2. Španělsko hodnocení hotelů
  3. Španělsko hodnocení hotelů
Girona Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Sercotel Hotel President Průměrné hodnocení: 10

„Prostorný a čistý pokoj, výborná snídaně a milý personál. Ubytování je v centru města, takže to je všude kousek.“

• Suites del Mar Fenals Průměrné hodnocení: 10

„Apartman ma skvelou polohu. 6. Patro s pruzorem na more a velkym balkonem. More je pres silnici a umisteni v klidne casti Lloret ( bez rusnych davu lidi na discotekach )“

• Hotel Vilobi Průměrné hodnocení: 9

„Útulný, čistý pokoj kousek od letiště - cca 5 minut chůze na odbavení. Splňuje vše co se od letištního hotelu očekává. Před hotelem zastávka na znamení pro busy směr Girona.“

• Ona Don Juan Průměrné hodnocení: 10

„Hezké ubytování v poměru ceny. K pláži to bylo kousek. Snídaně pro nás byla super.“

• Hotel la Palmera & Spa Průměrné hodnocení: 4

„Strava dobrá, škoda, že v ceně plné penze nejsou nápoje, ty jsou pouze ke snídani. Klimatizace na pokoji. Příjemný personál, včetně uklízeček. Moře kousek, pěkné, čisté. Blízko obchod, dobře vybavený.“

• Hotel Marina Průměrné hodnocení: 9

„Lokalita moc pěkná. Kousek do centra, výhled na moře a možnost koupáním v moři hned před hotelem přes silnici. V blízkosti mnoho možností, kde se najíst, dát si drink, nakupovat nebo se jen projít. Střešní bazén s pěkným výhledem. Příjemný personál. Dobré snídaně s širokým výběrem. Byli jsme jen krátce, tak jsme nestihli využít všech možností toho místa. Možná se ještě vrátíme.“

• Camping Pla de la Torre Průměrné hodnocení: 9

„9. poslední zastávka: Byli jsme ubytováni ve stanu, který byl vybaven větrákem a hlavně ledničkou, což bylo velké pozitivum. Perfektní tvrdé matrace 👍 Je zde společné sociální zařízení a každé ráno je v campu otevřený stánek, kde si můžete koupit snídani. V noci zde chodí ostraha 👍 Personál byl velmi příjemný. Parkoviště se nachází před campem. Camp je v klidné části, ale přesto se vše nachází v docházkové lokalitě - obchody, restaurace, kavárny a moře je vzdálené 2 km. Předchozí 8. zastávka - Big Room Happy Alicante. Cestovali jsme 3 týdny s booking po jižním Španělsku a stihli jsme navštívit: 1. Francie - Besançon, Španělsko - 2. Badalona u Barcelony, 3. Valencie, 4. Granada, 5. La Línea u Gibraltar, 6. Sevilla, 7. Málaga, 8. Alicante a 9. Costa Bravo. Bylo to moc fajn.“

• The 15th Boutique Hotel Průměrné hodnocení: 8

„Příjemný a vstřícný personál. Dostatečný výběr jídla. Milá a pozorná obsluha při večeřích. A dobré pivo🙂.“

• Hotel BESTPRICE Girona Průměrné hodnocení: 9

„Poloha, personál“

• Hotel Wellamar Průměrné hodnocení: 6

„Hotel není žádný luxus. Na druhé straně, za ty peníze, na Costa Brava, pár metrů od pláže, by se těžko něco jiného asi sehnalo. Pro cestující s ekonomickým rozpočtem, na pár nocí (byli jsme 2 noci a to bylo tak akorát) se asi dá.“