Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. łódzkie – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  4. Łódź – opinie o obiektach na wynajem wakacyjny
  5. Opinie o obiekcie Dom KD KRUK

Dom KD KRUK – opinie

6 Sierpnia 68, 90-645 Łódź, Polska

Ocena

Na podstawie 188 opinii o apartamencie

9,0

Poszczególne oceny

  • Czystość

    9,5

  • Komfort

    9,1

  • Lokalizacja

    8,8

  • Udogodnienia

    8,9

  • Personel

    9,4

  • Stosunek jakości do ceny

    9,0

  • Bezpłatne WiFi

    8,8

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 12 lipca 2024

    9,0
    Dobre miejsce na krótki pobyt w Łodzi
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio nr 7
    • 2 noclegi

    Wszystko było OK :)

    Czyste samodzielne mieszkanie jednopokojowe z aneksem kuchennym i małą łazienką w przyzwoitej odległości od ul. Piotrowskiej, Politechniki i stacji PKP.

    Pobyt: czerwiec 2024

  • Ocena dodana: 1 lipca 2024

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami – nr 10
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Kapcie w przed pokoju

    Pobyt: kwiecień 2024

  • Ocena dodana: 21 czerwca 2024

    9,0
    mile spędzony czas w fajnym miescu
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio z widokiem na ogród – nr 4
    • 2 noclegi

    brak uwag

    piękny widok z okna. Bardzo mili gospodarze. wyposażenie obiektu znakomite

    Pobyt: czerwiec 2024

  • Ocena dodana: 9 czerwca 2024

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd służbowy
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami – nr 6
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo głośno za oknem

    Pobyt: czerwiec 2024

  • Ocena dodana: 8 czerwca 2024

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio nr 7
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przesympatyczni i bardzo pomocni właściciele. W obiekcie jest wszystko co może być potrzebne. Bardzo wygodnie i komfortowo.

    Pobyt: czerwiec 2024

  • Ocena dodana: 24 kwietnia 2024

    8,0
    Bardzo dobry
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio nr 7
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czystość, dostępność garnków, talerzy, sztućców, wygodne lozko

    Pobyt: luty 2024

  • Ocena dodana: 8 kwietnia 2024

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio z widokiem na ogród – nr 8
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Fatalne poduszki! Podstawowa, pozbijana wersja Ikeowa. Sugerowałabym jednak małą inwestycję w wygodniejsze poduszki

    Bardzo sprawny kontakt z właścicielami - życzliwie ale bez jakiegoś narzucania się. Pokój (8) przestronny, z oknami od strony ogrodu gwarantuje spokój. Dość zabawne jest narzucanie gościom zmiany obuwia na "pantofle" tuż po wejściu, ale ok można się podporządkować. Pierwszy raz w życiu spotkałam się z młynkiem w toalecie, ale postrzegam to jako doświadczenie poznawcze, a jeśli ma zabezpieczyć gospodarzy przed permanentnym przepychaniem rur, to zdeczydowanie lepsze niż greckie wrzucanie papieru do kosza obok. Wyposażenie pokoju bardzo proste, ale funkcjonalne. Mały aneks kuchenny do podrtawowego przygotowania np. śniadania zupelnie ok. Na gotowanie bym się nie nastawiała. Miła była obecność herbaty i cukru. Bardzo czysto! Łózko bardzo wygodne.

    Pobyt: kwiecień 2024

  • Ocena dodana: 20 marca 2024

    9,0
    Świetna opcja na krótkie podróże.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    -----

    Aneks kuchenny i inne sprzęty umożliwiające przygotowanie posiłku na miejscu.

    Pobyt: marzec 2024

  • Ocena dodana: 5 marca 2024

    10
    Fantastyczne miejsce z urzekającym ogrodem, do którego chce się wracać.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament
    • 2 noclegi

    Genialna lokalizacja. Blisko dworca, ul. Piotrkowskiej, Atlas Areny. Idealne i bardzo dobrze skomunikowane miejsce na nocleg. Apteka i Żabka w zasięgu ręki.

    Pobyt: marzec 2024

  • Ocena dodana: 22 lutego 2024

    10
    Pobyt spełnił w 100% potrzeby, ale należy przedtem dokładnie przejrzeć informacje o obiekcie.
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio z widokiem na ogród – nr 4
    • 4 noclegi

    Wadą pobytu była jakość powietrza w całym mieście. Pod tym względem Łodzi brakuje wiele do ideału. Nie podróżowałem samochodem, więc nie wiem, czy przybywający takim własnym środkiem lokomocji byliby zadowoleni z warunków parkingowych - powinni tę kwestię rozpoznać.

    Bardzo oryginalna "miejscówka". Położenie w "strategicznym" punkcie miasta, niedaleko od centrum, ale w spokojnym otoczeniu z ogrodem na tyłach. Niekonwencjonalne wymaganie zmiany obuwia na domowe oparte na tradycjach japońskich (w wystroju wnętrz widoczne są niekiedy elementy japońskie). Bezpretensjonalnie urządzone wnętrza, w dobrym guście, bez silenia się na blichtr, dające zarazem wrażenie kameralnego zadomowienia, jakby "w papuciach u siebie". Powierzchnia pomieszczenia skromna, ale sprytnie, funkcjonalnie urządzona. Niczego niezbędnego podczas pobytu nie brakowało.

    Pobyt: luty 2024

  • Ocena dodana: 4 lutego 2024

    10
    To powoli moja stała miejscówka w Łodzi :)
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio nr 7
    • 2 noclegi

    Komfortowy i przestronny apartament. Wszystko, czego mi było potrzeba, było na miejscu.

