„Hezky hotel hned vedle lanovky s dostatkem parkovacich mist. Meli jsme obrovsky pokoj se dvema balkony, sedackou, dvema televizemi, vsude perfektne cisto. Cokoladka na uvitanou. Uklid kazdy den, nablyskane sklenicky. Velice prostorny sprchovy kout. Dobre, skromnejsi snidane (bez velkych obmen; vajicka stale jen michana a varena, slanina, stejne uzeniny, syry...), chutna kava i kakao, ovoce i zelenina, vice druhu peciva vc.sladkeho. Servirovane 4 chodove vecere byly fajn, jen salatovy bufet chudsi a nemenil se. Ale dezerty, ty byly ze vsech jidel top.
Moznost pobytu se psem (15 euro na den), nemohl vsak do restaurace.
Mily personal.“
„Krásné wellness předčilo naše očekávání.Teplá voda v bazénech .
Snídaně i večeře gurmánský zážitek.
Potěšilo nás v den narozenin při večeři nazdobený stůl.“
„Hotel leží napůl cesty mezi dvěma kabinkovými lanovkami, parkovat bylo možno v podzemních garážích nebo přilehlých parkovištích. Ubytování bylo krásné, pohodlné, vše zářilo čistotou, personál milý a ochotný pomoci nebo poradit. Postele byly velmi pohodlné. Wellness s několika vnitřními i venkovními bazény, saunami, vířivkami a odpočívárnami bylo prostorné a luxusně vybavené a byly v něm k dispozici nápoje. Všechno jídlo bylo výborné a čerstvé, často využívají místní suroviny. V rámci polopenze byla snídaně formou bohatého bufetu, k večeři byl výběr ze 2 čtyřchodových menu, které bylo možno kombinovat, plus salátový bar, zmrzliny. Během celého pobytu jsme měli vlastní stůl.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.