2. Španělsko hodnocení hotelů
  3. Španělsko hodnocení hotelů
Granada Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Cortijo Los Maximos Průměrné hodnocení: 10

„Nádherné klidné místo mimo civilizaci, velmi ochotní a milí hostitelé Daniela a Mark.“

• Cortijo de la Fuente Průměrné hodnocení: 10

„Snídaně dobrá, výborná káva“

• Pensión Mari Carmen Průměrné hodnocení: 10

„Velice příjemné ubytování, ochotná a milá paní domácí, nádherné výhledy na hory a klidný pobyt. Doporučuji všem, za tohle cenu super.“

• Habitación Estación Granada Průměrné hodnocení: 9

„Perfektní lokalita při cestování do Granady na autobusové nádraží, které je pět minut od ubytování. Hned před domem je zastávka městského autobusu do centra města, lístek je možné koupit kartou u řidiče. Lokalita je tichá a bezpečná, jsou zde ale i restaurace a obchody, pokud nechcete do centra. Majitelka bytu mě pustila do domu přes telefon, stačilo jí zavolat a odemkla mi na dálku, mohla jsem tak přijet kdykoli. V bytě jsem pak našla klíče. Majitelka je velmi milá mladá žena, se kterou jsem ráno při odjezdu ráda seznámila. Pokojík je malý, ale postel pohodlná a pokoj má klimatizaci, což je v Granadě zásadní. Moc děkuji.“

• Nest Style Granada Průměrné hodnocení: 8

„Poloha ubytování“

• „Pani domácí ve všem poradila a poskytla i různé tipy kam a jak se dostat. Pěšky do Old Town to bylo 20 min max.“

• „Vše čisťounké, voňavé. Velký pokoj, pohodlné postele. Milá paní majitelka. Skvělá cena. Moc doporučuji.“

• CANDIL SUITE Realejo Průměrné hodnocení: 9

„Ubytovali jsme se na jednu noc kvůli návštěvě Alhambry. Hotel je velmi pěkný, stylový. Snídaně fantastická. Bazén určitě potěší. Vstup na kód je velmi pohodlný. Koupelna je obrovská. Personal přátelský.“

• Veronica Centro Průměrné hodnocení: 9

„4. zastávka: cestujeme s booking po jižním Španělsku. Jedná se o hostal s perfektní lokalitou, kde jsou dostupné restaurace, kavárny, obchody a cca 2 km pěšky od Alhambry. Pokoj byl čistý vybavený sprchovým koutem, záchodem, bidetem, ručníky, mýdlem, sprchovým gelem, šamponem a fénem. Oceňuji slevu na parkování v krytém parkovišti cca 500 metrů pěšky od hostelu. Vše co se týče parkování nám bylo vysvětleno personálem před příjezdem přes booking 👍 a poté při odjezdu. Za 24 hodin jsme zaplatili 14 euro přímo v hostelu v hotovosti. Personál byl velmi ochotný, za vše děkujeme. Předchozí 3. zastávka - Hostal Blayet, další 5. zastávka - Gibraltar Views Guest House“

• San Miguel B&B Granada Průměrné hodnocení: 10

„Naprosto výjimečný přístup, nikdy jsem se s ničím nesetkal.“