    Pobyt: styczeń 2024

  • Ocena dodana: 4 lutego 2024

    10
    Czysto i schludnie, jasny regulamin. Polecam🙂
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przestrzeń apartamentu.

    Pobyt: luty 2024

  • Ocena dodana: 4 lutego 2024

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Studio z widokiem na ogród – nr 4
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo czysto,

    Pobyt: listopad 2023

  • Ocena dodana: 30 stycznia 2024

    10
    Bardzo polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio nr 7
    • 2 noclegi

    Nic

    Wszystko super. Właściciele, lokalizacja, design, wygoda.

    Pobyt: styczeń 2024

  • Ocena dodana: 20 grudnia 2023

    10
    Jestem drugi raz już w tym obiekcie :), będąc w Łodzi ponownie zarezerwuję pobyt w Dom KD KRUK,
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 2 sypialniami – nr 6
    • 2 noclegi

    Jestem drugi raz już w tym obiekcie :), będąc ponownie w Łodzi z pewnością zarezerwuję pokój w Dom KD KRUK, polecam go też stale znajomym. Wszystko mi odpowiada :) Miejsce - blisko AM, miła obsługa, pokoje - ich forma typu mini studio, ich czystość, możliwość jazdy we dwoje lub grupą. Na miejscu w obiekcie była możliwość poćwiczyć i przygotować się do zajęć.

    Pobyt: grudzień 2023

  • Ocena dodana: 12 grudnia 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Studio z widokiem na ogród – nr 8
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Byliśmy drugi raz i po raz drugi wyjechaliśmy zadowoleni. Wygodne łóżka, wystarczający na krótki wyjazd aneks kuchenny, cisza od strony ogrodu. Wszystko sprawne, jasny regulamin i wskazówki co do pobytu. Po całym dniu wrażeń przyjemnie było odpocząć w tym miejscu. No i dobry stosunek ceny do jakości.

    Pobyt: grudzień 2023

  • Ocena dodana: 19 listopada 2023

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 2 sypialniami i widokiem na ogród – nr 7a
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Czysto sprawnie i schludnie

    Pobyt: listopad 2023

  • Ocena dodana: 23 października 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd służbowy
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Studio
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament wygodny, czysty, wyposażony we wszystko czego potrzeba. Dobra lokalizacja - blisko do Dworca Łódź Kaliska, w pobliżu przystanki komunikacji miejskiej, w prostej linii do Piotrkowskiej. Spokojnie i klimatycznie

    Pobyt: październik 2023

  • Ocena dodana: 16 października 2023

    8,0
    Dosyć dobrze dla niewymagających.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 2 sypialniami nr 14
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Cienkie ściany, ciasna łazienka, elementy drewniane mieszkania do wymiany i brak normalnych przełączników w ścianach bo te pstryczki na kablach w ciemnościach ciężko namierzyć, brak telewizora, buty należy zostawiać na samym dole przy wejściu a dalej iść w kapciach.

    Wyposażenie kuchni i dość dobra sypialnia i mili właściciele.

    Pobyt: październik 2023

  • Ocena dodana: 9 października 2023

    9,0
    Niestety za krótki :))?
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Apartament z 2 sypialniami i widokiem na ogród – nr 7a
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Trochę dziwne jest to, że trzeba zostawiać buty przy recepcji. Ale może dzięki temu jest tam bardzo czysto.

    Lokalizacja dobra, z koleżanką wszędzie do chodziłyśmy na pieszo.

    Pobyt: październik 2023

  • Ocena dodana: 9 października 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Apartament z 2 sypialniami i widokiem na ogród – nr 9
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przyjemnie urządzony apartament. Bardzo wygodnie się mieszkało.

    Pobyt: październik 2023

  • Ocena dodana: 7 października 2023

    9,0
    Miły pobyt w Łodzi w czasie festiwalu Światła .
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 2 sypialniami i widokiem na ogród – nr 7a
    • 2 noclegi

    Może kilka dodatkowych kubków , talerzy itp w aneksie kuchennym

    Dobra lokalizacja -900 m od ul.Piotrkowskiej . Parkowanie samochodu na ulicy bez problemu ( 18 .00 piątek do 8.00 poniedziałek bezpłatne ) . Urokliwy ogródek na tyłach kamienicy . Cicho w pokoju gdzie okna wychodzą na ogród . Jest możliwość przechowania roweru na noc pod zadaszeniem ! W pokoju brak telewizora - dla nas super .

    Pobyt: październik 2023

  • Ocena dodana: 2 października 2023

    10
    Wyjątkowy
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Apartament z 2 sypialniami – nr 10
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pięknie utrzymana kamienica, nieopodal centrum miasta (do ul. Piotrkowskiej ok 10min pieszo w lini prostej). Pokoje czyściutki, nowa pościel i ręczniki. Aneks kuchenny bardzo dobrze wyposażony, w łazience suszarka do włosów. Właściciele bardzo mili. Super kontakt przed przyjazedm jak i w trakcie. Na naszą prośbę mogłyśmy bezproblemu przechowac bagaz. 100 % polecam pobyt w KD KRUK 😊

    Pobyt: październik 2023

  • Ocena dodana: 2 października 2023

    8,0
    Bardzo dobry
    • W parze
    • Apartament z 2 sypialniami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo czysto, oraz blisko centrum. Polecam

    Pobyt: październik 2023

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!