„Prostředí příjemné a krásná zahrada a posezení. Čisté útulné. Paní domácí milá ochotná vstřícná. Všem doporučuji. Spánek nádherný. Žádný rušivý element.“
„Provedení celého domu i pokojů je velmi hezké. Lokalita je klidná, bezproblémové parkování ve dvoře objektu, majitelé jsou velmi milí a nápomocní. Ubytovat jsme se přijeli po desáté hodině večer, přesto bylo vše rychlé a během dvou minut jsme byli na pokoji. Ráno paní majitelka asistuje u snídaně, nabídne a připraví kávu a případně vajíčka a můžete si vybrat na jaký způsob je chcete upravit. V pozadí hraje příjemná francouzská hudba. K snídani mimo jiné dostanete čerstvě upečený koláč nebo nějakou buchtu. Vše bylo čerstvé a chutné, každý si určitě vybere.“
„Čistota, Krásné místo s úžasným výhledem, klid, naprosto úžasný personál, jak Pán, tak paní domácí, cítil jsem se jako doma a byl jsem moc rád že jsem toto místo navštívil“
„Příjemné a komfortní ubytování. Pokoje velké, postel pohodlná, personál příjemný. Snídaně pestrá, dostačující. V blízkosti nákupních možností a v dosahu historického centra (pár minut busem, nebo cenově dostupné taxi),“
„Krásné prostředí, ubytování také bylo uspokojivé. Výborná restaurace, kuchyň, personál ochotný. Připravili nám snídani na požádání 2 hodiny dříve než je standart.“
„Přespali jsme jednu noc, povlečení bylo čisté, paní recepční příjemná. Motel je staršího data, ale pokud nejste cimprlich v pohodě přespíte. Žádné myši tam nelítají😃“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.