„vynikající, bohatá, rozmanitá snídaně, nádherný bazén, okolní přírodní scenérie, klid, vstřícný personál a majitelé, velmi pohodlné postele, polštáře“
„Lokalita pěkná, apartmán v centru starého města v poměrně rušné lokalitě. Pro ty, kteří mají rádi rušný noční život ideální. Na apartmánu byl přesto klid.“
„Líbilo se nám naprosto vše. Personál byl nesmírně přátelský a vstřícný, bazén krásný a čistý, pokoje perfektně uklizené a celkově panovala klidná, příjemná atmosféra.
Oceňujeme také možnost parkování a rychlé, pohotové řešení jakéhokoliv požadavku.
Všechno bylo naprosto dokonalé a rádi se sem v budoucnu vrátíme. Děkujeme za skvělý pobyt!“
„Greco Philia je místo, kde si člověk opravdu odpočine. Je trochu stranou od centra a nočního života, takže ideální pro ty, co si chtějí užít klid, krásné prostředí a nic neřešit.
Výhled z hotelu byl neskutečný. Každé ráno jsme se probouzeli s výhledem na moře a večer u drinku koukali na západ slunce. Tohle nám bude chybět ještě hodně dlouho.
Snídaně byly super – velký výběr a všechno moc dobré. Navíc se podávaly na terase s výhledem na moře, což byl perfektní start do nového dne :).
Personál byl naprosto úchvatný. Všichni byli moc milí, usměvaví a ochotní – od recepčních přes barmany až po manažerku. Opravdu jsme měli pocit, že jim na nás záleží a že nás tam rádi vidí. Vždy když jsme se na ně obrátili, tak pro nás vše splnili s úsměvem na tváři. Kuchyně vařila naprosto luxusně, rozhodně doporučujeme si dát večeři v hotelové restauraci při západu slunce.
Celkově jsme si pobyt fakt užili a těžko hledat něco, co bychom vytkli. Greco Philia rozhodně doporučujeme všem, kdo hledají klidnější místo s výborným servisem a atmosférou, na kterou se nezapomíná.“
„Naprosto super poloha ubytování. U krásné pláže, vše v dosahu, přitom klidné místo. Majitel se stará, pomůže ze vším, půjčí kuchyňské vybavení. Úklid každý den. Vřele doporučuji.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.