2. Itálie hodnocení hotelů
  3. Itálie hodnocení hotelů
Etna Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Hotel Soleado Průměrné hodnocení: 10

„Velmi příjemný personál, který se vším poradil. Postarali se o auto, nabídli možnost odvozu na pláž i s pronájmem lehátek a slunečníku za velmi přijatelné ceny. Výborné snidaně. Pokoj prostorný a čistý. Centrum města lehce dostupné pěšky, stejně tak jde odtud vyrazit při lepší kondici pěšky i na Taorminský hrad a Castelmola.“

• Casa Corallo Průměrné hodnocení: 10

„Čisté ubytování blízko pláže. Dobrý výchozí bod pro návštěvu zajímavých míst (Taormina, Etna, Syrakusy...). Velmi milá majitelka předá potřebné informace a klíče k parkování v areálu. Pohodlná postel, osušky k dispozici, nádobí na základní vaření, možná by se hodil ještě jeden ostrý nůž 🙂 Moc se nám zde líbilo. Klid a přitom restaurace a život za rohem.“

• Hotel Caparena Průměrné hodnocení: 7

„Blízko moře, hezká pláž, čisté pokoje, na snídani od všeho něco, výborné sladké pečivo.“

• Hotel da Peppe Průměrné hodnocení: 8

„Dobrá poloha, hotel se nachází hned u místní pláže a jen pár kilometrů od Taorminy. Kladně hodnotím také čistotu pokoje a dostatek prostoru.“

• La Mansarda e il giardino Průměrné hodnocení: 8

„V apartmánu bylo vše co je třeba. Super velká lednice. Klimatizace byla jen v jedné ložnici, ale o tom jsme věděli. V této lokalitě je pěkná oblázková pláž.“

• Antico Borgo Petralia Průměrné hodnocení: 10

„Naprosto úžasný personál, Sára i Irena byly skvělé. Vynikající snídaně i večeře. I při požadavku na jiné jídlo než bylo daný den k dispozici vyšly vstříc. Čerstvě upečené koláče k snídani byly fantastické. Moc rádi se sem vrátíme.“

• UNA Hotels Naxos Beach Sicilia Průměrné hodnocení: 10

„Tento hotel předčil naše očekávání. Výborné jídlo, ochotný personál, pohodlné postele, čistá pláž, spousta aktivit i pro děti. Pokud na Sicílii, znovu bych jela sem.“

• Sirina House Taormina Průměrné hodnocení: 9

„Ubytování blízko soukromé i veřejné pláže, velký čistý byt, milá a vstřícná ubytovatelka, v blízkosti obchod, pekárna, restaurace. U bytu prostorná střešní terasa s nádherným výhledem. Moc hezké ubytování za skvělou cenu.“

• Tenuta Santa Tecla Průměrné hodnocení: 10

„Skvělý rodinný hotel, milý a vstřícný personál a majitelé, výborné snídaně,, čisté pokoje s každodenním úklidem, krásná zahrada a bazén. Ideální pro klidnou dovolenou, vše předčilo moje očekávání, určitě doporučuji k návštěvě a ke strávení příjemné dovolené 🙂👍 Prostě takový ráj na zemi 🙂“

• Hotel Elios Tao Průměrné hodnocení: 6

„Jediné velké + byla lokalita ubytování- do centra to mate opravdu kousek pěšky. Krásný výhled, když máte pokoj pro jednoho, jen si sednout a pozorovat výhled na moře- nádhera. Snídaně byly taky fajn.“