Preskoči do glavne vsebine
  2. Vietnam - komentarji o hotelih
  3. Ho Chi Minh Municipality - komentarji o hotelih
Ho Chi Minh Municipality Preverjeni komentarji resničnih gostov o hotelih

Nedavni komentarji

• “Glede na ceno in lokacijo, super. Soba je resnično majhna tako, da je potrebno kar veliko organizacije😁.”

• “Lokacija”

• Hoai Pho Hotel Ocena: 10

“Od vseh hotelov v Vietnamu, v katerih sva bivali, nama je ta bil absolutno najljubši, še posebej zaradi lastnic, ki sta bili neverjetno prijazni, vedno nasmejani in s katerima sva z veseljem klepetali. Nikoli ne bova pozabili te izkušnje, res se jima zahvaljujeva za vse.”

• “Zelo ustrežljivo in urejeno osebje.”

• “Namestitev na zelo dobri lokaciji. Do glavne ulice je bilo samo 3 minute peš.”

• Song Anh 3 Hotel Ocena: 10

“Lokacija”

• “Nic.”

• “Soba čista, Zraven menjalnica, nasproti odlična hrana. Prijazno osebje vključno z varnostiki. Najbolj pomembno ni hrupa, odlična zvočna izolacija”

• Bros Hotel Ocena: 10

“Sobe so čiste, prostorne, moderne, postelje udobne. Celotna izkušnja je bila odlična.”

• “Lokacija me je navdušila – dobesedno le nekaj korakov od mostu do D1, raziskovanje je bilo izjemno enostavno. Stanovanje je bilo elegantno, moderno in resnično čisto. Osebje je bilo sproščeno in mi je hitro najelo taksi. Slaba stran? Moja enota je bila obrnjena proti servisni ulici in smetnjaki so se praznili točno ob 6. uri zjutraj. Glasno. Na splošno odlična lokacija, samo zahtevajte višje nadstropje s pogledom na reko!”