2. Británie hodnocení hotelů
  3. Británie hodnocení hotelů
Glasgow & The Clyde Valley Autentická hodnocení hotelů od skutečných hostů

• Crosshill House Průměrné hodnocení: 8

„Pokoj byl velmi pěkný a prostorný, pohodlné postele, velká funkční sprcha. Personál byl vřelý a denně pokoj poklízel a podoplňoval potřebné.“

• Leonardo Royal Hotel Glasgow Průměrné hodnocení: 9

„Pokoj byl útulný, čistý, výborné snídaně. Skvělý a vstřícný personál.“

• YOTEL Glasgow Průměrné hodnocení: 8

„Výhodná poloha, čistota, pohodlná postel. Bohatá snídaně.“

• Clayton Hotel Glasgow City Průměrné hodnocení: 10

„Krásný hotel přímo u řeky Clyde se zajímavě řešenou vstupní částí spojenou s barem a navazující na restauraci. Měli jsme pokoj v osmém patře, takže jsme si užili výhled. Pokoj byl řešený standardně, ale vkusně, postele byly velmi pohodlné. Snídaně byla klasická skotská doplněná nabídkou ovoce, sladkostí, jogurtů, cornflaků apod. Samoobslužný prostor v jídelně není příliš velký, takže když se jídelna náhle zaplnila velkou skupinou hostů, bylo to trochu náročnější. Personál se každopádně snažil a rychle doplňoval pokrmy. Celkově byl přístup personálu velmi milý a nápomocný, především na recepci. Byli jsme velmi spokojeni.“

• „Příjemný starý hotel, kde měli opravdu velkou manželskou postel! (to se ve Skotsku moc nevidí) Vstup do bazénů, saun a vířivky v ceně pobytu nás velmi mile překvapil. Celá wellness zóna je super.“

• Sandyford Hotel Průměrné hodnocení: 6

„Hotel je v blízkosti fajn barů a restaurací. Kousek od krásné Glasgow univerzity.“

• The Winnock Hotel Průměrné hodnocení: 9

„Starosvětský venkovský hotýlek. Všechno poněkud omšelé, ale to je snad součást image. Velmi bohatá snídaně. Výhodné umístění na trase West Highland Way.“

• „Vše bylo v pořádku.“

• „Milý a ochotný personál, čistota, dobrá snídaně, příjemné postele.“

• Revolver Průměrné hodnocení: 8

„hezká koupelna, zamykatelné skříňky v pokojích“