„Personál na recepci super! Personál na snídani se musel dost otáčet, neměli to lehké a občas chvíli trvalo, než doplnili kávovar a nebo postmix na džus, ale při jejich zápřahu to chápu. Jinak jídlo chutné a dostatečný výběr. Na pokoji při příchodu čisto.“
„Krásný pokoj v historické budově kláštera. Čistý, super sprcha, pouze byl nefunkční fén, jinak vše perfektní. Matrace pohodlné, polštářů dostatek a klimatizace funkční - menší hluk z ulice, ale díky klimatizace nebylo potřeba mít okna na noc otevřená. Perfektní snídaně a velmi ochotný personál.“
„Hotel můžu maximálně doporučit hlavně k vůli lokalitě a parkování. Vybavení už není žádná moderna ale vše funkční a dostačující,Příjemný personál,super snídaně a vynikající poloha hotelu v centru za přijatelnou cenu , když se do györu vrátíme tak se ubytujeme zase tady .“
„Krásná lokalita, klidné místo, moc hezké okolí hotelu. V hotelu čisto, dobré zázemí, slušné prostory pro občerstvení a 3 bazény. Jídlo bylo dobré; pokoj byl krásně připravený.
Parkování venku nebo kryté je velké plus.“
„Pokoje hezké, zrekonstruované, prostorné, dobře vybavené (lednička, fén, kosmetické zrcátko, topení v koupelně, klimatizace, velké zrcadlo). V hotelu jídla byl dostatek a velký výběr na snídani i večeři, průběžně ho doplňovali, občas se muselo na něco počkat, ale to se dá pochopit vzhledem k tomu, že tam bylo vždycky plno. Na recepci při příjezdu bylo milé, že slečna měla naučené některé věty v češtině. Aquapark je velký, několik bazénů s různě teplou vodou, velký plavecký bazén s několika dráhami, jeden bazén i uvnitř, spousta lehátek venku i vevnitř, restaurace v areálu aquaparku - opravdu výborná kuchyně, akorát trochu vyšší ceny. Super bylo, že v areálu můžete být i po odubytování bez časového limitu.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.