2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Itálie hodnocení hotelů
Jaderské moře, pobřeží Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• HOTEL VILLA SANTANNA Průměrné hodnocení: 10

„Lokalita byla velmi dobrá, obchody i restaurace blízko. Ze střešní terasy krásný výhled na pláž. V ceně vstup do bazénu a do zábavního parku s nafukovacími hrady, děti to velmi ocenily. S dětmi jsme šli do Fiabialandia (v docházkové vzdálenosti) - zábavního parku, byly nadšené. Personál velmi milý a nápomocný.“

• Hotel Tre Assi Průměrné hodnocení: 8

„Naprosto skvělá lokalita, kousek pěšky na letiště, k moři, na nádraží, do obchodu. Personál velmi milý a příjemný, snídaně dostačující.“

• Hotel Regina Fronte Mare Průměrné hodnocení: 7

„Malé pokoje, vůbec nejsou pro 4 člennou rodinu, s kufry se sem nevejdete. Židle pouze na balkóně (2 plastové). Patrová postel je krátká. Postele rozvrzané. Na snídani z pečiva nebyl výběr - pouze světlé bagetky. Snídaně spíše slabší, ale vybrat se dalo. Obědy a večeře výběr ze 3 předkrmů a 3 hlavních jídel. Vždy vše velmi chutné. Malý výběr zeleniny. Polévky vůbec nejsou. Problém s parkováním, mají místo pouze pro pár aut.“

• HOTIDAY Room Collection - Milano Marittima Průměrné hodnocení: 7

„Příjemné a hezké ubytování.“

• Hotel Sunset Průměrné hodnocení: 9

„Milý rodinný hotel. Pokud budete očekávat úroveň 3 hvězdičky - budete nadšení. My se tu klidně znovu ubytujeme. Oceňujeme i plážový servis s převlékárnami a sprchami. V okolí je také velké množství nejrůznějších restaurací.“

• Hotel Très Jolie Průměrné hodnocení: 8

„Hotel spíše pro rodiny s dětmi. Převážně italští turisté. Velmi příjemný personál. Vše čisté. Snídaně, oběd i večeře začínaly vždy v přesný čas.“

• Hotel San Giorgio Průměrné hodnocení: 10

„Všechno bylo v pořádku. Měli jsme polopenzi. Snídaně formou bufetu vajíčka,sýr,šunka,slanina,sladké... večeře předkrm byl formou zeleninového bufetu,pak vybrané jídlo a dezert. Takže jídla opravdu hodně. Jeden večer i drink zdarma včetně občerstvení. Myslím, že jsem přibrala 🤣 doporučuji rezervovat předem parkovací místo. Venkovní bazén, vířivka ... milý personal, blízko na pláž“

• Hotel Caravel B&B Průměrné hodnocení: 9

„Čistota ochota personálu. dobrá snídaně“

• Hotel Laika Průměrné hodnocení: 9

„Hotel hodnotím výborně a doporučuji obzvláště pro rodiny s dětmi, díky klidné lokalitě a blízkosti pláže. Personál milý, ochotný, jídlo vynikající, pokoj čistý. Parkování zdarma v blízkosti hotelu. Měli jsem all inclusive, kde ke každému jídlu je nabízeno neomezené množství pití.“

• Hotel Asiago Beach Průměrné hodnocení: 4

„Poloha hotelu hned u pláže a soukromého bazénu,byla skvělá.Každodenní úklid pokoje,byl také skvělý.“