2. Japonsko hodnocení hotelů
  3. Japonsko hodnocení hotelů
Chubu Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• „Lokalita v blízkosti nádraží Milý personál V ceně ubytování byly také chutné snídaně. Ovšem byly japonského stylu (masové koule, smažené nudle a maso, miso polévka), pro nás evropany tedy velmi netypické.“

• Four Points Flex by Sheraton Kanazawa Průměrné hodnocení: 9

„Lokalita Cena Příjemný personál Čistota“

• INOVA Kanazawa Průměrné hodnocení: 10

„Pokoj prostorný a vybavený vším co potřebujete. Velmi milý personál. Ideální pro rodinu, a i delší pobyt, my jsme měli pouze jednu noc. Ve vaně si můžete pustit i nějaký ten film, má svou vlastní obrazovku :-).“

• 素泊まり宿 瑞宝荘 Průměrné hodnocení: 6

„Hotel je umístěn velmi blízko vlakového nádraží a pěšky asi 10 minut k pláži. Paní majitelka se snaží a je příjemná. Podává i menší snídani - kávu nebo čaj a croissant. Obchody, onseny a různé restaurace jsou v blízkosti. Pěkné místo na spojení pláže a procházek.“

• „Všechno.. soukromí... Luxus ... Lokalita..“

• Toyoko Inn Fuji Kawaguchiko Ohashi Průměrné hodnocení: 9

„Velkou výhodou byl shuttle bus, který jezdil v pravidelných intervalech na nádraží a zpět do hotelu.“

• Super Hotel Fujinomiya Průměrné hodnocení: 10

„Lazne, jidelna - moznost si sednout ve spolecne mistnosti“

• K's House Kanazawa - Travelers Hostel Průměrné hodnocení: 9

„Ubytování je moderní a čisté. Postele jsou velmi pohodlné (až na polštář). Je tady i misto,kam si dat batohy a doklady. Kuchyně je prostorná a dobre vybavená, velmi jsme ocenili nože na namazání pomazánky,to se v Japonsku jen tak nevidí 😁. Blízko je i dobrý supermarket a autobusová zastávka. Personál byl velmi milý a nápomocný. Jsou k dispozici i společenské hry. Ocenili jsme pračku a sušičku (500yenu).“

• The Cypress Mercure Hotel Nagoya Průměrné hodnocení: 10

„Vybavení pokoje“