6 Sierpnia 68, 90-645 Łódź, Polska
Stosunek jakości do ceny
9,0
Bezpłatne WiFi
8,8
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ocenę ogólną, którą wyświetlamy na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i wynik ten dzielimy przez łączną liczbę ocen. Goście mogą również przyznawać dodatkowe oceny cząstkowe w kluczowych kategoriach, np. lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i darmowe Wi-Fi. Uwaga: goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowegoOcena dodana: 19 listopada 2023
Bartosz
PolskaCzysto sprawnie i schludnie
Pobyt: listopad 2023
Ocena dodana: 23 października 2023
Małgorzata
PolskaApartament wygodny, czysty, wyposażony we wszystko czego potrzeba. Dobra lokalizacja - blisko do Dworca Łódź Kaliska, w pobliżu przystanki komunikacji miejskiej, w prostej linii do Piotrkowskiej. Spokojnie i klimatycznie
Ocena dodana: 16 października 2023
Łukasz
PolskaCienkie ściany, ciasna łazienka, elementy drewniane mieszkania do wymiany i brak normalnych przełączników w ścianach bo te pstryczki na kablach w ciemnościach ciężko namierzyć, brak telewizora, buty należy zostawiać na samym dole przy wejściu a dalej iść w kapciach.
Wyposażenie kuchni i dość dobra sypialnia i mili właściciele.
Ocena dodana: 9 października 2023
Urszula
PolskaTrochę dziwne jest to, że trzeba zostawiać buty przy recepcji. Ale może dzięki temu jest tam bardzo czysto.
Lokalizacja dobra, z koleżanką wszędzie do chodziłyśmy na pieszo.
Ocena dodana: 9 października 2023
Paweł
PolskaPrzyjemnie urządzony apartament. Bardzo wygodnie się mieszkało.
Ocena dodana: 7 października 2023
Małgorzata
PolskaMoże kilka dodatkowych kubków , talerzy itp w aneksie kuchennym
Dobra lokalizacja -900 m od ul.Piotrkowskiej . Parkowanie samochodu na ulicy bez problemu ( 18 .00 piątek do 8.00 poniedziałek bezpłatne ) . Urokliwy ogródek na tyłach kamienicy . Cicho w pokoju gdzie okna wychodzą na ogród . Jest możliwość przechowania roweru na noc pod zadaszeniem ! W pokoju brak telewizora - dla nas super .
Ocena dodana: 2 października 2023
Kamila
PolskaPięknie utrzymana kamienica, nieopodal centrum miasta (do ul. Piotrkowskiej ok 10min pieszo w lini prostej). Pokoje czyściutki, nowa pościel i ręczniki. Aneks kuchenny bardzo dobrze wyposażony, w łazience suszarka do włosów. Właściciele bardzo mili. Super kontakt przed przyjazedm jak i w trakcie. Na naszą prośbę mogłyśmy bezproblemu przechowac bagaz. 100 % polecam pobyt w KD KRUK 😊
Ocena dodana: 2 października 2023
Przemo
PolskaBardzo czysto, oraz blisko centrum. Polecam
Ocena dodana: 1 października 2023
Anna
PolskaPaństwo Kruk stworzyli naprawdę fantastyczne miejsce - prawdziwą oazę spokoju tak blisko centrum miasta. Pokój jest świetnie wyposażony i przemyślany pod każdym względem, korzystanie z niego jest więc naprawdę komfortowe. Łóżko było tak wygodne, że rozważam powrót do Łodzi tylko po to, by się tak doskonale wyspać. Szczególnie doceniam dbałość o czystość - dziękuję!
Ocena dodana: 29 września 2023
Agata
PolskaKlaustrofobiczna kabina prysznicowa, bardzo wąska (spróbujcie w niej ogolić nogi :P). Ale to zrozumiałe, że większej się nie da wstawić, ściany się nie rozciągną :) Miałam pokój od strony ogrodu i cały czas było tam słychać ludzi (choć nikogo nie widziałam), może było słychać ludzi przez otwarte okna. Mogę tylko podejrzewać, że od strony ulicy byłoby słychać przejeżdżające auta i spacerujących ludzi. Dość cienkie ściany, jednego ranka słyszałam wibrujący budzik u sąsiadów. Mimo to serdecznie polecam za wygodę, czystość i przemiłą obsługę.
Bardzo miła Pani Gospodarz. W mieszkaniu czysto, świeża pościel i ręczniki. Mieszkanie bardzo dobrze wyposażone w niezbędne rzeczy: kuchnia z kuchenką, czajnikiem, naczyniami; łazienka z suszarką do włosów, mydłem, papierem toaletowym. Możliwość użyczenia żelazka i deski do prasowania z korytarza. Dobre WiFi. Blisko do sklepów spożywczych np. Lidl 8 min pieszo. Duże wygodne łóżko. Zdecydowanie polecam.
