2. Albánie hodnocení hotelů
Pobřeží Jaderského moře Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Hotel Koral Průměrné hodnocení: 9

„Lokalita Dostupnost“

• Hotel Faraon Průměrné hodnocení: 10

„Krásná pláž možnost si zapůjčit lehátka a slunečník. Perfektní jídlo vybere si každý a vstřícný personál . Na recepci vám vždy pomůžou i nad rámec jejich pracovních povinností a za to jim veliké dík.Zařízení hotelu je sice starší ale funkční a vždy čisté.Úklid pokoje a výměna ručníků každý den.Pro rodinu s dětmi krásná dovolená.“

• Hotel Veli Jože Průměrné hodnocení: 8

„Na ubytování se nám líbilo, že hned u hotelu byly autobusové zastávky, odkud jsme se přímo dostali k pláži. Snídaně byly taky moc dobré a jelikož kvůli brzkému odletu letadla jsme museli odejít ještě před snídani, zabalili nám balíčky.“

• Hotel Rotondo Průměrné hodnocení: 7

„Vnitřní bazén, čisté prostředí a dobrá snídaně.“

• Hotel Grand Koper Průměrné hodnocení: 10

„Krasny hotel, milý personál“

• Maistra Select Villas Rubin Resort Průměrné hodnocení: 8

„Měli jsme bez snídaně. Lokalita výborná. Každá další chvála by byla krokem zpět.“

• Grand Hotel Bernardin Průměrné hodnocení: 7

„Stravování dobré, personál solidní, v tom se nic za těch pět let nezměnilo.“

• Hotel Mirna - Terme & Wellness Lifeclass Průměrné hodnocení: 8

„Vynikající snídaně a večeře se studeným i teplým bufetem. Velké bazény se slanou a teplou vodou. Plavčíci jak u bazénů tak na pláži. Miniklub s animačními programy. Milý personál. Velky rodinný pokoj s balkónem.“

• Villa Tamaris - Hotel Resort Dražica Průměrné hodnocení: 10

„Naprosto super. Strava jako na ALL-In. Hovězí - vepřové famózní!. Nápoje zdarma vč. piva a vína na večeři. personál úžasný.“

• Hotel Amfiteatar Průměrné hodnocení: 10

„skvělá recepce, poradila s parkováním, nabídla hned nápoje, které byly celou dobu pobytu k dispozici na recepci, výtah, skvělá lokalita, atmosféra nepopsatelná!!! Pro ubytování na koncert v Pula Areně naprosto ideální, ubytování, jiné už nebudu hledat.“