2. Španělsko hodnocení hotelů
  3. Andalusie hodnocení hotelů
Andalusie Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Hotel Alay - Adults Only Recommended Průměrné hodnocení: 9

„V hotelu jsme pobývali 10 nocí v hlavní (vyšší) budově. Hotel jako takový je pěkný. Pokoj byl v pořádku, snad až na úložné prostory zakryté závěsy, což působí poněkud lacině. Koupelna se sprchovým koutem byla velmi pěkná. Klimatizace dobře ovladatelná, trezor i minibar funkční. Na balkóně stoleček a židličky. Že na pokojích není možnost přípravy káva a čaje jsme z popisu hotelu věděli, měli jsme vlastní, ale je to dnes již trochu překvapivé. Poloha hotelu je vynikající. Hned u přístavu plného restaurací a obchodů. Nedaleko je market, který má otevřeno do 2 do rána. Snídaně chválíme, že nám třeba příliš nechutnali párky přičítáme místním, respektive našim zvyklostem. K dispozici je i „živý kuchař“, který vám připraví vejce, omeletu, palačinky apod. Snídaně jsou do 10,00 hodin, kolem půl desáté je tam velmi rušno, ale vše je dobře organizováno. V pool baru probíhá každý večer hudební produkce, ale přesně v 11 hodin končí. Navíc balkónové dveře jsou zvukotěsné. Trochu nás zaskočil jeden z bazénů. Má hloubku jen 80 cm, takže je jen takový řekněme relaxační. Druhý bazén je ovšem ok. Lehátek je dost, ovšem se slunečníky už je to horší. Jak který den. Někdy byla lehátka se slunečníky volná celý den, ale byly i dny, kdy už později slunečníky k dispozici nebyly. Oba bazény jsou v provozu do 20,00 hodin, což je oproti jiným hotelům sympatické. Na recepci jsou k dispozici zdarma plážové ručníky, které si lze kdykoliv vyměnit. Ale úplně dobře hotel nereprezentují, už jsou dost opotřebované. Pláž je avizovaných 150 metrů s možností pronájmu lehátek (2 lehátka + slunečník stojí 14 euro na celý den). Vstup do moře je velmi pozvolný a hloubky, kde bychom nedosáhli dna, jsme ani nikdy nedosáhli, ale plavat tam bez problémů lze! 😊 U pláže jsou i restaurace. Pro kuřáky: bez problémů. S pobytem jsme byli v zásadě velmi spokojeni.“

• Urban Cube Hostel Sevilla Průměrné hodnocení: 8

„Ubytování je čisté a úplně stejné jako na fotkách. Na recepci jsou velmi milý a nápomocni pomoct. Toto ubytování vřele doporučuji. V kapsli máte soukromý sám pro sebe. Ikdyz mi přišlo, že některé trochu vržou, ale po chvilce jsem si na to zvykl“

• Santa Catalina Patio Andaluz Moderno Průměrné hodnocení: 8

„Velikost bytu a poloha jsou ok.“

• Petit Palace Vargas Průměrné hodnocení: 9

„Lokalita hotelu je v centru, čistota a velmi milý personál.“

• Hampton By Hilton Malaga Martiricos Průměrné hodnocení: 10

„Krásný, čistý, moderní hotel v dobré a klidné lokalitě. Hezký výhled z pokoje. Autobusová zastávka a potraviny Mercadona do 5 minut chůze. Poměrně blízko do centra města ke krásným památkám. Milý a přátelský personál. Skvělá snídaně v ceně, výběr byl dostačující. Určitě se sem vrátíme.“

• Holiday Inn Express Málaga Airport by IHG Průměrné hodnocení: 8

„Jednoduchý hotel poblíž letiště (asi nejbližší).“

• Medplaya Hotel Pez Espada Průměrné hodnocení: 9

„Vynikající lokalita, slušný hotel a služby., výborná jídla. Velké poděkování personálu hotelu za přáníčka, Cavu a slavnostní dortík , které dostala jsem k narozeninám . Velmi doporučujeme!!!“

• River Heart Lodges Průměrné hodnocení: 9

„Místo“

• Ilunion Fuengirola Průměrné hodnocení: 10

„Blizko na plaz.“

• Hotel El Pozo Průměrné hodnocení: 5

„Dobrá lokalita, nově zrekonstruovaný pokoj.“