Ocena dodana: 25 września 2023
Dominika
PolskaDziękuję za czystość i ciszę. Właściciele przesympatyczni.10 minut od Piotrkowskiej.
Ocena dodana: 18 września 2023
Żaneta
PolskaWszystko mi się podobało
Miejsce i atmosfera domu ,sympatyczni właściciele, cudowne schody,miły i przytulny zakątek czytelniczy,a ogród skromny ale cisza ,spokój super. DZIĘKUJĘ ZA POBYT W TAK PIĘKNYM MIEJSCU
Ocena dodana: 2 lipca 2023
Małgorzata
PolskaByło czysto, miło i bardzo przyjemnie. Plus za dostępność sprzętów. Miałam pokój od ulicy, więc nie było momentami najciszej, ale do obiektu wrócę, bo często podróżuję do Łodzi. Wystrój całego pensjonatu przypomina trochę takie przedwojenne kamienice/pensjonaty - za to ogromny plus, bo idealnie wpisuje się w nostalgiczny klimat Łodzi.
Pobyt: lipiec 2023
Ocena dodana: 19 czerwca 2023
Jola
PolskaTo że właściciel kazał zdjąć buty i iść boso do pokoju, rozumiem starania o zachowanie czystości ale to przegięcie.
Super lokalizacja, bardzo czysto i przestronnie, cicho.
Pobyt: czerwiec 2023
Ocena dodana: 28 maja 2023
Aga
PolskaBardzo przyjemne miejsce. Czysto i cicho. Polecam!
Ocena dodana: 23 maja 2023
Zbigniew
Polskarodzinna atmosfera
Ocena dodana: 10 maja 2023
Iwona
PolskaŁódzki rower miejski, ale to nie z winy Wynajmujących - tylko zarządzających tym dobrym w założeniu pomysłem.
Był.extra ogródek do dyspozycji mimo ,że był to środek miasta. Niestety z powodu braku czasu i kiepskiej pogody nie można go było w pełni wykorzystać - a szkoda.
Ocena dodana: 7 maja 2023
Beata
PolskaNie było telewizora
1. Bardzo czysto 2. Możliwość przygotowania śniadania w aneksie kuchennym. 3. Praktyczne wyposażenie: szafki, półki, stoliki, szafa, lodówka, itp. 4. Swoboda korzystania z pokoju, domu, ogrodu.
Ocena dodana: 24 kwietnia 2023
Kamil
PolskaŚwietna lokalizacja. Atlas Arena, Piotrkowska, Dworzec PKP i autobusowy bardzo blisko, wszędzie chodziłem pieszo co pozwoliło mi zobaczyć wiele ciekawych rzeczy. Pokój czysty, wygodne łóżko, cisza i spokój bez hałasu z zewnątrz co pozwala bardziej wypocząć. Aneks kuchenny bardzo dobrze wyposażony, czysty, wszystkie sprzęty 100% sprawne. Polecam
Pobyt: kwiecień 2023
Ocena dodana: 27 marca 2023
Pierzchalski
PolskaApartament bardzo zadbany, wszystko zgodne z opisem. Bardzo miła obsługa obiektu. Z apartamentu tylko 10 minut na nogach do ulicy Piotrowskiej.
Pobyt: marzec 2023
Ocena dodana: 3 stycznia 2023
Beata
PolskaNie zauważyłam minusów.
Obiekt znajduje się dogodnej lokalizacji, co nie ukrywam było dla mnie ważne. Zameldowanie bezstresowe, przemili właściciele. Sam pokój zaprojektowany z dbałością o szczegóły. Aneks kuchenny z możliwością przyrządzenia sobie posiłku przebił wszystko. Jeśli będę potrzebowała noclegu to tylko tu. Bardzo dziękuję.
Ocena dodana: 12 grudnia 2022
Justyna
Polskabrak
Przyjemny i schludny pokój
Ocena dodana: 5 grudnia 2022
Yolantes
PolskaPrzemili właściciele, kameralna atmosfera, bardzo spokojne i ciche miejsce, w sam raz do odpoczynku po ciężkim dniu, udogodnienia dla podróżujących. Na pewno wrócę.
Ocena dodana: 23 października 2022
Magdalena
Wielka BrytaniaPrzemiła obsługa. Czysciutko,ciepło . Wszędzie blisko.
Pobyt: październik 2022
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego