„Jedná se o starší, ale udržovaný hotel na krásném místě. Pokud si připlatíte za pokoj s výhledem na město, čeká vás krásný výhled, ale musíte počítat s tím, že do půlnoci vám bude pod okny hrát hudba z přilehlé promenády. Pokud zvolíte polopenzi, tak vás jídlo nezklame. S parkováním mít problém nebudete. Resort nabízí hezké večerní animační programy.“
„Záchody a sprchy po celý den uklizené. Přístup delegátky, která se snažila odpovědět všechny naše dotazy a především doporučení, jak si daný pobyt zpříjemnit. Otevírací doba obchodu nacházejícího se v kempu, který obsahuje od potravin až po drogerii, je od 0730-2230. Možnost se dostat vláčkem přímo z kempu do města Novigrad, v podstatě v hodinových intervalech, jezdí celý den.“
„Vybavení hotelu odpovídá 5 hvězdiček, příjemný personál, vynikající snídaně, to jsme ještě nezažili, hodně lehátek, každé ráno si vyzvedněte osušky u bazénu a večer je vrátíte. Vnitřní bazén s mořskou vodou a sauny do 21 hod. a jsou v ceně pobytu. Upravený vstup do moře které je 50 m od hotelu. Pokud plánujete prohlídku Puly, jeďte busem č. 3 do centra za 2 eura, platba u řidice kartou. Zpět jezdí i 2a.“
„Hotel byl v dobré lokalitě, bylo možné si vybrat z mnoha pláži, všude kolem obchůdky a bary. Na některých pažích se dalo jít cca 100 m daleko hloubka byla do 150 cm, pro děti ideální. Pokoj byl dostatečně veliký s balkónem. Hernička pro děti byla malá, ale malému stačila. Personál byl vstřícný. V hotelu obchůdek se suvenýry i potřebami do vody. Kolem hotelu několik bazénů s barem, všude venku příjemné posezení. Večer animační program pro děti. V hotelu byl jeden krytý bazén. Jídlo bylo dobré, sice se opakovalo, ale nikdy jsme neměli problém si něco vybrat. Jen by tam mohlo být více druhů místních ryb. Celkově jsme byly spokojeni a rádi se vrátíme.“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.