Mετάβαση στο κυρίως περιεχόμενο
  1. Αρχική σελίδα κριτικών ξενοδοχείων
  2. Ελλάδα κριτικές ξενοδοχείων
  3. Ελλάδα κριτικές ξενοδοχείων
Black Beach Santorini Επαληθευμένα σχόλια για B&B και πανδοχεία από πραγματικούς πελάτες

Πρόσφατα σχόλια

• Apollo Rooms Βαθμολογία σχολίων: 10

«Το κατάλυμα ήταν ευρύχωρο και είχε όλες τις ανέσεις. Η τοποθεσία πολύ κοντά στην παραλία του νησιού. .Η κα. Ζωή φιλόξενη, μας καθοδήγησε από την πρώτη στιγμή για τα μέρη που πρέπει να επισκεφτούμε.»

• Mandilaria Studios Βαθμολογία σχολίων: 10

«Η τοποθεσια του καταλυματος ειναι τελεια . Πολυ κοντα στις πιο ομορφες παραλιες του νησιου στην νοτια πλευρα οπως η ΠΕΡΙΣΣΑ και ο ΠΕΡΙΒΟΛΟΣ. Επισης πολυ κοντα στο καταλυμα υπαρχει μεγαλο σουπερ μαρκετ . Το διαμερισμα μας ηταν ανετο , πεντακαθαρο ...επισης διεθετε μια μικρη κουζινουλα με πολλα σκευη που μας εξυπηρετησε αφανταστα , οπως και το μεγαλο Parkingκαι η ευκολη προσβαση στο καταλυμα . Μου αρεσε ιδιαιτερα η φιλοξενια και η αριστη εξυπυρετηση απο τον κυριο που μας υποδεχτηκε ,οπως η καθαριοτητα του διαμερισματος . Ενα ησυχο μερος ιδανικο για να ξεκουραστεις . Το προτεινω ανεπιφυλακτα ,»

• Άγιος Αντώνιος Βαθμολογία σχολίων: 10

«Καθαρά δωμάτια, σε μικρή απόσταση από τη θάλασσα . Η κυρία Κούλα και η κόρη της η Κατερίνα ήταν πολύ ευγενικές και μας βοηθούσαν σε ότι τους είπαμε . Είναι ιδανικό για χαλαρές και ήρεμες διακοπές !»

• Cal Day Rooms Santorini Βαθμολογία σχολίων: 10

«Υπέροχο δωμάτιο ,φιλόξενος και πάρα πολύ καλός οικοδεσπότης,εξαιρετικό πρωινό .Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε και άλλο χρόνο στην διάθεση μας γιατί πραγματικά ήταν όλα υπέροχα ....Θα το ξαναεπισκεπτουμε σύντομα !!!!!»

• Cal Day Rooms Santorini Βαθμολογία σχολίων: 10

«Πολύ όμορφο και πεντακάθαρο.Αψογο καλό πρωινό Άριστος ο οικοδεσπότης Εκατό μέτρα από την πιο πολυσύχναστη παραλία»

• Divelia Hotel Βαθμολογία σχολίων: 8

«Το προσωπικό ήταν πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό σε όλα και το ξενοδοχείο ήταν πολύ καθαρό»

• Apollo Rooms Βαθμολογία σχολίων: 10

«Τοποθεσία, καθαριότητα, ησυχία»

• Lunar Santorini Hotel Βαθμολογία σχολίων: 10

«Πολύ καλή σχέση ποιότητας τιμής … κυρίως όμως ευγενέστατη η κυρία Δέσποινα και εξυπηρετικότατη!!!»

• Divelia Hotel Βαθμολογία σχολίων: 10

«Οι κυρίες στο πρωινό ήταν πολύ ευγενικές.Και το ξενοδοχείο πολύ καθαρό.Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!»

• Mandilaria Studios Βαθμολογία σχολίων: 10

«Πεντακάθαρο δωμάτιο πολύ βολική τοποθεσία είχε τα πάντα σε απόσταση 2-3 λεπτά με τα πόδια σούπερ μάρκετ καφέ φαρμακείο ότι μπορείς να χρειαστείς και πολύ ήσυχο με τέλεια πισίνα»