„Parkování hotel přímo nemá, je zde možné parkovat v Badisher Bahnhof, kde je spousta místa, zaplatíte zde přibližně 20-25 CHF, dávejte však pozor při placení, abyste následně při placení nezaplatili za měsíční parkování, které stojí 190 CHF. Dále je možné využít službu Parcandi, která však nevím, jak přesně funguje, existuje však mapa jednotlivých parkovišť, kde se dá zjistit jejich obsazenost a cena, která se dost podle jednotlivých parkovišť lišila od 10-30 CHF. Pokud přijedete na ubytování po 17 h, funguje zde self check in, ráno od 8 je zde otevřená recepce. Je zde možnost snídaně, a byl zde klid, ale pokud jedete do Basele, radši bych toto místo hned opustila, není zde nic hezkého, vše bylo přibližně kolem 17 zavřeno.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.