2. Indonésie hodnocení hotelů
  3. Indonésie hodnocení hotelů
Badung Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Amnaya Resort Nusa Dua Průměrné hodnocení: 9

„Snídaně, personál, masáže, služby recepce“

• Nuka Beach Inn Průměrné hodnocení: 6

„Lokalita blízko letiště, vhodné na přespání na jednu noc. Dobrá snídaně. Bazén vypadal hezky, ale nevyzkoušeli jsme ho.“

• EDEN Hotel Kuta Bali Průměrné hodnocení: 7

„Pokoj byl dobrý. Postele byly pohodlné. V pokoji byla lednička i varná konvice. V bazénu jsme byli uplně sami a u bazénu byl i bar. Snídaně byla formou bufetu a byli jsme spokojeni.“

• Bintang Bali Resort Průměrné hodnocení: 8

„Pokud mate radi klasicka obri ubytovani v turistickych rezortech, pak se Vam hotel muze libit. Hotel je u more s hezkym bazenem a peknou restauraci u plaze. Sluzby asi fajn, ale nemeli jsme cas vyuzit. Vyhodou pro nas byla blizkost letiste, letadla nastesti v noci nerusila.“

• Poco Poco villas by Aayan Průměrné hodnocení: 8

„Všechno bylo nové, krásně moderně zařízené do posledního detailu.“

• Asher Bali Transit Průměrné hodnocení: 6

„Poloha skvělá u letiště - 10 minut pěšky. Je to dostačující na 1 noc, ale dýl bych nezůstala.“

• Casa Wina Kuta Průměrné hodnocení: 8

„Personál, pěkná zahrada, lokalita - všechno v docházkové vzdálenosti, na pláž do 10 minut pěšky“

• Amnaya Resort Kuta Průměrné hodnocení: 10

„Vše dokonalé“

• Hotel Sorga Cottages Průměrné hodnocení: 9

„Krásné a klidné místo blízko pláže a centra. Vstřícný a milý personál, rádi se sem vracíme.“

• Jepun Bali Hotel Průměrné hodnocení: 9

„Opravdu oáza klidu. Pěkná zahrada s bazénem, fajn snídaně. Pokoje měly zvláštní balijskou vůni. Hotel doporučuji.“