2. Maďarsko hodnocení hotelů
  3. Maďarsko hodnocení hotelů
Střední Zadunají Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Fekete Sas Motel Průměrné hodnocení: 9

„Domluven pozdější check in...super přístup😀.“

• Czermann Holiday Inn Průměrné hodnocení: 9

„Klid, poblíž restaurace, penny a lidl. Před pokojem posezení, krásná zahrada, káva a čaj zdarma.“

• Fürjes Udvarház Průměrné hodnocení: 9

„Klidné místo s nádherným výhledem na jezero. Přátelský přístup majitelů, možnost ochutnat místní víno z rodinného vinařství, snídaně dostačující a chutná. V okolí dostatek možností se dobře najíst. Krásné cyklostezky kolem jezera. Rádi se sem opět někdy vrátíme.“

• Délceg Réce Minihotel Průměrné hodnocení: 9

„Čisté pokoje, personál, příznivá cena.“

• Centrum Rezidencia Pápa Průměrné hodnocení: 8

„Pokoj útulný a čistý, bezpečné parkování v uzavřeném dvoře. Posezení, Dobrá dostupnost supermarketu Lidl. Celkově slušné.“

• Goldschmiedt Vendégház Průměrné hodnocení: 9

„Milá paní majitelka, polopenze výborná. Pro lidi co chtějí luxus to není, ale pro nás to byla skvělá volba.“

• Laguna Panzió Průměrné hodnocení: 10

„Velmi dobry penzion, kde vnitřní prostory byly nad naše očekávání. Všude čisto voňavo a velmi příjemný personál. Výtečná snídaně, kterou jsme měli v ceně. Pro náš jednodenní pobyt úplně ideální. Pokoj čistý, koupelna perfektní. Matrace pro nás poněkud měkčí, ale to je subjektivní. Zaujala e výzdoba vstupního vestibulu, kde byly tři krásná akvária. Poprve v zivote jsme byli u Velenskeho jezera.“

• Casablanca Panzió Průměrné hodnocení: 10

„Klid, čisto, ochotný personál, krásná lokalita“

• Sorompó Vendégház Průměrné hodnocení: 10

„Majitelka velmi příjemná a pozorná, není co vytknout, naprostá spokojenost“

• Vadkacsa Panzio Průměrné hodnocení: 8

„Byli jsme zde již podruhé převážně kvůli koupání v jezeru Balaton a pohodlnému přístupu z penzionu k němu. Milá obsluha, kdy jsme se, i přes neznalost jazyka, domluvili. Dobrá snídaně a volný přístup na pláž v ceně pobytu. Balkon s posezením u pokoje.“