Se primært indhold
  1. Startside for hotelanmeldelser
  2. Hotelanmeldelser for Indonesien
  3. Hotelanmeldelser for Indonesien
Java Verificerede hotelanmeldelser fra tidligere gæster

Nyeste anmeldelser

• Ascent Hotel & Cafe Malang Point fra anmeldelser: 7

"Skøn pool på taget med fin udsigt. Fin morgenmad."

• Novotel Samator Surabaya Timur Point fra anmeldelser: 2

"Personalet var venlige og imødekommende."

• CERIA HOTEL at Alun Alun Yogyakarta Point fra anmeldelser: 8

"Du træder ind i stilhed og en skøn have. Virkeligt skønt sted og med god beliggenhed."

• Aryaduta Menteng Point fra anmeldelser: 6

"Et fint sted til en enkelt overnatning, når du lander eller skal afsted. Ok morgenmad. Billig værelsespris i god tid"

• Jakarta Airport Hotel Point fra anmeldelser: 9

"Det ligger perfekt ift terminal 2 og ankomst / afgang. Vi skulle videre næste morgen og havde bare et stop og slap for at bøvle med nogen former for transport. Derudover er der en fin restaurant på hotellet, så man skal ikke engang gå ud for at få mad."

• Hotel Tugu Malang Point fra anmeldelser: 10

"Morgenmaden er god og den betjening vi fik af Sintra var helt exceptionelt sød og hjælpsom. Det samme med folk i receptionen der hver dag hjalp os med de forskellige ting vi havde brug for, særligt Bobby og trainee Peter. Saigon restaurant er virkelig god til asiatisk mad og har - i samme stil med hotellet - en virkelig unik og hyggelig stemning."

• Sastro Place Point fra anmeldelser: 9

"Meget charmerende lille sted. Hyggelige og rene værelser. Meget sødt personale, der altid er klar til at hjælpe og svarer hurtigt på spørgsmål. Lækker morgenmad. Alt fungerede lige som det skulle."

• ibis Jakarta Raden Saleh Point fra anmeldelser: 9

"Rigtig god morgenmad"

• FM7 Resort Hotel - Jakarta Airport Point fra anmeldelser: 8

"Tæt på lufthavnen og gratis transport til/fra hotellet virker upåklageligt. Jeg sendte en whatsapp og fik hurtigt svar. God størrelse på værelset - rent og pænt og med badekar, som ønsket. God seng. Hurtigt internet på værelset og i restauranter. Spa'en har ok priser og god service. Morgenmad er ok - der er problemer med at få fyldt op hurtigt nok og maden er kold. Personalet er søde og venlige og vil gerne hjælpe."

• PYRENEES Malioboro Hotel Point fra anmeldelser: 7

"Hotellet ligger godt i Yogyakarta. Personalet var rigtig flinke og rare. Morgenmaden havde forskellige gode retter. Der er mulighed for at vasketøj, hvilket vi benyttede os af. Vasken var billig og tøjet var langt pænt sammen."