Przejdź do głównej treści

• Stosunek jakości do ceny

7,9

• Bezpłatne WiFi

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

wyświetlono 1 – 25

• Ocena dodana: 12 czerwca 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Pokoje są w remoncie więc mam nadzieję że jak następnym razem przyjadę to już będzie dobrze

Bardzo sympatyczny właściciel który widać że swoją ciężką pracą zbudował wszystko i rozwija to dalej. Za to zdecydowanie plus Do pozytywów należy parking oraz stosunek jakości do ceny

Pobyt: kwiecień 2026

• Ocena dodana: 11 czerwca 2026

6,0
    Przyjemny
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Jeden z pokoi ma nieszczelną kanalizację, nie szło wytrzymać taki smród. Na szczęście gospodarz zorganizował lepszy pokój.

Dobra lokalizacja i miła obsługa

Pobyt: czerwiec 2026

• Ocena dodana: 10 czerwca 2026

• Duży pokój dwuosobowy
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Śniadanie super lokalizacja bardzo dobra

Pobyt: czerwiec 2026

• Ocena dodana: 4 maja 2026

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo dobre jedzenie, zwłaszcza wędliny własnej roboty. Na miejscu można zjeść bardzo dobra pizze. Śniadanie serwowane na wybrana przez nas godzinę i to co chcieliśmy.

Pobyt: maj 2026

• Ocena dodana: 14 stycznia 2026

• Duży pokój dwuosobowy
    • 1 nocleg

Miły personel, kiedy poprosiliśmy o podniesienie temperatury w pokoju, pomimo późnej godziny gospodarz zapewnił ciepło.

Pobyt: listopad 2025

• Ocena dodana: 8 listopada 2025

Jakośc do ceny na 10/10

Pobyt: listopad 2025

• Ocena dodana: 13 września 2025

• Podróżujący ze znajomymi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Wilgotno w pokoju, nie dało się nawet przeciągu zrobić, żeby przesuszyć, brak jakichkolwiek uchwytów, wieszaków w łazience, ciuchy do przebrania i ręcznik musiałam kłaść na deskę toaletową, żadnych uchwytów pod prysznicem na szampon czy mydło, wszystko na ziemi, wilgoć nie pozwalała na osuszenie lustra, trzeba było je wytrzeć, miałam wrażenie, że pokój nie jest dokończony, ze ściany wystawały kable pod tv, którego nie było i chyba na klimatyzację, ale na kablach się skończyło, właściciel spytał czy chcemy pokój chłodniejszy czy cieplejszy, ale nie dopowiedział, że jest niedokończony, niedosuszony i ma braki. Dwie noce to nie był dramat, ale jakbym miała być na dłużej poszukałabym czego innego. No i szukając spinki przy opuszczaniu pokoju zajrzałam pod łóżko. No ja bym jednak tam wycierała od czasu do czasu...

Dobra lokalizacja, przesymaptyczny właściciel, wygodne łóżka

Pobyt: wrzesień 2025

• Ocena dodana: 5 września 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Idealne miejsce na krótki pobyt. Bardzo mili i pomocni gospodarze.

Pobyt: wrzesień 2025

• Ocena dodana: 14 sierpnia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Chociaż było napisane że łyżko dla dwóch osób, dostałem jednoosobowe. Mało miejsca. Zła wentylacja, nie było czym oddychać, plus wilgoć w łazience.

Jest możliwość przygotowania dań, jest czajnik, mikrofalówka i lodówka na korytarzu. W pieszej dostępności Lidl.

• Ocena dodana: 2 sierpnia 2025

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Jednej nocy do późna w nocy zakłócanie ciszy przez jednych gości którzy przyjechali na jedną noc

Spokój cisza

Pobyt: sierpień 2025

• Ocena dodana: 17 lipca 2025

• Pokój Czteroosobowy
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Bardzo miły właściciel. Miło się spędzało czas. Czysto i komfortowo. Pyszne śniadania

• Ocena dodana: 29 czerwca 2025

• Podróżujący ze znajomymi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Akurat to może nie leży w gestii obsługi ośrodka ale goście z pokoju obok utrudniali nam spanie do pewnej godziny. Kuchnia jest rochę słabo wyposażona . Poza tym polecam serdecznie 😊

Najbardziej pozytywne wrażenie zrobił na nas właściciel ośrodka. Człowiek bardzo komunikatywny sympatyczny i pomocny we wszystkich sprawach dotyczących noclegu. W pokoju było bardzo czysto schludnie i przestronnie . Lokalizacja też okej jakieś 20 minut pieszo z ośrodka do centrum Serocka.

