Przejdź do głównej treści
Jawa Sprawdzone opinie o obiektach B&B dodane przez prawdziwych Gości

Najnowsze opinie

• Griya SH Ngasem Ocena: 4

„Położenie”

• „Pobyt w Griya Wijilan Syariah był absolutnie fantastyczny. Obiekt położony jest w spokojnej okolicy, a jednocześnie bardzo blisko Pałacu Sułtana i ulicy Malioboro – można dojść pieszo. Sam pensjonat jest bardzo zadbany, urządzony ze smakiem, z pięknymi akcentami w stylu jawajskim Pokój był czysty, klimatyzowany, z wygodnym łóżkiem i szybkim Wi-Fi Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka spokojnego, klimatycznego miejsca w centrum Yogyakarty”

• „Idealna lokalizacja w przypadku transferu na Karimunjawę, możliwość nadmorskiego spaceru, przyzwoite wifi.”

• „Dogodny punkt wypadowy zarówno na Bromo, jak też na punkt widokowy z którego rozłącza się panorama wulkanu o wschodzie słońca.”

• „To miejsce jest tak wspaniale, ze po 4 nocach żal nam bylo wyjeżdżać. Spokojny azyl na obrzeżach centrum miasta, gdzie mozna było dojechać w max pół godziny taksówką. Przemiła i uczynna obsługa, obiekt prowadzony z ogromnym sercem, czuliśmy sie w nim rewelacyjnie. Na miejscu parzą przepyszną kawę. ;-) Sniadania typowo indonezyjskie, ale nam smakowały. Sam basen to mistrzostwo świata, idealne miejsce na relaks w błogiej ciszy w otoczeniu zadbanej zieleni. Wokół nie brakuje sklepików i dobrych lokalnych restauracji (polecamy Kedai C-Lenk). Polecamy z całego serducha, w Yogyakarcie nie ma lepszego hotelu! :)”

• „Różnorodne śniadanie, doskonały kontakt z bardzo pomocnym gospodarzem, dobra lokalizacja.”

• Diva Residence Ocena: 9

„Bardzo mili i pomocni pracownicy hotelu. Pokój w porządku, wygodnie i bardzo czysto.”

• Rumah Kertajaya Ocena: 7

„Bardzo fajny obiekt w kolonialnym stylu położony w spokojnej dzielnicy. Pokój duży i ładnie urządzony, bardzo czysty. Uprzejmy i uśmiechnięty personel.”

• „Położony w pięknym bambusowym lesie, nad rzeką i w sąsiedztwie wodospadu. Niemal wszystko zrobione jest tutaj z bambusa. Domki są bardzo czyste i zadbane. Szczególnie polecam dwupoziomowe bungalowy, są super. W niektorych są zawieszone siatki, na których mozna poodpoczywać z pięknymi widokami. Łazienki są częściowo otwarte, dzięki czemu wrażenie jest super. Ogród wygląda magicznie, zwłaszcza wieczorem. Jest bardzo zadbany. Na terenie hotelu jest cudny basen infinity. Wszystko jest świetnie przemyślane i skomponowane. Obsługa jest bardzo miła i pomocna. Nie znajduję żadnych minusów tego miejsca. Pyszne i tsnie jedzenie. To jak na razie nasz najlepszy hotel w Indonezji 🤩 Gdybym mógł, dałbym ocenę 11/10”

• „Świetna lokalizacja - bardzo blisko ulicy Prawirotaman a jednak z dala od zgiełku. Klimatyczny ogród, można wieczorem posiedzieć w otoczeniu zieleni. Wygodne łóżka. W pokoju nie było lodówki, ale można było skorzystać z lodówki w aneksie kuchennym na piętrze. Dostęp do zimnej i gorącej wody pitnej.”

30 Najlepszych Obiektów B&B i Zajazdów w regionie Jawa

na podstawie 59 655 Opinii o Obiektach B&B i Zajazdach na Booking.com