1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Polska – opinie o hotelach
  3. Polska – opinie o hotelach
  4. Polska – opinie o hotelach
  5. Opinie o obiekcie Willa Swistakowka

Willa Swistakowka – opinie

ul. Skibowki 29B, 34-500 Zakopane, Polska

Ocena

Na podstawie 152 opinii o hotelu

8,2

Poszczególne oceny

  • Czystość

    8,1

  • Komfort

    8,0

  • Lokalizacja

    8,4

  • Udogodnienia

    8,0

  • Personel

    8,8

  • Stosunek jakości do ceny

    8,3

  • Bezpłatne WiFi

    7,5

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 – 25

  • Ocena dodana: 14 Październik 2020

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Pościel była dziurawa, ale nie przeszkadzało mi to aż tak bardzo. Najważniejsze że była czysta.

    Pokój czysty, mały, skromny, ale posiadał wszystko, co potrzebowałem. 2 łóżka z kompletem pościeli i ręcznikami, działające ogrzewanie, łazienkę z gorącą wodą, ubikację, czajnik elektryczny, telewizor. Mogłem zostawić samochód. Odebranie i przekazanie klucza do pokoju w bardzo wygodny sposób za pomocą mini-sejfu. Bardzo pomocna pani gospodyni przekazała mi telefonicznie wszystko to, czego nie doczytałem w mailu, który wcześniej otrzymałem. Bardzo chętnie skorzystam w przyszłości z tego obiektu.

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 2 Październik 2020

    7,0
    Na chwilę jest ok, ale na dłużej to te minusy denerwują
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami (2-6 osób dorosłych)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brak wifi, skrzypiące panele w całym domu, ciężki kontakt telefoniczny - nr podany w kuchni jest nieaktualny, bardzo malo i stara zastawa stolowa, brak oswietlenia drzwi wejściowych.

    Odbiór kluczy w kasetce na klucz, duża łazienka, dużo miejsca, parking

    Pobyt: Wrzesień 2020

  • Ocena dodana: 13 Wrzesień 2020

    8,0
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko podobało się

    Wszystko

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 18 Sierpień 2020

    9,0
    Pobyt zaliczam do udanych :-)
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi

    Bardzo jestem zadowolona z pobytu. Polecam

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 7 Sierpień 2020

    8,0
    W tej części Zakopanego nie ma takich tłumów i to było super.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami (2-6 osób dorosłych)
    • 5 noclegów

    Moskitiery w oknach byłyby fajne. Może suszarka do włosów? Lepsze połączenie wi-fi.

    Apartament duży, czysty. Możliwość skorzystania z kuchni i jadalni. Super Pani gospodyni. Dobry dojazd i miejsce parkingowe. W pobliżu świetna restauracja, gdzie była możliwość zamówienia posiłków.

    Pobyt: Sierpień 2020

  • Ocena dodana: 4 Lipiec 2020

    8,0
    Miejsce - OK, Personel - bardzo niski poziom.
    • Wyjazd służbowy
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo nie podobało mi się zachowanie właścicielki. Z racji zmiany planów, prosiłem o bezpłatne odwołanie rezerwacji. Oczywiście właścicielka miała prawo do tego, aby się nie zgodzić, lecz liczyłem na empatię człowieczeństwo. W zamian otrzymałem typową polaczkowość o chytrość na utratę zarobku. To była tylko jedna noc Zarezerwowana godzinę wcześniej. Po braku akceptacji właścicielka stała się nieuprzejma oraz nie odbierała już telefonu. Chciałem po prostu dogadać szczegóły, bo w tym wypadku pojawiłbym się późno. Także w niepewności jechałem, nie wiedząc czy w końcu mam ten pokój zarezerwowany czy nie. Sama odmowa mi nie przeszkadza, bo miała prawo się nie zgodzić, ale pretensje oraz późniejszy brak kontaktu bardzo negatywnie wpłynął na moje odczucia wobec tej Pani. Miejsce jako miejsce spełniało oczekiwania i nie mam zastrzeżeń, lecz ze względu na tą Panią napewno nie wrócę w to miejsce i napewno odradze je wszystkim, którzy wpadną na pomysł, aby zarezerwować u tej Pani pokój. Calkowity brak standardu obsługi klienta oraz szacunku wobec niego, jeśli coś nie idzie po jej myśli. Wyglada na to, ze kasa musi się zgadzać i to jest najważniejsze. Bez tego nie otrzymamy nawet uśmiechu.

    Cisza i spokój. Czystość oraz komfort. Bardzo ładne miejsce do odpoczynku. Oby więcej takich. Lodówka Ręczniki Kubki Talerzyki TV

    Pobyt: Lipiec 2020

  • Ocena dodana: 15 Czerwiec 2020

    7,0
    Dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko w porządku.

    Pobyt: Czerwiec 2020

  • Ocena dodana: 16 Luty 2020

    7,0
    Ogólnie pobyt na plus. Otrzymaliśmy od gospodarzy suchy prowiant na wyjazd. Bardzo dziękujemy.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami (2-5 osób dorosłych)
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Apartament (2-5 os.)Podłoga bardzo skrzypi. Letnie kołdry na pojedynczych łyżkach, cienkie koce. Brak Wi-Fi.

    Śniadania ok. Każdy znajdzie coś dla siebie.

    Pobyt: Luty 2020

  • Ocena dodana: 28 Grudzień 2019

    8,3
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Apartament z 2 sypialniami (2-5 osób dorosłych)
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Willa na uboczu nie przy głównej ulicy. Bardzo czysto. Cisza i spokój

    Pobyt: Grudzień 2019

  • Ocena dodana: 25 Październik 2019

    7,1
    Ogólnie nie było źle.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Słabo z pościelą...☹, wyglądała na używaną, spaliśmy na swoim kocu i kupiliśmy kołdrę do przykrycia i dwa jaśki 🤤

    Śniadania ok, ale za późno.

