Prejsť na hlavný obsah
  1. domovská stránka hodnotení hotelov
  2. Grécko - hodnotenia hotelov
  3. Grécko - hodnotenia hotelov
Kréta Overené hodnotenia od skutočných hostí

Aktuálne hodnotenia

• Golden Rose Suites Priemerné hodnotenie: 7

„Elena a jej manžel sú veľmi milý. Raňajky sú v poriadku, boli sme s dvoma deťmi a najedli sme sa.“

• SAINT GEORGE Priemerné hodnotenie: 7

„Nedaleko od letiska.“

• Serita Beach Hotel Priemerné hodnotenie: 1

„Páčilo sa mi prostredie. Bazény a jedlo bolo vynikajúce.“

• El Greco Hotel Priemerné hodnotenie: 8

„Hotel je v centre.Všetko je len pár krokov.Market,taverny,pláž.Dobré raňajky vo forme švédskych stolov“

• Atlantica Caldera Palace Priemerné hodnotenie: 9

„Vynikajuca poloha priamo na pokojnej plazi,bez navalu ludi z inych hotelov,vyhradene bazeny v centralnej casti pre dospelych,vynikajuca strava,uzasny personal,dostali sme vyssiu uroven izby ako sme si objednali,ktora bola skvela!odoorucam,velmi sme boli spokojni.“

• Ilios Kalamaki Priemerné hodnotenie: 10

„Blízkosť pláže, čistota apartmánu a veľmi príjemná hostiteľka :)“

• Olympic Palladium Priemerné hodnotenie: 10

„Ochotný pán recepčný, všetko vysvetlil, poradil s kúpou ticketov v kiosku“

• Caldera Creta Paradise Priemerné hodnotenie: 8

„Výber a chuť jedla Príjemný personál“

• AMÉNTE Mindful Stay Priemerné hodnotenie: 10

„Pobyt v tomto ubytovaní bol výnimočný od začiatku až do konca. Izba bola perfektne čistá, moderná a presne zodpovedala fotografiám. Postele veľmi pohodlné, vybavenie kompletné a všetko funkčné. Personál bol mimoriadne priateľský a ochotný, vždy pripravený poradiť alebo pomôcť. Lokalita je ideálna – v tichej časti, no s výbornou dostupnosťou k hlavným atrakciám. Určite odporúčam každému a s radosťou sa sem vrátim pri ďalšej návšteve.“

• Girogiali beach hotel - Adults only Priemerné hodnotenie: 10

„Po dovolenkách v 5-hviezdičkových hoteloch sme skúsili toto "dobrodružstvo", bez cestovnej kancelárie, bez stravy, všetko vo vlastnej réžii na 12 dní. Sme nadšení. Malý hotel priamo pri pláži, čisté izby, bazén, krásna pláž a teplé more, krásne výhľady, prechádzky popri mori. V okolí 50 metrov obchody, ovocie a zelenina, kaviarne, reštaurácie, požičovňa áut, cestovná agentúra, zástavka autobusu ... Hotel zabezpečil transfer z letiska a na letisko v Chanii. Raz za 2-3 dni výmena prádla, uterákov, upratovanie, dobré pripojenie na internet, dobrá tichá klimatizácia. Všetci sa na nás usmievali, cítili sme sa veľmi príjemne. Ďakujeme za peknú dovolenku. Myslím, že sa vrátime.“