„Skvělá, vždy usměvavá a ochotná paní recepční; výborné snídaně, klidná lokalita poblíž zajímavých turistických destinací; vhodné pro starty horských výprav.“
„Lokalita je úžasná, blízko k jezeru, do centra, výlety. Hostitelé velmi milí a místo velmi krásně zařízené. Snídaně - káva, čaj, džus, výběr pečiva, ovoce, zelenina, paštiky, marmelády, uzeniny, sýry, muffiny paní domácí naprosto skvělé.
Vše pečlivě uklizeno.“
„Velmi milý personál, opravdu bohatá a rozmanitá snídaně, dokonce i nás pes dostal svůj vlastní pelíšek a ručník. Kousek od penzionu je skvělá restaurace.“
„Bohatá snídaně s dostačujícím výběrem. Od hotelu dvě minuty chůze k zastávce autobusu do Hallstattu nebo k lanovce na Krippenstein za pár minut a cca 2 Eura. U objektu perfektní bezplatné parkování.“
„Velmi krásná a klidná lokalita jen 5 km od centra Hallstatt. Majitelé velmi milí a ochotní, ubytování bylo čisté. Na pokoji k dispozici rychlovarná konvice i fén.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.