2. Rakousko hodnocení hotelů
  3. Rakousko hodnocení hotelů
Dachstein Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Gästehaus Sunkler Průměrné hodnocení: 7

„Místo je fajn. Jen pokoje na silnici jsou díky hluku z aut pro nahluchlé. Je tam příšerný provoz a na balkoně nejde sedět.“

• Hotel Pension Residence Průměrné hodnocení: 10

„Velmi milá paní majitelka, ráda poradí a pomůže. Pomohla nám zařídit Sommer Card i nám doporučila krásné výlety. Ubytování skvělé, pohodlné a čisté. Velmi příjemné večerní posezení na terase s výhledem na hory. Rádi se sem budeme vracet, cítili jsme se zde příjemně.“

• Pension Elisabeth Průměrné hodnocení: 10

„Výborné snídaně, milá paní domácí se sestrou která nám pomohla snést kufry z 2.patra, klidné místo, vše odpovídalo popisu.“

• Gasthof Gosausee Průměrné hodnocení: 9

„Vynikající poloha, vstřícný a pohodový personál, doporučujeme.“

• Bergerhof Průměrné hodnocení: 10

„Klid,pohod,skvělá snídaně,pohodlí,terasa,výhled“

• Jugendgästehaus Gosauschmied Průměrné hodnocení: 8

„Opravená koupelna, super snídaně (teplá sekaná se sýrem byla favorit), absolutně perfektní lokalita - pěšky dochozí Gosausee. Minimalisticky zařízený pokoj na krátkodobý pobyt nebo pouhé přespání mezi výlety satčí. Parkování před hotelem. Snídaně se podávají ve vedlejší budově přes (frekventovanou) silnici. Recepce je tamtéž.“

• Pension Haus Rohrmoser Průměrné hodnocení: 8

„Ubytování bylo čisté, hezké, takové jako na fotkách. Ještě jsme dostali slevový kód na atrakce v okolí. Veliká sprcha, veliká televize. Pro motorky přístřešek, aby na ně nepršelo.“

• Gästehaus Mirzl Průměrné hodnocení: 10

„Vstřícný velmi ochotný personál. Krásný nově rekonstruovaný čistý pokoj.“

• Gästehaus Huber Frühstückspension Průměrné hodnocení: 9

„Ubytování bylo čisté a praktické. Paní majitelka byla skvělá. Snídaně dostačující, stále bylo z čeho vybírat - sladké i slané, čerstvý chléb a pečivo. Balkon na pokoji byl také bonus.“

• Privatzimmer Pendl Průměrné hodnocení: 10

„Naprosto skvělý přístup majitelů. Výborná snídaně podávaná s láskou a péčí.“