2. Polsko hodnocení hotelů
  3. Polsko hodnocení hotelů
Baltské pobřeží Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Pokoje Gościnne" Anna" Průměrné hodnocení: 9

„Velmi milý personál. Měli jsme s rodinou možnost zapůjčit si jízdní kola bez poplatku. Pokoj mel balkon orientovaný na slunnou stranu, kde bylo velmi příjemné posezení.“

• Łeba SPOT Průměrné hodnocení: 10

„Krásné, čisté , vybavené, ochotný personál, nadstandardní péče,,,kousek pěší zóna a na dosah more“

• Willa Bryza Rewa Průměrné hodnocení: 1

„čistá lednička na pokoji čisté povlečení a postele“

• Willa Karawela Průměrné hodnocení: 10

„Příjemné ubytování blízko centra i moře, příjemní majitelé“

• Willa Grand Průměrné hodnocení: 7

„Pokoje jsou maličké pro 3 lidi, na přespání stačí. Jídlo vynikající. Bazén sice malý, ale povedlo se nám několikrát, že jsme ho měli sami pro sebe. Parkování drahé, ale dá se zaparkovat levněji a hlavně na prostornějším parkovišti za rohem. Všude se dojde pěšky nebo na kolech - půjčovny jsou na každém rohu. Celkově doporučuji.“

• Ramzes 2 Průměrné hodnocení: 10

„Majitelka velmi příjemná, nápomocná. Pokoje vyhovující. Kuchyň skvělá. Venkovní sezení parádní.“

• Magma Grzybowo Průměrné hodnocení: 10

„Vse ciste!“

• Helios Průměrné hodnocení: 8

„Super místo kousek od pláže, ubytování bylo čisté,vybavení dostačující, pokoj je menší,ale my se tam vracíme až večer. Snídaně byly dobré,vždy je co si dát. Já bych ocenila kávovar.“

• Villa Karmelowa Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování dostačující pro 2 dospělé akorát. Vše čisté, uklizené. Na prostorné zahradě příjemné posezení, houpačky, lehátka, pro rodiny s malými dětmi výhoda. K moři na pláž cca 1 km pěknou procházkou. Majitelka příjemná paní,“

• Willa Drako Průměrné hodnocení: 8

„Dobrá dostupnost, dostatecne vybavení kuchyne, ucházející postel, rozkládací gauč pro dítě. Od pláže do 5minut. Za poplatek parkování na pozemku, coz je zde jinak poměrně problém.“