2. Rakousko hodnocení hotelů
Rakouské Alpy Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Privatzimmervermietung Wiederkehr Průměrné hodnocení: 8

„Obrovské prostory, suprově zařízený:)“

• Pension Andrea Průměrné hodnocení: 10

„Velice milá a vnímavá obsluha. Znají své okolí a jsou komunikativní. Nic není problém. Byl jsem nad míru spokojen“

• Haus Andrea Průměrné hodnocení: 4

„Poloha“

• Kräuterpension Rosenkranz Průměrné hodnocení: 10

„Příjemné rodinné prostředí v malebné vesničce“

• Pension Alpina Průměrné hodnocení: 10

„Velice pěkné a moderní ubytování. Příjemný personál a dobrá snídaně. S pokoje výhled na řeku.“

• Hotel Forsthof Průměrné hodnocení: 8

„Tradiční ubytování ze kterého nejste ani nadšení ani uražení. Odpovídá ceně.“

• Amalia Haus Průměrné hodnocení: 10

„Amalia Haus má nádherný výhled do údolí a na ledovec. Apartmán je výborně vybaven, hostitel byl velmi nápomocný, ochotný. Prožili jsme zde krásné 4 dny, byli jsme velmi spokojeni a plánujeme se do Vorderlanersbachu opět vrátit a zase se ubytovat v Amalii!! :-)“

• Alpenhof Průměrné hodnocení: 10

„Hostitelé byli velmi milí, usměvaví a vstřícní. Pokoj měl starší vybavení, ale byl čistý a na přespání pro méně náročné zcela ideální. Balkon s krásným výhledem. Příjemným bonusem byla i Sommercard. Děkujeme!“

• Wellenhof Bodensee Průměrné hodnocení: 8

„Poloha ubytování a vynikající večeře“

• Almgasthaus Glocknerblick Průměrné hodnocení: 10

„Vše bylo dokonalé. Čisto, stylové vybavení, příjemný personál. V okolí úžasná příroda, nádherný výhled z balkónu. Jen ta cesta k ubytování je taková menší divočina, místy kamenitá cesta, hodně úzká (někdy jsme museli couvat, abychom se vyhnuli jinému autu).“