2. Řecko hodnocení hotelů
  3. Dodecanese hodnocení hotelů
Dodecanese Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• „Poloha hotelu přímo u pláže byla naprosto úžasná,personál velice ochotný.“

• Atma Beach Rooms & Suites Průměrné hodnocení: 9

„Hned u moře, personál byl extrémně milý. Uklid každý den. Ubytování u mnoha restaurací, procházky po centru, u moře, lokalita ideální.“

• Island City Boutique Hotel Průměrné hodnocení: 9

„Moc hezké ubytování, moderní vybavení,přímo v centru, kousek od pláže a historické části města, byli jsme moc spokojeni. 👌“

• OSIRIS HOTEL APARTMENTS and STUDIOS Průměrné hodnocení: 10

„Prostorné pokoje, moderní vybavení, opravdu velmi čisté. Personál byl přátelsky. Do hotelu jsme přijeli ráno před devátou hodinou, hned se nás ujali, dali nám osušky k bazénu a poslali na snídani, náš pokoj byl pak připraven po jedenácté hodině.“

• Romantza Mare Průměrné hodnocení: 9

„Pěkný hotel a dobrá lokalita. Pokoje i zázemí čisté. Příjemný personál. Velký výběr jídla i pití na snídani. Parkování v areálu hotelu.“

• Hotel Africa Průměrné hodnocení: 10

„Lokalita, vše bylo blízko, moře, centrum, staré město, restaurace.“

• Mosay All Suite Hotel Průměrné hodnocení: 10

„Krásné pokoje, ochotný personál, bohatá snídaně, blízkost centra města a přitom krásná pláž.“

• Olympia Sun Hotel Průměrné hodnocení: 1

„Jediné pozitivum v tomto ubytovacím zařízení bylo jídlo, ovšem ne na čem se servírovalo nebo co bylo v jeho okolí“

• „naprosto úžasný pobyt ❤️ moc jsme si to užili a děkujeme za vlídné přivítání od majitelů - moc milé rodinky. rádi bychom přijeli znovu!“

• Esperos Mare Resort & Spa Průměrné hodnocení: 10

„Překrásný pokoj s výhledem na moře, všude čisto. Personál ochotný a vždy usměvavý. Obrovský výběr jídel, chuťově vynikající.“