„Tento Snooze se nám líbil nejvíce z těch,ve kterých jsme byli. Zaměstnanci byli milí a nápomocní. Moc se nám líbily společné prostory,kde jsme mohli relaxovat.
Pokoj byl útulný, čistý a postele byli velmi pohodlné.
Umístění hostelu bylo skvělé, protože jsme mohli pěšky dojít do spousty dobrých restaurací a kaváren.
Je zde možnost si nechat vyprat prádlo nebo i boty.“
„Hostel je blizoučko chrámu Prambanan. Pěšky k bráně je to cca 10min. Jen je třeba přejít velmi frekventovanou čtyř proudovou cestu.
A má soukromé parkoviště.
Taky je fajn, že jsme dostali dvě láhve s vodou a personál byl milý a ochotný řešit naše problémy se šváby.“
„Ubytování je velmi blízko vlakového nádraží, pěšky cca 10min po velmi frekventované ulici.
Je docela čisté (pro tuto cenovou kategorii až nadstandartně), personál milý, obdrželi jsme dokonce několik lahví s vodou.
V hostelu je k dispozici i bazén, ale ten jsme nevyzkoušeli.
Celé prostředí působí čistě a upraveně.“
„A very pleasant, elegant and luxurious hotel right in the center of Jakarta. The rooms have a cozy, home-like atmosphere, while still offering top-quality service, cleanliness and attention to detail.
The staff were kind, helpful, and professional. Everything during our stay went smoothly. Highly recommended for anyone looking for comfort and a peaceful stay in the middle of the city.
Velmi příjemný, elegantní a luxusní hotel v srdci Jakarty. Pokoje mají útulnou atmosféru, díky které se člověk cítí jako doma, ale zároveň je vše na vysoké úrovni – čistota, kvalita i celková preciznost služeb.
Personál byl milý, vstřícný a profesionální. Celý pobyt proběhl naprosto bez problémů. Určitě doporučuji, pokud hledáte komfort a klidné zázemí přímo v centru města.“
„Moc se nám líbil náš pokoj. Byl čistý, pohodlné postele a velmi dobře utěsněný. Měli jsme i blízko záchod.
Na ubytování byla i kuchyňka což jsme ocenili a personál byl milý a nápomocný. Mohli jsme si i nechat vyprat oblečení. Celé ubytování bylo extrémně čisté“
Na našich stránkách máme více než 70 milionů hodnocení od opravdových hostů, kteří se skutečně ubytovali.
Jak to funguje?
Prvním krokem je rezervace
Prvním krokem je rezervace
Hodnocení je možné napsat pouze po provedení rezervace. Jedině tak si můžeme být jisti, že naše hodnocení pocházejí od opravdových hostů.
Potom následuje pobyt
Potom následuje pobyt
Když se naši zákazníci ubytují, zjistí, jak jsou pokoje tiché, jak příjemný je personál a další věci.
A na konec hodnocení
A na konec hodnocení
Po skončení pobytu se s námi hosté podělí o svou zkušenost. My pak u každého hodnocení prověříme, jestli neobsahuje vulgární nebo diskriminující poznámky, a předtím, než je zveřejníme na naší stránce, ověříme jejich autenticitu.
Pokud jste rezervoval/a s námi a chcete napsat hodnocení, nejprve se prosím přihlaste.