2. Švýcarsko hodnocení hotelů
  3. Švýcarsko hodnocení hotelů
Engadin Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Hotel Laudinella Průměrné hodnocení: 10

„Vynikající snídaně“

• Hotel Nolda Průměrné hodnocení: 4

„snídaně standartní, lokalita pěkná.“

• „výborná snídaně a skvělý personál“

• Wellnesshotel Engadin Průměrné hodnocení: 10

„Výborná snídaně s bohatou nabídkou sýrů. Rozličné možnosti relaxace ve wellness. Karta hosta umožňující použití všech lanovek v regionu zdarma.“

• Hotel Chesa Spuondas Průměrné hodnocení: 7

„Tento hotel je svým způsobem natolik specifický, že ho nelze standardně hodnotit. Jak je již jinde psáno, je to zde jak na starém hradě se vším všudy. Vybavení pokoje Comfort však určitě neposkytuje komfort, ale jen přespání. Je možné využít společné prostory hotelu, ale to už není soukromé. Recepce a check in ok, zde nelze nic vytknout. Snídaně základní, po předchozím pobytu v Itálii nám připadala strohá. Číšník druhý den pobytu nepříjemný, nenechal nás sednout na místo, kde jsme byli den předtím, nepochopili jsme to. Parkování u hotelu, musí být místo. Dostupnost do centra krom auta možná veřejnou dopravou, zastávka asi 10 min od hotelu. Od dvou nocí hotel vydává turistickou kartu, tedy městskou dopravu máte zdarma ( a nejen tu).“

• Hotel Acla Filli Průměrné hodnocení: 8

„Hotel je přímo v centru obce - se všemi výhodami i nevýhodami (dostupnost, jednoduchost nalezení). Má velkorysé parkoviště. Snídaně byly chutné a vydatné, rozmanitost jsem jinde zažil i větší. Hotel nabízí zapůjčení jízdních kol, v ceně ubytování.“

• Crystal Hotel superior Průměrné hodnocení: 9

„Lokalita, vstřícný personál“

• Hotel Waldhaus am See Průměrné hodnocení: 8

„Umístění hotelu, ochota personálu, na pokoji k dispozici batoh, dalekohled. Skvělé SPA“

• Berghotel Randolins Průměrné hodnocení: 9

„alles super“

• Hostel by Randolins Průměrné hodnocení: 9

„Byl jsem na tři noci, dal jsem si jednu. I za 22 CHF se to vyplatilo, snídaně formou švédských stolů byla skutečně vynikající.“