2. Brunej hodnocení hotelů
  3. Brunej hodnocení hotelů
Borneo Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Sepilok Jungle Resort Průměrné hodnocení: 10

„Vyspaly jsme se báječně (po rušném Kuala Lumpur), snídaně dobrá, hezké okolí, samí slušní spolubydlíící, kteří pochopili, že spát kousek od Sepiloku je mimořádný zážitek, proto byl v celém resortu klid a mohli jsme si užít zvuky džungle. Pokoj čistý, fajn posezení na balkoně, klimatizace v pořádku. 🍀🍀🍀“

• Nusantara Mattwaddien Hostel Průměrné hodnocení: 7

„Dostupnost obchodu a restauraci“

• Hotel Grand Continental Kuching Průměrné hodnocení: 8

„Jednodussi a hlavne starsi hotel, pokoje jsou velke, vybaveni a vse odpovida svemu stari. Vyspite se paradne a snidani taky dostane.“

• Hotel Prima Průměrné hodnocení: 8

„Dobry hotel pokud mate k dispozici auto. Hotel je cisty a personal prijemny. Celkkove doporuceno pro kratky pobyt a prespani.“

• Hotel Sandakan Průměrné hodnocení: 9

„čistota, prostorný pokoj, umístění blízko centra. cestovní agentury vyzvedávájí zákazníky z místa, které je asi 200m od hotelu“

• „Vynikající a úžasně čisté ubytování, 1 km od letiště. Vybavení pokoje bylo také výborné, stejně jako personál hotelu. Na recepci mi vyšli vstříc a nechali mě ubytovat se dříve, také mi dali zdarma vodu a pomohli mi zařídit řidiče do města.“

• Naluyan Jungle Lodge Průměrné hodnocení: 10

„Úžasné místo v přírodě. Moc hezké ubytování + milý a vstřícný personál, nechtělo se nám pryč. Koupaní pod malým vodopádem bylo příjemně osvěžující. Jídlo fantastické. Doporučuji“

• 3-Plus Hotel Průměrné hodnocení: 8

„Na přespání to bylo ok.“

• Mulu Marriott Resort Průměrné hodnocení: 10

„Naprosto uzasny hotel v srdci deštného pralesa, pokoje/chatky jsou naprosto samostatné a nikdo se s nikym neruší. Vse velmi vkusně zařízené a mate vsechen potřebný luxus, vcetne sprchy a vany s výhledem. Mistni restarace vaří skvěle a velmi jsme si užili jidlo z ala cart nabídky, především mistni speciality. Za zmínku stoji i perfektni sluzba shuttle busu mezi hotelem a parkem ci letištěm, panove vzdy velmi ochotní a usměvavý. Oáza klidu!“

• Shangri-La Tanjung Aru, Kota Kinabalu Průměrné hodnocení: 8

„Krasny resort, dobra poloha, super vybaveni pro deti, shuttle do mesta“