2. Indonésie hodnocení hotelů
  3. Bali hodnocení hotelů
Bali Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Kastara Resort Průměrné hodnocení: 10

„Vše bylo úžasné, služby perfektní, využili jsme květinovou vanu a procházku do vesnice. Vše bylo skvěle a určitě se zase vrátíme 👍🏼“

• Anda Amed Villas & Spa Průměrné hodnocení: 10

„Krásné a klidné ubytování. Součástí areálu je i spa s masážemi, které byly super.“

• De Klumpu Bali Eco Tradi Stay Průměrné hodnocení: 9

„Velmi milý personál, který pracoval snad nejefektivněji, co jsem kdy viděla. Ubytování je hezké.“

• Villa Palmeras Průměrné hodnocení: 9

„Pohodlná postel Venkovní koupelna Venkovní posezení“

• eM eR GLAMPING & VILLAS Průměrné hodnocení: 9

„Vzhled ubytování byl moc pěkný, hezký interiér. Personál byl milý.“

• Ulun Ubud Resort - CHSE Certified Průměrné hodnocení: 10

„V tomto ikonickém ubytování na Bali, která maximálně doporučujeme, je určitě nutné se ubytovat. Výhledy, díky jeho umístění přímo v džungli nad údolím a řekou, jsou nezapomenutelné! Vše dokresluje luxusní obrovský pokoj s velkou terasou ve vile, pohodlnými matracemi i polštáři, navíc za velmi sympatickou cenu. Samozřejmostí je i nádherný bazén, opět s výhledem. Zvláštní poděkování patří všem zaměstnancům, kteří jsou velmi milí a ochotní, vždy s úsměvem. Další kapitolou je skvělá snídaně v restauraci se stejným dechberoucím výhledem jako z vil. Večeře jsou podobný kulinářský zážitek. V dochází vzdálenosti je spousta dalších restaurací i kaváren nebo se také asi za 10 minut dostanete mezi rýžová pole, kde se můžete donekonečna procházet bez davů turistů.“

• Bintang Bali Resort Průměrné hodnocení: 8

„Pokud mate radi klasicka obri ubytovani v turistickych rezortech, pak se Vam hotel muze libit. Hotel je u more s hezkym bazenem a peknou restauraci u plaze. Sluzby asi fajn, ale nemeli jsme cas vyuzit. Vyhodou pro nas byla blizkost letiste, letadla nastesti v noci nerusila.“

• Casa Wina Kuta Průměrné hodnocení: 8

„Personál, pěkná zahrada, lokalita - všechno v docházkové vzdálenosti, na pláž do 10 minut pěšky“

• Nuka Beach Inn Průměrné hodnocení: 6

„Lokalita blízko letiště, vhodné na přespání na jednu noc. Dobrá snídaně. Bazén vypadal hezky, ale nevyzkoušeli jsme ho.“

• Sanglung Villas & Suites Průměrné hodnocení: 10

„Nádherný areál. Byly jsme ubytované jak v soukromé vile, tak v pokoji a oboje bylo úžasné. Krásná snídaně, celkově vynikající jídlo a také skvělé vybavení pokoje včetně ovoce na pokoji“