2. Rumunsko hodnocení hotelů

„Vše“

• PENSIUNEA ANA Transalpina Průměrné hodnocení: 9

„Vše ok super doporučujeme,👍“

• Vila Miorita Průměrné hodnocení: 9

„Venkovní posezení pro více skupin bylo bezva.“

• Pensiunea Ara Průměrné hodnocení: 10

„Prostředí příjemné a krásná zahrada a posezení. Čisté útulné. Paní domácí milá ochotná vstřícná. Všem doporučuji. Spánek nádherný. Žádný rušivý element.“

• Elma Guesthouse Průměrné hodnocení: 10

„Provedení celého domu i pokojů je velmi hezké. Lokalita je klidná, bezproblémové parkování ve dvoře objektu, majitelé jsou velmi milí a nápomocní. Ubytovat jsme se přijeli po desáté hodině večer, přesto bylo vše rychlé a během dvou minut jsme byli na pokoji. Ráno paní majitelka asistuje u snídaně, nabídne a připraví kávu a případně vajíčka a můžete si vybrat na jaký způsob je chcete upravit. V pozadí hraje příjemná francouzská hudba. K snídani mimo jiné dostanete čerstvě upečený koláč nebo nějakou buchtu. Vše bylo čerstvé a chutné, každý si určitě vybere.“

• Vila ADR Průměrné hodnocení: 10

„Klidné místo. Parkovani pod střechou. Kuchyňský kout k dispozici. Kousek od ubytovani obchod. Doporučuji.“

• Kings Valley Retreat Apuseni Mountains Průměrné hodnocení: 10

„Čistota, Krásné místo s úžasným výhledem, klid, naprosto úžasný personál, jak Pán, tak paní domácí, cítil jsem se jako doma a byl jsem moc rád že jsem toto místo navštívil“

• Vila Steaua Nordului Průměrné hodnocení: 9

„Příjemné a komfortní ubytování. Pokoje velké, postel pohodlná, personál příjemný. Snídaně pestrá, dostačující. V blízkosti nákupních možností a v dosahu historického centra (pár minut busem, nebo cenově dostupné taxi),“

• Căsuța din Povești Průměrné hodnocení: 7

„Krásné prostředí, ubytování také bylo uspokojivé. Výborná restaurace, kuchyň, personál ochotný. Připravili nám snídani na požádání 2 hodiny dříve než je standart.“

• Casa Cerbului1 Průměrné hodnocení: 6

„Přespali jsme jednu noc, povlečení bylo čisté, paní recepční příjemná. Motel je staršího data, ale pokud nejste cimprlich v pohodě přespíte. Žádné myši tam nelítají😃“