2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Kalábrie hodnocení hotelů
Kalábrie Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Hotel Lungomare Průměrné hodnocení: 8

„starší hotel se starším vybavením,ale vše čisté a funkční,postel pohodlná,velmi dobrá poloha u promenády a pár metrů od stanice vlaku a autobusových zastávek (přímé spojení na letiště), ochotný recepční“

• Midenza Seaside & Nature Retreat Průměrné hodnocení: 10

„Skvělé místo pro relax, nádherný pokoj velmi čistý, pohodlné postele. Výhled na moře. Jídlo fantastické, servis také. Na pláž zajištěn odvoz dle požadavků klientů. Hezký plážový servis, možnost občerstvení v plážové restauraci.“

• „Dovolenou jsme si užili. Je to krásná lokalita pro klidnou rodinnou dovolenou. Měli jsme plnou penzi, snídaně byly typické pro Itálii, obědy a večeře servírované - vše výborné a pestré, velký výběr ryb. Pláž byla menší, poklidná s kameny, krásné čisté moře i okolí. Moc se nám líbilo, ideální pro odpočinek. Auto je ale víceméně nutností.“

• Oldwell Hotel Průměrné hodnocení: 9

„Naprostá spokojenost, vše perfektní, hned na krásné pláži. Rád se opět vrátím.“

• Camping Ulisse Calabria Průměrné hodnocení: 9

„Kemp byl velmi útulný. 3 minutky chůze na pláž, která byla opravdu krásná - široká - málo lidí. Co musíme nejvíc vynachválit je paní majitelka. Moc milá, ochotná kdykoliv s čímkoliv pomocí. Opravdu jsem byla velice mile překvapena. Každý den je připraven program pro děti a dospělé. Každé ráno jezdí do kempu závoz čerstvého pečiva.“

• Hotel Damanse Průměrné hodnocení: 10

„Skvělý hotel, milý a vstřícný personál, výborné snídaně a večeře za velmi výhodné ceny, čisté pokoje s každodenním úklidem, krásná zahrada a bazén. Ideální pro klidnou dovolenou, vše předčilo moje očekávání, určitě doporučuji k návštěvě a ke strávení příjemné dovolené 🙂👍“

• Hotel Barbieri Průměrné hodnocení: 8

„Krásná klidná lokalita s nádherným výhledem z restaurace, která byla skvělá. Vynikající jídla, milý personál.“

• 2 Bedroom Lovely Apartment In Soverato Průměrné hodnocení: 1

„Nic, ubytování nám bylo při příjezdu odepřeno ačkoliv bylo zaplaceno. Firma nabízí neexistující apartmán v exponovaném městě a pak vás umístí úplně jinam. Watch out, this offer is a SCAM. The company is offering a nonexistent apartment and they tell you only after you arrive to the the destination and make you move to a completely different city.“

• Locanda Dei Cocomeri Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování bylo opravdu překrásné, pokoje nádherně, personál moc milý. Krásné místo pro přespání na cestách.“

• Middle Town Palace Průměrné hodnocení: 8

„Ubytování bylo nové a pěkně udržované,dobrá snídaně na střešní terase.“