2. Malta hodnocení hotelů
  3. Malta hodnocení hotelů
Gozo Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Petra Farmhouse B&B Průměrné hodnocení: 8

„Maly skromny pokoj, ale naprosto dostacujici na prespani a hygienu. Velmi pratelsky pan domaci, ktery denne pripraboval cerstve snidane.“

• Ad Hoc B&B Průměrné hodnocení: 8

„Velmi čisté a krásné ubytování. Příjemní majitelé, velmi blízko pláže.“

• Serene Escape Farmhouse B&B Průměrné hodnocení: 10

„Neuvěřitelně ochotní a vstřícní provozovatelé Farmhouse,krásné prostředí,400let starý dům, atmosféra.“

• Ta' Karkar Villa Bed and Breakfast Průměrné hodnocení: 10

„Vše vynikající. Majitel Tony je příjemný a starostlivý hostitel. Moc mu děkujeme za přátelský přístup. Dům je nádherný, pokoj s terasou příjemný a útulný. Dům stojí v tiché části Xaghry, vše lehce dostupné - centrum, obchody, moře. Snídaně naprosto dostačující dle našich požadavků. Kuchyně dobře vybavená. Ocenili jsme i pračku. Děkujeme Tonymu, byli jsme s ubytováním a službami naprosto spokojeni. Pokud se opět vypravíme na námi oblíbené Gozo, rozhodně se rádi vrátíme právě k Tonymu. P a M.“

• Gawhra B&B Průměrné hodnocení: 10

„Vše naprosto super, velmi ochotný hostitel!“

• Narcisa Farmhouse B&B Průměrné hodnocení: 10

„Absolutně nejlepší a úžasní hostitelé - paní Natasha s manželem! Skvělá komunikace, přivítání, velká vstřícnost a ochota, poradí se vším. Pokoj s terasou byl velmi útulný, čistý, prostorný, nic nám nechybělo. Velmi pěkné a příjemné ostatní prostory domu pro odpočinek - kuchyňka, bazén. Výborná poloha ubytování - v centru Naduru v blízkosti autobusových zastávek, obchodů, restaurací. A na luxusní snídaně paní Natashy nikdy nezapomeneme! Vůbec se nám po 4 strávených nocích domů nechtělo, moc děkujeme hostitelům za úžasný pobyt a pokud se vrátíme zase na Maltu, tak jedině sem!“

• San Antonio Guesthouse Průměrné hodnocení: 10

„Báječné umístění, bazén, blízkost moře“

• „Příjemné ubytování, čistý bazén, pohodlná postel, milá paní majitelka a její kočka. Blízko centra Victorie, ubytovali bychom se tu znovu“

• Lantern Stay Průměrné hodnocení: 9

„Velmi prijemny rodinny podnik s neuveritelne milym a ochotnym personalem. Diky!!“

• Home Mood B&B Průměrné hodnocení: 10

„Fantastické místo, které byla domácké, ale přitom luxusní. Paní domácí byla skvělá, vždy poradila a byla moc milá. V hotelu bylo vždy jen pár lidí, bazén jsme měli skoro jenom pro sebe. Skvělé snídaně. Výborný výchozí bod na prozkoumávání Goza“