„Apartmán byl velmi čistý, útulný a na klidném místě. Lokalita pro dojíždění do skiareálu je ideální. Okolí krásné, dobrá dostupnost obchodu i turistických tras. Paní majitelka je velice příjemná, komunikativní a vše probíhá v přátelském duchu. Největší spokojenost.“
„Apartmány jsou krásné, prostorné a vybaveny velmi kvalitně. Velmi jsem ocenila, že ačkoli je dům u silnice, skrze okna není provoz na silnici vůbec slyšet. Klidný spánek je tak zaručen. Krásné spa s bazénem a výborně vytopenou saunou je top. Vše je velmi čisté a personál vždy ochotný vám poradit a pomoci.“
„Prostorný byt se 2 ložnicemi, kuchyňka vybavená vším potřebným, velká předsíň, koupelna s vanou a u 2.ložnice ještě sprchový kout. Všude čisto, milí domací, bydlící v přízemí. Nádherný výhled z prostorného balkonu. Potřeba mít auto, pokud milujete klid a nevadí vám si všude dojet autem, doporučuji. Rádi se sem vrátíme.“
„Krásný moderní apartmán, promyšlený do všech detailů. Prostorný, včetně velké terasy s úžasným výhledem na vesnici, hory, louky. V kuchyni vše co je potřeba, k dispozici také pračka/sušička, rádi jsme využili👍👍👍“
„Ubytování vhodné pro větší skupiny. Prostorné ložnice. Až na ložnice v suterénu byl z ložnic i hezký výhled do okolní přírody. Dům je situovaný v bočném údolí, v klidné lokalitě. V každém patře se nacházela i jedna koupelna a WC. Jedna ložnice v 1. patře má i vlastní koupelnu a toaletu. Koupelny v 1. patře jsou nově zrekonstruované. Topení fungovalo, počasí bylo chladnější. Protože hodně pršelo, museli jsme sušit oblečení a boty. Využili jsme k tomu lyžárnu. Postrádali jsme sušák na prádlo. Kuchyň je dobře vybavená, nechybí kávovar, toastovač, rychlovarná konvice, mikrovlna. Ubytování má dvě lednice, jednu menší a jednu větší. Je potřeba si přinést mýdlo, toaletní papír, povlečení, utěrku. Tablety do myčky a prostředek na nádobí byli k dispozici v dostatečném množství. Společenská místnost je útulná. Dobrý výchozí bod k výletům. Ubytování splnilo naše očekávání, byli jsme spokojeni jak s ubytováním tak i s výlety v okolí.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.