ul. Ostrobramska 36, Praga Południe, 04-118 Warszawa, Polska
Stosunek jakości do ceny
8,0
Bezpłatne WiFi
8,4
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowegoOcena dodana: 13 maja 2026
Karolina
PolskaPobyt w stylu przespać się, zjeść śniadanie i biegniemy na zwiedzanie miasta z 8 latkiem. Materace wygodne, pełnowymiarowa dostawka dla dziecka. Ręczniki i środki higieny na miejscu. Śniadania zróżnicowane, dla dziecka i pankejki, naleśniki, jajecznica, różne płatki, tosty, jogurty więc młodzież zadowolona. Miejsce parkingowe dostępne pod chmurką i na podziemnym garażu. Lokalizacja nieźle skomunikowana komunikacją miejską z obiektami turystycznymi. Obiekt do polecenia
Ocena dodana: 11 maja 2026
Alina
PolskaBardzo dobre miejsce na nocleg w podróży służbowej. Śniadanie bardzo urozmaicone, wszystko smaczne. Niczego nie brakowało. Śniadanie podawane wystarczająco wcześnie, by zdążyć do swoich zobowiązań. Polecam!
Ocena dodana: 11 maja 2026
Daniel_boks
PolskaPani z recepcji, która przyjmowała mnie ok. 1 w nocy (noc z niedzieli na poniedziałek, 3/4 maja 2026 r.), nie chciała mnie zameldować, bo...płatność nie przeszła. Powiedziałem, że wymagalność płatności następuje rano i żeby poczekała z tym, bo 3 maja, w święto, może być problem z potwierdzeniem płatności na koncie. Mimo, że nasza firma kilka miesięcy wcześniej "zostawiła" w hotelu ca. 60tys. zł za pobyt grupy, co przekazałem Pani dyżurującej na recepcji, to nie zostałem wpuszczony do pokoju mimo powyższego i niemałego zmęczenia. Zostałem zmuszony do wykonania telefonu po 1. w nocy, do szefa zespołu producenckiego, który przebywał na urlopie i w środku nocy zmusić go do wykonania płatności. Mało uprzejma i w ogóle nie wyrozumiała recepcjonistka zażądała płatności blikiem (co w warunkach dużej firmy jest mało możliwe). Finalnie nie chcieliśmy już dalej dyskutować, mój przełożony dokonał transakcji z prywatnego konta... Nadmienię, że Pani oznajmiła, że gdybym przyjechał 10 min później to nie zostałbym zameldowany, bo...ona wysyłała maila z taką informacją w godzinach popołudniowych...w święto (na służbowy adres email). Nie odpowiedziała na pytanie dlaczego wyznacza gościom graniczną godzinę pojawienia się w hotelu i informuje o tym mailowo w święto (mając kontakt telefoniczny)... Ponadto język, którym się posługiwała był - delikatnie mówiąc - ubogi. Moim skromnym zdaniem nie powinna pracować z klientem, bo się do tego zwyczajnie nie nadaje.
To już mój kolejny pobyt w tym hotelu. Idealny na szybki pobyt w przypadku jedno - kilkudniowej wizyty w stolicy. Super lokalizacja, wygodny parking, bardzo przyzwoite śniadanie.
Ocena dodana: 10 maja 2026
Krzysztof
PolskaSuper hotel super śniadanko.
Ocena dodana: 10 maja 2026
Małgorzata
PolskaSłaby parking zewnętrzny
Czysto wygodnie i przyjemnie . Na plus pyszne śniadania
Ocena dodana: 5 maja 2026
Adam
PolskaCzasem zmieniała się temperatura wody pod prysznicem ale bez tragedii 😉 winda czasem świruje i jeździ tam i z powrotem 😉
Czysty, przyjemny hotel. Dobrze wyizolowany pokój - cicho i spokojnie. Przepyszne śniadania z bardzo dużym wyborem produktów dobrej jakości 🙂 Plus także za nieograniczony dostęp do filtrowanej chłodnej wody 👍🏻 Bardzo udany pobyt.