    Pobyt: Październik 2019

  • Ocena dodana: 3 Październik 2019

    9,0
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Przepyszne śniadanie i bardzo duże porcje:)

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 2 Październik 2019

    9,2
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Trochę niski strop.

    Bardzo miła gospodyni, obfite śniadania i ładny pokój w drewnie.

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 5 Wrzesień 2019

    9,6
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Śniadania bardzo smaczne pokój klimatyczny, właścicielka b. sympatyczna. Lokalizacja znakomita, polecamy

    Pobyt: Wrzesień 2019

  • Ocena dodana: 25 Sierpień 2019

    9,6
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami (2-5 osób dorosłych)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo polecam, okolica spokojna, w pokoju czysto, kelnerki bardzo uprzejme, a właścicielka przemiła i bardzo pomocna. Podczas pobytu tam mieliśmy problemy z autem, bez problemu oferowała swoją pomoc wraz ze swoim mężem, a filet z kurczaka ze szpinakiem i zapiekanym serem pyszny!!! <3

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 17 Sierpień 2019

    8,8
    Bardzo dobry
    • Wyjazd służbowy
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami (2-6 osób dorosłych)
    • 3 noclegi

    detale które nie mają w zasadzie znaczenia o których nie warto nawet pisać

    Polecam! byliśmy rodziną 6 - osobową, w tym 1 dziecko. nie było z niczym problemu, przestronnie i wygodnie, dużo miejsca na zewnątrz. Bardzo miła obsługa, a jedzenie wyśmienite (naleśniki :D)

    Pobyt: Sierpień 2019

  • Ocena dodana: 1 Sierpień 2019

    7,5
    pobyt bardzo udany, choć za krótki w stosunku do atrakcji, które oferuje Zakopane
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 5 noclegów

    dla mnie wolałabym aby było jaśniejsze światło w łazience

    Super lokalizacja, bardzo uprzejma Pani właścicielka, bardzo dobre śniadania

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 12 Lipiec 2019

    8,8
    Polecam. Jestem zadowolony z pobytu.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 6 noclegów

    Lokalizacja i położenie obiektu, cisza i spokój. Bliska odległość do lokalu z wyżywieniem. Obiekt schludny i zadbany. Blisko sklep, bankomat oraz przystanek komunikacji.

    Pobyt: Lipiec 2019

  • Ocena dodana: 1 Lipiec 2019

    8,3
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi

    Pokój z wieloma udogodnieniami, czysty. Trochę skrzypiały drzwi i podłoga. Słaby widok z okna. Rekompensowała to cena, przyjemni właściciele dogodna lokalizacja i wyposażenie i estetyka pokoju, kiepsko się aby spało na dwóch zsuniętych łóżkach. ;)

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 1 Lipiec 2019

    7,5
    Dobry
    • Ze zwierzęciem
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 7 noclegów
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Luszka były złączone i niezbyt wygodne,pozatym bardzo n się podobało.Wyzywienie super😃

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 29 Czerwiec 2019

    8,3
    Udany pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Pani szefowa jest niezwykle miłą osobą,jak również pozostałe osoby z załogi.Czuliśmy się jak w domu,bardzo polecam willę Świstakowka.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 17 Czerwiec 2019

    9,6
    Znakomity
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami (2-5 osób dorosłych)
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Skrzypiąca podłoga.

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 11 Czerwiec 2019

    8,8
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 1 nocleg

    Pokój na parterze.

    Czystość, czystość, czystość

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 3 Czerwiec 2019

    8,3
    Bardzo dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina z małymi dziećmi
    • Apartament z 2 sypialniami (2-5 osób dorosłych)
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Tylko skrzypiąca podłoga i kurz na lampie w kuchni 😉

    Na 100% widok z okna 😍 na 100% Pani Dominika - sympatyczna i miła,pomocna i służąca dobrą radą🍀🌹😘 wystrój i miękka podusia 😉

    Pobyt: Czerwiec 2019

  • Ocena dodana: 19 Maj 2019

    9,6
    Pokój ładny, czysty, duży. Kontakt z właścicielami ok. Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    W pokoju niskie przejście i różnica poziomów, możliwość uderzenia głową.

    Duży pokój z wygodnym łóżkiem, do dyspozycji tv, lodówka, czajnik. Czysto i przestronnie , osobne wejście do budynku.

    Pobyt: Maj 2019

  • Ocena dodana: 29 Kwiecień 2019

    7,9
    Dobry
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy z 1 lub 2 łóżkami
    • 3 noclegi

    Trochę daleko od centrum jeśli ktoś musi przemieszczać się na piechotę. Osoby lubiące korzystać z uroków restauracji, czy knajpek muszą liczyć się z dłuższym powrotem. Dla nas było to do przeżycia ;)

    Przemiła właścicielka, bardzo pomocna. Bezproblemowe zakwaterowanie i wymeldowanie. Dobre miejsce dla pary, która nie ma za wielu wymagań. Czysto, schludnie, wyposażenie z sztućce jest dodatkowym atutem.

    Pobyt: Kwiecień 2019

Wyświetlono 1 – 25

Wyrównujemy ceny
Wyrównujemy ceny
Niskie ceny • Żadnych opłat rezerwacyjnych • Znalazłeś tę samą ofertę w niższej cenie? Zwrócimy Ci różnicę!