• Ocena dodana: 5 maja 2025

7,0
    Dobre miejsce na krótki pobyt
    • 4 noclegi

Pokoje o bardzo zróżnicowanych standardach - od jednoosobowych klitek w piwnicy z okienkiem pod sufitem po wieloosobowe przestronne pokoje rodzinne. Na terenie jest obecnie oczko wodne, a w budowie większy zbiornik, co przy młodszych dzieciach biegających po dość dużym terenie wymaga dużej uważności. Łóżka w pokojach, z których korzystaliśmy miały cienkie materace, średnio wygodne. Zamiast dwuosobowego pokoju z łóżkiem małżeńskim zarezerwowanego przez Booking dostaliśmy "trójkę" z łóżkiem piętrowym i pojedynczym (opcjonalna była "jedynka" z pojedynczym łóżkiem w piwnicy...)

Korzystna lokalizacja, która była dobrą bazą wypadową do innych atrakcji (kajaki, spacery, łódki). Duży teren, placyk zabaw dla dzieci, zwierzaki na terenie (aktualnie króliki, kury, pawie i na sąsiedniej działce kozy). Śniadania były ok. Bardzo dobre swojskie wędliny robione przez gospodarza miejsca. Mieliśmy możliwość wyboru jednego z dwóch pokoi rodzinnych. Gospodarze byli pomocni i mili.

Pobyt: maj 2025

• Ocena dodana: 4 maja 2025

Słabe materace - bardzo ciekie

Pobyt: maj 2025

• Ocena dodana: 23 kwietnia 2025

• 3 noclegi

za daleko parking od domu- noszenie kilka razy rzeczy z samochody jak ma sie blisko osiemdziesiąt lat..

sniadania doskonałe serwowane przez właściciela

• Ocena dodana: 13 kwietnia 2025

6,0
    Ogólnie OK.
    • 2 noclegi

Dość chłodno w łazience z uwagi na wentylację, zbyt szybko kończy się gorąca woda (bojler); dziwne pretensje żony właściciela odnośnie parkowania auta przy obiekcie gdzie są wynajmowane pokoje - hałas silników przeszkadza im spać i ktoś olejem silnikowym pobrudził kostkę brukową... wtf!?- mam zostawić samochód 100 m dalej??? Zbyt cienkie ściany i drzwi wewnętrzne budynku, słychać wszystko co się dzieje na korytarzu i w pokojach obok... :-/

Dobra lokalizacja przy głównej trasie, śniadanie - jak dla mnie bez zarzutu (może trochę za wysoka cena...), sympatyczny gospodarz, czysty pokój, świeża pościel.

• Ocena dodana: 8 kwietnia 2025

7,0
    Hotel godny polecenia, zwłaszcza jeśli szukasz noclegu na kilka dni w podstawowym standardzie.
    • 4 noclegi

Materace na niektórych łóżkach niewygodne, brak ogrzewania w łazienkach.

Pozytywnie oceniam lokalizację obiektu, spokój ciszę, bardzo blisko Lidl. W pokojach czysto. Widać że właściciel stale dba i podwyższa standard obiektu i otoczenia. W pokojach niedługo powinna pojawić się klimatyzacja.

• Ocena dodana: 6 kwietnia 2025

Super polecam
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

Super właściciel, mecenas zna się na ludziach jest bardzo pomocny i można o wszystkim porozmawiać. Super, polecam !!!

• Ocena dodana: 31 marca 2025

• 2 noclegi

Brak ogrzewania w łazienkach.

Jak za cenę ok 120zł / noc to jest całkiem odpowiedni standard. Duży parking bezpośrednio przy wejściu do budynku. Dobry dojazd, lokalizacja blisko dużych sklepów Lidl, Dino. Całkiem duże pokoje trzy i pięcioosobowe.

Pobyt: marzec 2025

• Ocena dodana: 13 listopada 2024

8,0
    Duży parking, smaczne śniadanie, czysty pokój - wszystko OK!
    • 3 noclegi

Smaczne śnaidanie, gospodarz przygotowywał je na naszą prośbę na wcześniejszą godzine niż to przewidywał regulamin.

• Ocena dodana: 3 listopada 2024

7,0
    Dobra lokalizacja, smaczne śniadanie, miły gospodarz.
    • 1 nocleg

Bardzo dobre śniadanie, gospodarz miły i uprzejmy

• Ocena dodana: 6 października 2024

• Wysłana przez urządzenie mobilne

Zapach w łazience, trochę słabo oznaczony, ja przegapiłam i musiałam cofać. A jak już wjechałam za bramę, to 3 razy się zastanawiałam, czy nie wjeżdżam komuś na prywatne podwórko.

Miły gospodarz, dobra lokalizacja, duży ogród z wieloma atrakcjami, darmowy parking pod pensjonatem

• Ocena dodana: 8 sierpnia 2024

Milo i przyjemnie.

Niewygodne łóżko

Cicho i spokojnie, czyste pokoje, przyjemne miejsce.

Pobyt: czerwiec 2024

• Ocena dodana: 30 czerwca 2024

Spoko
    • 1 nocleg

Spoko lokalizacja, pokój był na poziomie piwnicy więc upały nie dawały się we znaki

Pobyt: czerwiec 2024

wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!