2. Řecko hodnocení hotelů
  3. Kyklady hodnocení hotelů
Kyklady Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Aegea Blue Cycladic Resort Průměrné hodnocení: 10

„vynikající, bohatá, rozmanitá snídaně, nádherný bazén, okolní přírodní scenérie, klid, vstřícný personál a majitelé, velmi pohodlné postele, polštáře“

• „Lokalita pěkná, apartmán v centru starého města v poměrně rušné lokalitě. Pro ty, kteří mají rádi rušný noční život ideální. Na apartmánu byl přesto klid.“

• Domna Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Líbilo se nám naprosto vše. Personál byl nesmírně přátelský a vstřícný, bazén krásný a čistý, pokoje perfektně uklizené a celkově panovala klidná, příjemná atmosféra. Oceňujeme také možnost parkování a rychlé, pohotové řešení jakéhokoliv požadavku. Všechno bylo naprosto dokonalé a rádi se sem v budoucnu vrátíme. Děkujeme za skvělý pobyt!“

• Hotel Santorini Průměrné hodnocení: 8

„Personál byl velmi ochotný“

• „Přímo na pláži. Velmi útulné pokoje a prostorné. Všude čisto a milý personál.“

• Apiro Mykonos Průměrné hodnocení: 10

„Krásný pokoj, příjemný a vstřícný personál, parádní bazén, skvělá lokalita, nádherný západ slunce, blízká pláž zdarma, skvělá snídaně. Nadmíru spokojení. Vřele doporučuji.“

• Greco Philia Hotel Boutique Průměrné hodnocení: 10

„Greco Philia je místo, kde si člověk opravdu odpočine. Je trochu stranou od centra a nočního života, takže ideální pro ty, co si chtějí užít klid, krásné prostředí a nic neřešit. Výhled z hotelu byl neskutečný. Každé ráno jsme se probouzeli s výhledem na moře a večer u drinku koukali na západ slunce. Tohle nám bude chybět ještě hodně dlouho. Snídaně byly super – velký výběr a všechno moc dobré. Navíc se podávaly na terase s výhledem na moře, což byl perfektní start do nového dne :). Personál byl naprosto úchvatný. Všichni byli moc milí, usměvaví a ochotní – od recepčních přes barmany až po manažerku. Opravdu jsme měli pocit, že jim na nás záleží a že nás tam rádi vidí. Vždy když jsme se na ně obrátili, tak pro nás vše splnili s úsměvem na tváři. Kuchyně vařila naprosto luxusně, rozhodně doporučujeme si dát večeři v hotelové restauraci při západu slunce. Celkově jsme si pobyt fakt užili a těžko hledat něco, co bychom vytkli. Greco Philia rozhodně doporučujeme všem, kdo hledají klidnější místo s výborným servisem a atmosférou, na kterou se nezapomíná.“

• Seaside by Manos Průměrné hodnocení: 10

„Lokalita, čistota, personál, jídlo.“

• Vakhos Island Průměrné hodnocení: 10

„Naprosto super poloha ubytování. U krásné pláže, vše v dosahu, přitom klidné místo. Majitel se stará, pomůže ze vším, půjčí kuchyňské vybavení. Úklid každý den. Vřele doporučuji.“

• Corfos Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Čistý bazén s klidným posezením, vše čisté, snídaně plně dostačující. Velmi diskrétní a rychlý úklid pokoje, příjemný bar u bazénu.“