2. Británie hodnocení hotelů
  3. Británie hodnocení hotelů
Inner Hebrides Autentická hodnocení B&B a penzionů od skutečných hostů

• Broadford House Skye Průměrné hodnocení: 9

„Krásné ubytování s výbornou snídaní a milým personálem. Naproti přes silnici obchod. Výborné místo pro návštěvu ostrova Skye. Jednu ze dvou toalet na chodbě jsme měli v podstatě pro sebe. Koupelna byla krásně čistá. Káva a čaj k dispozici na pokoji.“

• Bonnie Lodge by Broadford Hotel Průměrné hodnocení: 8

„Krásný apartmán se 2 ložnicemi, velká prostorná koupelna se sprchou i vanou. Moc milý personál a vynikající snídaně.“

• Greenacres Průměrné hodnocení: 7

„Pěkné okolí“

• An Cnoc Bed & Breakfast Průměrné hodnocení: 10

„Domek je umístěný ve velice klidné lokalitě s nádhernými výhledy. Dole najdete velmi dobře vybavenou kuchyň a společenskou místnost, nahoře pak pokoje s malou koupelnou. Vše čisté a takové vymazlené, takže jsme se po celou dobu pobytu cítili jako doma. Majitelé jsou přátelští, nápomocní a starají se o Vás jako o vlastní :-) Rozhodně doporučujeme!“

• Somerled House Průměrné hodnocení: 9

„Moc hezký, čistý pokoj, na skvělém místě v centru. Komunikace s majiteli perfektní, dokonce dokoupili adaptér do zásuvky potom, co jsem se na něj ptala. Super.“

• Lighthouse Cottage (Shared Facilities) Průměrné hodnocení: 8

„Skvělá snídaně“

• Skeabostview B&B Průměrné hodnocení: 10

„Naprosto fantastické ubytování. Pokoj čisťounký, pohodlná postel, krásný výhled do kraje. Majitelé velmi milí, ochotní, přátelští. Snídaně byla fantastická. Umístění také skvělé - byli jsme tam autem a na všechny strany ostrova se odtud dobře dojelo. Jestli pojedeme znovu na Skye , určitě se ubytujeme zase zde. Velmi děkujeme za krásný pobyt.“

• Benview House Průměrné hodnocení: 10

„Neskutečně milá a ochotná paní domácí, čisto, teplo, útulno, naprosto skvělé snídaně. Dobrá cena. Velmi doporučuji.“

• Tigh A Raoin Průměrné hodnocení: 10

„- Fiona - dům - lokalita - servis - vybavení - snídaně“

• Corran House Průměrné hodnocení: 7

„Lokalita skvělá přímo u cesty. Jeden pokoj byl s nádherným výhledem na pobřeží a úchvatný západ slunce s koupelnou na pokoji. Parkování za plotem u domu. Druhý pokoj byl spíš studentský pokoj s palandou, velmi malý a s útolnou koupelnou, která byla bohužel na chodbě.“