Direct la pagina principală

Comentarii recente

• Gasthaus zum Fuchs - Familie Andrä Scor din comentarii: 10

„Totul”

• B&B Landhaus Vierthaler Scor din comentarii: 10

„Totul la superlativ, de la conditiile de cazare, micul dejun, amabilitatea gazdelor care ne-au si facut recomandari privind locurile/traseele pe care le-am putea vizita/accesa. Statiunea foarte linistita si curata, ca si traseele montane pe care le-am accesat.”

• Gasthaus Jakober Scor din comentarii: 9

„O proprietate curată și foarte bine amplasată!”

• Ferienpension Bierbaumer Scor din comentarii: 10

„Pensiunea este amplasată ideal: la câțiva pași de gondolele Asitz și Bikepark Leogang, perfecte pentru ciclism, drumeții sau sporturi de iarnă. Parcarea, spațiile pentru echipamente și depozitul pentru biciclete sau schiuri fac totul extrem de comod. În plus, primirea cu Leogang Card inclus (vara și iarna) aduce avantaje suplimentare cum ar fi reduceri la mijloace de transport, activități și atracții. Pe scurt? Confort, gazde extraordinare, facilități generoase și amplasare perfectă—o pensiune pe care o recomand oricui și unde cu siguranță voi reveni cu drag!”

• „Totul a fost perfect!”

• Sportpension Sonnhof Scor din comentarii: 8

„Totul a fost ok”

• Pension Alpina Scor din comentarii: 10

„Apartamentul a fost foarte mare si cu tot ce este nevoie si curat. Peisajul este superb. Micul dejun nu foarte bogat dar ai ce sa mananci. Daca ne vom intoarce in zona tot aici ne-am caza.”

• Privatzimmervermietung Wiederkehr Scor din comentarii: 9

„Apartamentul este curat, are vedere la gradina, este liniste. Apartamentul are tot ce trebuie pentru un scurt sejur, dormitor separat, living cu chicineta, parcare la pensiune. gazdele foarte amabile, ofera detaliile necesare.”

• Haus Sieben - Singer Lydia Scor din comentarii: 9

„Curat, liniște, totul a fost super”

• Landgasthof Bogner by myQuartier Scor din comentarii: 8

„Camera a fost curata. Micul dejun variat.”