

    Pobyt: Lipiec 2022

  • Ocena dodana: 7 Lipiec 2022

    10
    KD Kruk, Łódź
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio z widokiem na ogród – nr 8
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Ciężko się tu czegoś negatywnego doszukać, obowiązek zmiany obuwia na kapcie/klapki (w razie potrzeby udostępniają też i kapcie) przed wejściem do apartamentów nie jest dla mnie minusem. Wręcz uważam że to dobry obyczaj. Generalnie brak zastrzeżeń :)

    Łóżko rewelacyjne! Wielkie i bardzo wygodne. Ładnie, czysto, bardzo mili właściciele :) przywitali nas i oprowadzili, objaśnili wszystko wyczerpująco. Dużo miejsca na ubrania, szafki nocne, półki, miejsce na ubrania za zasłoną, wieszaki. Na szczególną uwagę zasługuje zielony azyl przy domu, gdzie można posiedzieć, zupełnie odcięty od miasta, fajne, zaciszne miejsce na ucieczkę przed miejskim zgiełkiem. Dobra lokalizacja, świetna cena, same pozytywy. Serdecznie polecamy to miejsce! 😊

    Pobyt: Lipiec 2022

  • Ocena dodana: 29 Czerwiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 2 sypialniami nr 14
    • 3 noclegi

    Lokalizacja dogodna, do ulicy Piotrkowskiej raptem 15 minut spacerkiem, na dworzec PKP Kaliska ok. 20 min . Pokój bardzo czysty, dostęp do własnej, wyposażonej kuchni to był hit! Konieczność zdjęcia butów i chodzenia w papciach - miało swój urok, można było poczuć się jak w domu :) Gospodarz bardzo sympatyczny, oczekiwał na mój przyjazd by przekazać klucze i oprowadzić po budynku / pokoju. Wiele razy miałam sytuację, że zdjęcia a rzeczywistość to były dwie różne bajki - tutaj zdjęcia oddają w 100% rzeczywisty stan. Polecam, przy następnej wizycie w Łodzi na pewno wrócę do Państwa Kruk :)

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 26 Czerwiec 2022

    9,0
    Dobry kontakt z gospodynią-swietny pobyt w Łodzi,którego celem było uczestnictwo w koncercie-i super
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio z widokiem na ogród – nr 4
    • 2 noclegi

    nie mam zastrzeżeń -jakość do ceny adekwatna

    Dobra lokalizacja-info dla palących-mozna zapalić wychodząc do ogródka

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 22 Czerwiec 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio z widokiem na ogród – nr 4
    • 5 noclegów

    Unikatowe podejście dzięki któremu można poczuć się jak w domu, przemiła obsługa oraz bezpośredni kontakt jeszcze chwilę przed przyjazdem. Piękny ogród z którego co prawda korzystałem chwilę z uwagi na napięty grafik ( w Łodzi byłem tylko na 6 dni) oraz z uwagi na burzę. Również i widok z okna właśnie na ogród był niesamowity. Z zewnątrz wygląda niepozornie jednak w środku - ukryty klejnot pośród starszych kamienic Łodzi.

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 20 Czerwiec 2022

    9,0
    Zdecydowanie polecam!
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Studio nr 7
    • 3 noclegi

    Świetna lokalizacja, która pozwoliła szybko dostać się do centrum, jednak wieczorem było cichutko i przyjemnie. Zaskoczył mnie ogród, z jakiego mogą korzystać przebywający gościnie mieszkańcy:)

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 19 Czerwiec 2022

    9,0
    Znakomity
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio z widokiem na ogród – nr 8
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wygodne łóżko, czysto

    Pobyt: Czerwiec 2022

  • Ocena dodana: 23 Maj 2022

    8,0
    Świetne i gościnne miejsce!
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio nr 7
    • 2 noclegi

    - Woda, która leci z kranu nawet ustawiona w pozycji neutralnej - zimna/gorąca - jest wrząca, wobec czego oparzyłam się dwa razy. Warto powiesić stosowne ostrzeżenie albo obniżyć temperaturę wody w boilerze. - Używana gąbka do naczyń.

    Świetna lokalizacja - blisko najważniejszych punktów w Łodzi, przestronny ogród, wszystko czego potrzeba w pokoju - aneks kuchenny, lodówka, przybory kuchenne, w łazience suszarka, mydło i szampon. Telewizja i pare kanałów TV, WIFI z dobrym zasięgiem.

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 18 Maj 2022

    8,0
    Ładnie i miło
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Studio z widokiem na ogród – nr 8
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Zbyt miękkie łóżka

    Ładnie, czysto, mili właściciele, dobra lokalizacja, piękny ogród

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 8 Maj 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Studio z widokiem na ogród – nr 4
    • 2 noclegi

    nie mam uwag bo wszystko mi się podobało

    pokój bardzo czysty, miła i pomocna obsługa, cicha okolica zapewnia odpoczynek. Pobyt w tym obiekcie bardzo mi się podobał i biorę tę ofertę pod uwagę przy kolejnym pobycie w Łodzi

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 8 Maj 2022

    10
    Polecam .Napewno tam wrócę .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio nr 7
    • 3 noclegi

    Podobało mi się wszystko.Nic nie trzeba poprawiać .

