Ves al contingut principal
  1. Pàgina d'inici de les opinions d'hotels
  2. Opinions d'hotels de Índia
  3. Opinions d'hotels de Goa
Goa Opinions d'hotels autèntiques de clients reals

Opinions recents

• santanas wooden cottages Puntuació: 6

"Personal molt amable, habitació confortable"

• Agonda Holiday Home Puntuació: 9

"Desconnexió total. Habitació molt àmplia a un carrer de la platja. Preu boníssim. Vam poder fer check-in a les 8 del matí. Tot i els problemes per fer el pagament de la meitat per avançat, trucant al propietari ens van guardar la reserva i ens estaven esperant. Poble súper tranquil. Aigua calenta. Bus cap a Palollem/Cancona a 2 minuts (davant escola)."

• "La ubicació molt bona amb restaurants a prop, el personal molt amable, molt net, aigua calenta molt bé. Llits molt còmodes. Hi havia Netflix."

• "Situacio, personal a dojo, esmorçar variat i molt complert, habitacio espaiosa amb lavabo molt net i cuidat."

• Resort Palmeiras Dourado Puntuació: 10

"Piscina, pati i restaurant perfecte per desconnectar i relax. El menjar del restaurant molt bo! M'han ajudat en tot el que he necessitat i han sigut molt amables. Pots agafar bicis totalment gratis i és perfecte per moure't per la zona i anar a visitar platjes. Aquesta zona queda tot molt dispers i la bici és un punt a favor."

• "El servei exel•lent, i les instal•lacions són perfectes per al preu que pagues. El gimnàs està molt ben equipat."

• "Personal molt atent en tot moment. Piscina i zones comunes relaxants i agradables. Menjar a l’alçada de l’hotel. Al carrer principal pots trobar una gran oferta gastronòmica."

• The Ivy Anjuna Puntuació: 7

"Habitació comfortable amb una dutxa molt gran. Està a 15/20 minuts caminant de la platja, no és la millor ubicació per gaudir de la platja, però estàs a prop d’altres serveis com ara restaurants i botigues."