„Kvalitní hotel, dobré snídaně částečně formou bufetu, vajíčka na objednání na 3 způsoby. Pozice hotelu přímo na náměstí asi 3 min. chůzí od zastávky na autobus směr Machu Picchu.“
„Autentické ubytování kousek od treku kolem hory Ausangate, moc milí a ochotní ubytovatelé, topení na pokoji, velmi dobrá snídaně a užitečné rady. Měly jsme možnost poznat skutečnou atmosféru peruánského venkova. Díky! :)“
„Lokalita nádherná. Pokoje vybaveny standardně. Nedá se na nic stěžovat. Z pokoje byl výhled na ulici, což bylo příjemné.
Snídaně vydatná a chutná.
Personál hotelu ochotný, navedl nás na autobus směr Machu Picchu.“
„Krásné prostředí, nádherné výhledy a nebeský klid a ticho. 🙏 Dlouho jsem takto tiché prostředí nezažil. Žádné párty, žádné hlučné auta a motorky, žádní štěkající psy. Ticho je v dnešní době stále větší vzácností a toto je jedno z mála míst, kde jsem ho našel. :)“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.