    Lokalizacja korzystna .Bardzo Mili gospodarze.Bardzo czysto.Nie było kłopotu z przedłużeniem pobytu.Polecam z całego serca.😊

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 6 Maj 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio z widokiem na ogród – nr 4
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Oddzielne wejście. Piękny widok z okna. Domowa atmosfera. Spokojne miejsce. Wspaniale umiejscowione - blisko w stronę Atlas Areny, zoo, ogrodu botanicznego, a także w stronę Piotrkowskiej. Dobry kontakt z właścicielami, możliwość dogadania się telefonicznie oraz smsami.

    Pobyt: Maj 2022

  • Ocena dodana: 4 Maj 2022

    10
    POWTÓRZĘ JAK BĘDĘ W ŁODZI
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 2 sypialniami – nr 6
    • 2 noclegi

    NIC TAKIEGO NIE BYŁO,WSZYSTKO EXTRA

    WSZYSTKO

    Pobyt: Kwiecień 2022

  • Ocena dodana: 4 Maj 2022

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami i widokiem na ogród – nr 7a
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Miła obsługa, czysto i komfortowo

    Pobyt: Marzec 2022

  • Ocena dodana: 20 Marzec 2022

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 2 sypialniami i widokiem na ogród – nr 7a
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Szpara w drzwiach od łazienki. Gasnące światło na czujnik w kuchni-przedpokoju.

    Przyjemny, domowy wystrój obiektu, widok na ogródek, mili, nienarzucający się właściciele.

    Pobyt: Marzec 2022

  • Ocena dodana: 27 Luty 2022

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 2 sypialniami – nr 6
    • 2 noclegi

    Bardzo mili gospodarze. Ładny, schludny, przytulny i zadbany obiekt. Serdecznie polecam.

    Pobyt: Luty 2022

  • Ocena dodana: 29 Listopad 2021

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 2 sypialniami i widokiem na ogród – nr 7a
    • 2 noclegi

    Łatwy kontakt z właścicielami, lokalizacja ok - mniej niż 2 km do centrum, dworca Łódź Kaliska i Aquaparku, przyjechałam trochę w niezbyt pogodę, więc dostałam też parasol na czas pobytu :)

    Pobyt: Listopad 2021

  • Ocena dodana: 21 Listopad 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 2 sypialniami – nr 6
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto, schludnie i miła atmosfera. Nawet zameldowanie po godzinie 23 nie było problemem. Polecam całym sercem!

    Pobyt: Listopad 2021

  • Ocena dodana: 15 Listopad 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami – nr 6
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo miła i sympatyczna obsługa, w pokojach czysto i cieplutko.

    Pobyt: Listopad 2021

  • Ocena dodana: 24 Październik 2021

    9,0
    Czysto, wygodnie i przemiło.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio z widokiem na ogród – nr 4
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pokój wyposażony we wszystko czego było mi potrzeba. Miły Pan Gospodarz czekał na mnie, żeby przekazać mi klucze. Czysto, cicho, wygodnie, piękny ogród za domem.Czegóż chcieć więcej 😃

    Pobyt: Październik 2021

  • Ocena dodana: 17 Październik 2021

    10
    Rewelacja!
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio z widokiem na ogród – nr 4
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Lokalizacja trochę na uboczu. Boiler był dosyć mały, starczał na prysznic dla jednej osoby, na dwie byłoby trudno.

    Wynajęłam studio nr 4. Pobyt był rewelacyjny! Czysto, ciepło. Przepiękny widok na ogród. Pokój obszerny, aneks kuchenny wygodny w użyciu. Łóżka miały bardzo miękkie materace. Właściciele mili i zdecydowanie przemyśleli układ mieszkanka. Gdzie by nie chcieć usiąść, dostępne były co najmniej dwa kontakty, więc nie było problemu z ładowaniem telefonu, czy laptopa. WiFi działało stabilnie.

    Pobyt: Październik 2021

  • Ocena dodana: 15 Wrzesień 2021

    10
    Wyjątkowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 2 sypialniami nr 14
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Klimatyczne pomieszczenia i bardzo miła obsługa Podziękowania za możliwość pozostawienia bagażu

    Pobyt: Wrzesień 2021

  • Ocena dodana: 15 Październik 2020

    9,0
    Mój pobyt 1 dniowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio z widokiem na ogród – nr 8
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko super:) bez zastrzeżeń!

    Przemili, otwarci właściciele:) Świetna zasada, żeby po obiekcie chodzić w swoich butach zmiennych - bardzo na plus! Wszędzie idealnie czysto (a jestem wymagająca). Dostępne pokoje bez telewizora:):):) Lokalizacja doskonała - jakieś 15min od Piotrowskiej. Polecam!

    Pobyt: Październik 2020

  • Ocena dodana: 8 Lipiec 2020

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio z widokiem na ogród – nr 4
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bez zastrzeżeń :)

    Czysto, cicho, przytulnie, miła obsługa. Niedrogo. Jeśli będę miała znów ponowić wizytę w Łodzi. Na pewno skorzystam ponownie z tego noclegu. Polecam :)

    Pobyt: Lipiec 2020

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!