Przejdź do głównej treści
  1. Strona główna z opiniami o hotelach
  2. Czechy – opinie o hotelach
  3. Kraj środkowoczeski – opinie o obiektach B&B i zajazdach
Kraj środkowoczeski Sprawdzone opinie o obiektach B&B dodane przez prawdziwych Gości

Najnowsze opinie

• Vila Walter & Son Ocena: 10

„Najpiękniejsza willa w Podiebradach z pięknym ogrodem w samym centrum. Pyszne zestawy śniadaniowe w pobliskiej sympatycznej kawiarni.”

• Resort Svět Ocena: 10

„Bardzo ładne miejsce. Śniadania pierwsza klasa . Pokój jak z bajki :-) Chciałam bym tam wrócić .”

• Pension PRIMUS Ocena: 10

„różnorodne bardzo smaczne znakomite omlety pomidory z własnego ogrodu”

• Olivův Pivovar Ocena: 10

„Bardzo miła obsługa. Pokoje czyste i schludne. Klimatyzacja w pokojach była zdecydowanym plusem. Bardzo dobre jedzenie w restauracji. Doskonałe piwo z własnej browarni:) Myślę, że jeszcze tam wrócimy jeżeli będziemy w okolicy.”

• „Wzięliśmy pokój z widokiem na kościół św. Barbary - cudeńko! Za sam widok należy się medal. Tylko trzeba wybrać ten droższy pokój z widokiem. Restauracja była nieczynna więc wieczorem cisza. Akurat w kościele ktoś ćwiczył na organach i mieliśmy darmowy koncert na balkonie. Duża łazienka. Śniadanie fajne, hotelowe. Pani obsługująca przemiła. Darmowy parking.”

• Penzion Aurooms Ocena: 10

„W obiekcie panuje miła, domowa atmosfera. Jest czysto. Pyszne i urozmaicone śniadania. Wspaniałe miejsce dla osób szukających ciszy i spokoju. Można autobusami, które kursują bardzo często, dotrzeć do Pragi i obejrzeć zabytki. Bardzo ciekawe jest Muzeum Śkody, zamek w Konopiste i otaczający park itd. Serdecznie polecam.”

• „Świetna lokalizacja, czyste, przestronne pokoje.”

• „Piękne miejsce, super duży teren, duże, czyste klimatyzowane pokoje i fajne jedzenie w restauracji. Zamek z ogrodem zrobił na nas super wrażenie, także stanowczo polecam miejsce.”

• „świetnie”

• „Klimatyzacja, łazienka, dyskretna i bardzo miła obsługa, smaczne śniadania”