2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Itálie hodnocení hotelů
Prosecco area Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• La Cordana Rooms Průměrné hodnocení: 10

„Ubytování je v klidné části. Žádný hluk a auta. Snídaně byla fantastická, široký výběr. Krásné prostředí.“

• ABC Rooms Průměrné hodnocení: 10

„Úžasní majitelé, velmi milí a ochotní, poskytli nám nad rámec rezervace snídani. Krásná prostorná koupelna, pohodlná postel. Lokalita skvělá - uprostřed vinic a zároveň 15 min pěšky do centra města. Moc moc doporučujeme!“

• Agrialloggio Cantina Piccolin Průměrné hodnocení: 10

„Velmi vkusně rekonstruovaný dům s neuvěřitelně srdečnou hostitelkou. Eleonora a její rodina jsou úžasní, poskytli nám péči o jaké se nám ani nesnilo. A jejich prosecco prostě chcete 😀“

• Casa Dolce Casa Průměrné hodnocení: 10

„Vše naprosto v pořádku! 👍Od lokality, přes moc pěkné ubytování až po samotný přístup majitelů. Casa Dolce Casa se nachází přímo ve vinici a určitě si musí každý vychutnat pohárek lahodného prosecca přímo od Fabrizia na terase pod olivovníkem s výhledem na Valdobbiadene. Po celou dobu jsme se cítili ne jako hosté,ale jako součást rodiny. Moc děkujeme ❤️“

• Ca'Vittoria - Prosecco Experience - Unesco Průměrné hodnocení: 10

„Cristina byla velice příjemná a ochotná hostitelka. Degustace vína byla poučná a prostředí se nám moc líbilo.“

• Villa Clementina - Prosecco Country Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Jako každý rok zastávka v této nádherné vile, prostě paráda, klid,prostředí. Příští rok opet se uvidime.“

• BBConegliano Borlini Průměrné hodnocení: 10

„Moc milý hostitel, osobně nás uvítal a vše ukázal a vysvětlil (i předem poslal jasné instrukce ve zprávě). Čistý hezký pokoj s vlastní koupelnou a teráskou, v pěkném moderním domě, kde bydlí i hostitel. Klidné sousedství, 10 minut pěšky od centra.“

• B&B Casa di Campagna Průměrné hodnocení: 10

„Krásný starý dům uprostřed vinic, velmi milý majitel a jeho rodina. Všude bylo čisto, krásně zařízené pokoje, moc dobrá snídaně.“

• Borgo Case Marian Průměrné hodnocení: 10

„Příjemné bezobsažné ubytování kousek od Passo San Boldo. Ubytování rekonstruované, bez snídaně. Některé pokoje mají příslušenství mimo pokoj, ale kvalitní. Ve vesnici hospůdka nebo kousek směrem k San Baldu benzinka, kde se dá pojíst.“

• Locanda Sandi Průměrné hodnocení: 10

„Krásné čisté prostředí se skvělou a klidnou atmosférou, které toto místo umožňuje Vynikající restaurace jak na večeři, oběd i snídani. Velmi vlídní pracovnici v celém areálu“