2. Albánie hodnocení hotelů
  3. Albánie hodnocení hotelů
Pobřeží Jaderského moře Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Park Plaza Arena Pula Průměrné hodnocení: 10

„Byli jsme z ubytování nadšení. Ráda bych vyzdvihla výborné snídaně a večeře. Pestré, čerstvé! Personál byl úžasný, za 6 dní pobytu jsme nepotkali nikoho, kdo by na nás byl nepříjemný. Všichni byli vřelý, usměvavý a ocenili jsme, jak se smáli na našeho ročního syna, což pobyt zpříjemňovalo nejen nám, ale i synovi. :) Areál byl až výjimečný, hotel má svůj park s borovicemi, kde jsou lehátka s výhledem na moře. V areálu bylo i spousty dětí. Nevím, čím to bylo, ale i tak k sobě byli všichni ohleduplný a panoval tam klid.“

• Hotel Umag Plava Laguna Průměrné hodnocení: 9

„snídaně byly vynikající,“

• Hotel Lavender - Oleander Resort Průměrné hodnocení: 9

„Prostředí nám vyhovovalo, nebylo přeplněné turisty . Pokoj byl vyhovující čistý. U přihlášení jsme dostali pokyny přeložené do češtiny. Snídaně moc dobrá.“

• Grand Hotel View Průměrné hodnocení: 9

„Nádherný nový hotel s bazény a s vlastní pláží. Moderní vybavení pokojů s dostatkem úložných prostor a fajn balkonem. Velmi slušná kuchyně.“

• the Loža - seaside festival hotel Průměrné hodnocení: 9

„Dobře umístěný hotel. Prostory čisté. Personál profesionální.“

• Hotel Villa Eugenia Průměrné hodnocení: 10

„Úplně nás překvapil velmi seriózní přístup k psikovi, personál zejména paní na recepci byla velmi přátelská a ochotná. Za mě palec nahoru.“

• Hotel Bio Průměrné hodnocení: 8

„Velice milá a srdečná slečna a paní na recepci, které se zaslouží o vyšší hodnocení Velmi bohaté snídaně. Příjemné posezení v baru v přízemí.“

• Hotel Capris Capodistria Boutique Průměrné hodnocení: 8

„Pan majitel musí mít radost ze svého vstřícného, ochotného a usměvavého personálu :-)!! Gratuluji. Velmi pěkné snídaně. Moderní pokoje. Velké koupelny. Bezpečné parkování.“

• Barać 2nd Průměrné hodnocení: 10

„Velice příjemná paní domácí, vše nachystáno čisto byli jsme mile překvapeni.“

• Hotel Molindrio Plava Laguna Průměrné hodnocení: 8

„Blízko k moři.“