2. Rakousko hodnocení hotelů
  3. Rakousko hodnocení hotelů
Dachstein – západ Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Privatpension Gosaukammblick Průměrné hodnocení: 9

„Čistý pokoj, pohodlné postele, příjemná paní domácí, parkování. Snídaně dostačující.“

• Gasthof Gosausee Průměrné hodnocení: 10

„Jídelní lístek i v češtině“

• Gasthof Schönblick Rußbach Průměrné hodnocení: 9

„Snídaně vynikající, personál velmi ochotný. Po tůře jsme měli úplně mokré věci, které nám nabídli usušit. Nakonec nám vše i vyprali.“

• Gästehaus Sams Průměrné hodnocení: 9

„Snídaně byla každý den vynikající, jak množstvím, tak výběrem.“

• Annaberger Musikantenwirt Průměrné hodnocení: 9

„snídane byla sice jednoduchá, ale skvělá, paní velmi milá, byla ochotná nám udělat i snídaní dříve, když jsme potřebovali. pokoje byly jednoduché, ale čisté, ale každý den uklizené, pozitivní přístup k pejskům, nikomu nevadil.“

• Andrea Schmaranzer - Privatzimmer Průměrné hodnocení: 10

„Lokalita“

• Gästehaus Oberauer Průměrné hodnocení: 8

„Snídaně byly dobré. Každý den čerstvé pečivo, výběr z uzenin, sýrů, marmelád. K pití džus, káva i čaj. Paní majitelka nachystala snídani na domluvený čas.“

• Jugendgästehaus Gosauschmied Průměrné hodnocení: 8

„Snídaně byla výborná.“

• Pension Haus Rohrmoser Průměrné hodnocení: 9

„Pokoj byl útulný, ale nic v něm nechybělo. Na chodbě před pokojem byla konvice, mikrovlnka atp. Obsluha byla příjemná a nemuseli jsme čekat někde na recepci, vše k podepsání bylo přineseno na pokoj. Na patře byl taky hezký balkón s výhledem. Parkování bylo na parkovišti před domem, pár metrů od něj.“

• Der Gamsjäger Průměrné hodnocení: 5

„Krásné místo a v blízkosti vše na krásné výlety. Velice dobrý výběr na snídaně a útulná restaurace“

Dachstein – západ – 10 nejlepších bed and breakfast a penzionů

podle 5 848 recenzí B&B a penzionů na Booking.com