Ocena dodana: 28 kwietnia 2026
Anna
PolskaRestauracja i opcja bezglutenowego jedzenia - choć wyraźnie zaznaczyłam przy zamówieniu, że leczo ma być bezglutenowe, został w nie wciśnięty chleb zawierający gluten.
Czyste pokoje, spokojna okolica.
Ocena dodana: 23 kwietnia 2026
Słupek
PolskaJakość papieru toaletowego.
Śniadanie było super. Otwarty bufet to się ceni
Ocena dodana: 20 kwietnia 2026
Magdalena
PolskaNie ma w łazience wentylacji co sprawiało że było ciepło.
Ocena dodana: 20 kwietnia 2026
Maciej
PolskaMiła obsługa i dobre śniadanie
Ocena dodana: 12 kwietnia 2026
Krzysztof
PolskaZbyt wysoka cena pokoju, restauracja za krótko otwarta.
Ocena dodana: 9 kwietnia 2026
PolskaOk, moze byc
Ocena dodana: 6 kwietnia 2026
Konrad
PolskaHotel dobry na podróże służbowe typu śniadanie i spanie nic więcej
Pobyt: styczeń 2026
Ocena dodana: 2 kwietnia 2026
Justyna
PolskaRestauracja czynna w niedziele do 20, w pobliżu brak ciekawych alternatyw. W pokoju informacja, że woda jest ogólnodostępna, ale brak informacji gdzie
Śniadanie od 6:30, miła obsługa, szybko zameldowanie i wymeldowanie, faktura zgodnie z ustaleniami
Ocena dodana: 1 kwietnia 2026
Wojciech
PolskaNiska jakość posiłków dostępnych w restauracji hotelowej (poza śniadaniami, które były bardzo dobre).
Śniadania
Ocena dodana: 28 marca 2026
Dominika
PolskaObsługa personelu, miała, rzeczową i zorientowana na udzielenie odpowiedzi znalezienie rozwiązania dla gościa.
Ocena dodana: 27 marca 2026
Bartosz
PolskaLokalizacja , czystość , obsługa
Pobyt: luty 2026
Walczak
PolskaWszystko ok, nic specjalnego zwykły sieciowy hotel.
Joanna
Szymon
PolskaKołtuny kurzu pod łóżkiem
Ocena dodana: 15 marca 2026
Joanna
PolskaMam porównanie z Ibisem na Muranowskiej. Obiekt z Ostrobramskiej nie ma takiego standardu jak hotel z tej samej sieci, z lokalizacji Muranowskiej.
Sprawne zameldowanie i wymeldowanie, wygodne łóżko, tv z dużą liczbą programów, lokalizacja.
Ocena dodana: 14 marca 2026
Lukasz
PolskaSpoko hotel. Czysto, wygodnie, duży parking przy centrum handlowym więc nie trzeba płacić za parking przy hotelu.
Ocena dodana: 14 marca 2026
Lukasz
PolskaHotel jest w porządku. Nie trzeba płacić za parking przy hotelu, bo jest przy centrum handlowym obok. Czysto, wygodnie, dobre miejsce - przy trasie.

Porto, Portugalia
Wiedeń, Austria
Heraklion, Grecja
Bivio, Szwajcaria
Zakopane, Polska
Gdańsk-Rębiechowo, Polska
Zakopane, Polska
Gdańsk, Polska
Dostarczamy spersonalizowane propozycje na podstawie Twojej aktywności na naszej platformie. Jeśli chcesz, możesz zrezygnować z tej funkcji. Pamiętaj, że rezygnacja ma wpływ tylko na Twoje obecne urządzenie. Dlatego musisz dostosować to ustawienie na każdym urządzeniu według swoich potrzeb i preferencji.
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego